Odpověď: The walking dead
Tak dlouhé očekávání co bude v poslední epizodě a docela nic jsme se nedozvěděli :D Skoro celou epizodu byly flashbacky do minulosti :/ Co je s Beth se neví, ani že třeba to jsou kanibalové, co je s Carol a Tyreesem. Jediné co bylo ze spoilerů pravdivé, že se Rick postaral o tu grupu, se kterou šel Daryl mno :)) Ale jsem ráda, že některé věci nedopadly, tak jak se o nich psalo :D
Trošku zajimavej díl to určo byl u toho auta jak jich přepadla ta grupa, mno a nechali to prostě naplno otevřené aby se všichni prostě nemohli dočkat a čekali na to..
jinak jen 10 minut padlo na staré záběry a wtf ti odstřelovači trošku jinej aim ..
Na to že je to konec 4. serie tak nic moc, čekal jsem víc akce, třebas tolik jako když jednoočko napadl věznici s tankem (ten díl se mi líbil, i když byl pro mě hodně smutný). Tak doufám že 5. serie bude o trochu lepší než tá 4. a taky doufám, že se jednou dozvíme jak vznikla zombie apokalypsa.
Odpověď: Re: The walking dead
Citovat:
Původně založeno
Tukan
jsem sice na začátku třetí série... ale tá Lori je pěkná kráva :D blondýna... neví co chce a dva klásky nestíhá sklízet tím svím kombajnem, po tom co zabil Rik toho Šejna a jak se k Rikovi tá pojebaná Lori chovala bych se na ní taky vysral. Škoda jen že natáhl brko i Dejl...
Jo no, byla to pipka.. :D
Citovat:
Původně založeno
grEy
Walking dead bol vzdy 50 na 50. 50% vztahy a 50% akcia. Tak prosim vas, prestante pisat picoviny ako kazda ovecka, ktora videla taky nazor, ze je to cim dalej tym horsie. Je to stale rovnake, akurat sa zmenilo prostredie a problemy, s ktorymi sa musia popasovat.
Výjmečně suhlasim s robokopom, to někdo pronesl kdo si nepřál uspešnost filmu a potom to podvědomně posouváte dopředu, z mé strany je tam mene akce, ale serial určite budu sledovat nadále ..
Jak někdo najde celej díl s Cz titulkama tak pošlete linky ..
Spoiler----
Možná jsem od toho čekal víc, když jsem na to čekal pul roka, ale jinak celkem zajimavé :D
Zase to protínání časů zapeklené, ale jinak drsné pul serialu mluví o terminusu a oni ho za 2 dny zruší ..
Jinak ten na tom koncu to je stále ten chlap z 1 série ? nebo to je jinej ?
A ta bloncka tu myslím neukazali, to bude ješte překvapení..
Ale pokud byla taky v tom terminusu, tak už asi nebude ..
Takový happy end :D. Díl v poho, ale toho týpka z konce epizody si nepamatuji, mohl by ho někdo přiblížit ?
kukam znova 4. serii, máte někdo link na tu novou 5? Díky předem :)
Re: Odpověď: The walking dead
Citovat:
Původně založeno
Mr.N0b0dy
kukam znova 4. serii, máte někdo link na tu novou 5? Díky předem :)
http://www.teevee.sk/serialy/the-walking-dead
Jojo měl by to být ten co mu přeskočilo protože jeho zombie žena mu vlastně snědla dítě .. (jejich)
Citovat:
Původně založeno
Puky
Morgan - bol hned v 1 časti 1 série myslim aj so svojím synom. Pomohol Rickovi a až po 3 seriu sme o ňom nepočuli myslim. V 3 sérii (alebo 4) Rick išiel s Carlom a Michone po zásoby tam kde býval v real živote a stretli ho tam , morgan si ich nepamätal a kus mu jebalo. O syna prišiel , zožrali ho zombie. Keď sa mýlim napíšte , ja si to takto pamätam , ale napriek všetkému to je výborne utvorený charakter a ja sa naňho strašne tešim :)
To docela zhubnul týpek ne? :D
Citovat:
Původně založeno
Puky
Keď skončili scény z dalšieho dielu, tak potom sa to ešte neskončilo a hodily tam morgana jak ide po koľaji a vidi tu ceduľu čo rick počmaral.
A inak neviete čo mohol znamenať ten znak na strome? čo ho morgan videl? podľa vas to urobila rickova skupina alebo niekto celkom iny?
len kus blbe je to že 5 seria sa skonči ked dojdu do Washingtonu :D :) SPOILER aj keď veľa vas to určite tušila Washington je fake , ten vedec nič nevie, len chcel aby ho ochraňovali nech neumrie. Spolužiak čita komix , tak už všetko viem :( :D
S těma znakama o tom taky přemejšlim :D
Co myslíte, doplatí Tyresse (nevim jak se to píše) na svou dobrosrdečnost někdy v budoucnu ?
Citovat:
Původně založeno
Volume
Co myslíte, doplatí Tyresse (nevim jak se to píše) na svou dobrosrdečnost někdy v budoucnu ?
Myslim, že když sundal toho týpka v tý boudě, tak už nebude mít problem :)
Spopopopiler..
tak bobík nemá nohu a otázka asi to vůbec přežije, jinak furt je otázka co Beth ? nebo jak se jmenuje .. asi to byli oni v tom autě tak ji nejspíš taky snědli ..
Myslel jsem že ukážou toho z konce 1 dílu, ale furt na to nějak nepřišlo ..
Otázka je taky co ten farář vlastně schovává ..
Ë. To su jedinej kdo to zatím viděl ?
Spoiler
Zajímavý konec..... ale ten vůdce Terminusu byl zraněn ne ? Tak to se dal nějak rychle do kopy..
SPOILER
Díl vcelku o ničem, čekal jsem na něco jako na konci. Jinak, ten vůdce Terminusu myslím zraněný nebyl, od toho výbuchu té nádrže nebo co to bylo už sem o něm neslyšel/neviděl. Jinak pořád nechápu, co se snaží ten Daryl s tou Carol udělat, Beth už bude nejspíš mrtvá, nebo bude vězněná nejspíš v tom autě, žejo.
Jinak jsem zvědavej co bude dál.
Nene, Morgan se pořád neobjevil, co jsem tak pozoroval, ale určitě se v brzké době ukáže.
E: BTW. Na konci 1 Episody, Morgan a ta značka na stromě, kdysi prý to dělal taky na mapách, že toto místo je čisté. Více zde: https://www.youtube.com/watch?v=iF1OnvvcjuY
Citovat:
Původně založeno
Puky
Bob neumrie. Rick to myslel tak , že 3 ľudia sa stratili. Carol , Deryl a Bob. A keby mal podľa mna umrieť tak mu neurežu nohu :) ..
Nezabili ho snad proto aby jim vydržel na dél když udělaj velkou zabíječku najednou tak si namastí pupu, ale nevydrží jim to ..
Zatož když ho budou jíst po částech tak přece čerstvější a na dýl ..
Hromada spooilerů
Tak bobík se jím předtím ještě pořádně vysmál :D jinak perfektně vymyšlené to jsem fakt vubec nečekal, že to byla past...
)Btw mam ten konec blbě střihnutej nebo po tom vylez už tam nic néni ? Ani ukázku na další díl tam nemám, tak nevím asi to neni chyba u mojeho videa ..
Nemáš to pokazené, normálne to končí tým vylez.Akurát sú tam ešte šmakoviny na budúci diel.
5x03 Takovej díl to chtělo, plno napětí a akce.. hodně bavilo :)