Odpověď: [HRA] Nekonecny pribeh
Samčo šel k tyči, ale zrazu přišel Ing,Tatka,Smoula a řekl: "Jsem celou dobu ženská!" a Samčo na to: "To je šokantné a co budeš dělat?" "Svlíkat tě Samčo." "To né" řekl Samčo. "Ty nejsi hezká?" "Pokud ne, tak odjíždím do Ria ojebat tvoji dcerku, ale najprv som išiel zavesiť prádlo." Keď vtom přišla tatkova dcera a řekla:"Už nejsem panna! Spala jsem se Samcem."
Samčo šel k tyči, ale zrazu přišel Ing,Tatka,Smoula a řekl: "Jsem celou dobu ženská!" a Samčo na to: "To je šokantné a co budeš dělat?" "Svlíkat tě Samčo." "To né" řekl Samčo. "Ty nejsi hezká?" "Pokud ne, tak odjíždím do Ria ojebat tvoji dcerku, ale najprv som išiel zavesiť prádlo." Keď vtom přišla tatkova dcera a řekla:"Už nejsem panna! Spala jsem se Samcem." To je nějaký blbý a dost divný
Samčo šel k tyči, ale zrazu přišel Ing,Tatka,Smoula a řekl: "Jsem celou dobu ženská!" a Samčo na to: "To je šokantné a co budeš dělat?" "Svlíkat tě Samčo." "To né" řekl Samčo. "Ty nejsi hezká?" "Pokud ne, tak odjíždím do Ria ojebat tvoji dcerku, ale najprv som išiel zavesiť prádlo." Keď vtom přišla tatkova dcera a řekla:"Už nejsem panna! Spala jsem se Samcem." "To je nějaký blbý a dost divný, Samco máš padáka!"
Samčo šel k tyči, ale zrazu přišel Ing,Tatka,Smoula a řekl: "Jsem celou dobu ženská!" a Samčo na to: "To je šokantné a co budeš dělat?" "Svlíkat tě Samčo." "To né" řekl Samčo. "Ty nejsi hezká?" "Pokud ne, tak odjíždím do Ria ojebat tvoji dcerku, ale najprv som išiel zavesiť prádlo." Keď vtom přišla tatkova dcera a řekla:"Už nejsem panna! Spala jsem se Samcem." "To je nějaký blbý a dost divný, Samco máš padáka!" Samčo, který momentálně uctíval nohy taťuldy se polekal, až si z toho
Samčo šel k tyči, ale zrazu přišel Ing,Tatka,Smoula a řekl: "Jsem celou dobu ženská!" a Samčo na to: "To je šokantné a co budeš dělat?" "Svlíkat tě Samčo." "To né" řekl Samčo. "Ty nejsi hezká?" "Pokud ne, tak odjíždím do Ria ojebat tvoji dcerku, ale najprv som išiel zavesiť prádlo." Keď vtom přišla tatkova dcera a řekla:"Už nejsem panna! Spala jsem se Samcem." "To je nějaký blbý a dost divný, Samco máš padáka!" Samčo, který momentálně uctíval nohy taťuldy se polekal, až si z toho udělal modrou Ganéšu.
Samčo šel k tyči, ale zrazu přišel Ing,Tatka,Smoula a řekl: "Jsem celou dobu ženská!" a Samčo na to: "To je šokantné a co budeš dělat?" "Svlíkat tě Samčo." "To né" řekl Samčo. "Ty nejsi hezká?" "Pokud ne, tak odjíždím do Ria ojebat tvoji dcerku, ale najprv som išiel zavesiť prádlo." Keď vtom přišla tatkova dcera a řekla:"Už nejsem panna! Spala jsem se Samcem." "To je nějaký blbý a dost divný, Samco máš padáka!" Samčo, který momentálně uctíval nohy taťuldy se polekal, až si z toho udělal modrou Ganéšu. Hneď nasledujúci deň
Re: [HRA] Nekonecny pribeh
Samčo šel k tyči, ale zrazu přišel Ing,Tatka,Smoula a řekl: "Jsem celou dobu ženská!" a Samčo na to: "To je šokantné a co budeš dělat?" "Svlíkat tě Samčo." "To né" řekl Samčo. "Ty nejsi hezká?" "Pokud ne, tak odjíždím do Ria ojebat tvoji dcerku, ale najprv som išiel zavesiť prádlo." Keď vtom přišla tatkova dcera a řekla:"Už nejsem panna! Spala jsem se Samcem." "To je nějaký blbý a dost divný, Samco máš padáka!" Samčo, který momentálně uctíval nohy taťuldy se polekal, až si z toho udělal modrou Ganéšu. Hneď nasledujúci deň druhému jámu sněd a sám do ní trolejbus, preriekol sa skrytý Giussepe.
Samčo šel k tyči, ale zrazu přišel Ing,Tatka,Smoula a řekl: "Jsem celou dobu ženská!" a Samčo na to: "To je šokantné a co budeš dělat?" "Svlíkat tě Samčo." "To né" řekl Samčo. "Ty nejsi hezká?" "Pokud ne, tak odjíždím do Ria ojebat tvoji dcerku, ale najprv som išiel zavesiť prádlo." Keď vtom přišla tatkova dcera a řekla:"Už nejsem panna! Spala jsem se Samcem." "To je nějaký blbý a dost divný, Samco máš padáka!" Samčo, který momentálně uctíval nohy taťuldy se polekal, až si z toho udělal modrou Ganéšu. Hneď nasledujúci deň druhému jámu sněd a sám do ní trolejbus, preriekol sa skrytý Giussepe a řekl Kejtynce:"
Ehm giussepe co ta část druhému jámu sněd a sám do ní trolejbus tu si tam jako nepřidával? :yay:
Re: [HRA] Nekonecny pribeh
Samčo šel k tyči, ale zrazu přišel Ing,Tatka,Smoula a řekl: "Jsem celou dobu ženská!" a Samčo na to: "To je šokantné a co budeš dělat?" "Svlíkat tě Samčo." "To né" řekl Samčo. "Ty nejsi hezká?" "Pokud ne, tak odjíždím do Ria ojebat tvoji dcerku, ale najprv som išiel zavesiť prádlo." Keď vtom přišla tatkova dcera a řekla:"Už nejsem panna! Spala jsem se Samcem." "To je nějaký blbý a dost divný, Samco máš padáka!" Samčo, který momentálně uctíval nohy taťuldy se polekal, až si z toho udělal modrou Ganéšu. Hneď nasledujúci deň druhému jámu sněd a sám do ní trolejbus, preriekol sa skrytý Giussepe a řekl Kejtynce:" Kdyby si boneslash pořádně prohlédl ten post, tak důkladným zkoumáním zjistí, že ten můj post byl upraven samčem. Ale věřím, že na tolik práce by si boneslash musel sáhnout na až na dno svého intelektu."
To už je moc slov :D, aha tohojsem si nevšim, tak pod tento napiš znova ty slova :"
Ospravedlňujem sa, ja som to chcel iba skopírovať, no neuvedomil som si, že to nepíšem do svojho postu.
Samčo šel k tyči, ale zrazu přišel Ing,Tatka,Smoula a řekl: "Jsem celou dobu ženská!" a Samčo na to: "To je šokantné a co budeš dělat?" "Svlíkat tě Samčo." "To né" řekl Samčo. "Ty nejsi hezká?" "Pokud ne, tak odjíždím do Ria ojebat tvoji dcerku, ale najprv som išiel zavesiť prádlo." Keď vtom přišla tatkova dcera a řekla:"Už nejsem panna! Spala jsem se Samcem." "To je nějaký blbý a dost divný, Samco máš padáka!" Samčo, který momentálně uctíval nohy taťuldy se polekal, až si z toho udělal modrou Ganéšu. Hneď nasledujúci deň druhému jámu sněd a sám do ní trolejbus, preriekol sa skrytý Giussepe a řekl Kejtynce: "Vedela si, že
Samčo šel k tyči, ale zrazu přišel Ing,Tatka,Smoula a řekl: "Jsem celou dobu ženská!" a Samčo na to: "To je šokantné a co budeš dělat?" "Svlíkat tě Samčo." "To né" řekl Samčo. "Ty nejsi hezká?" "Pokud ne, tak odjíždím do Ria ojebat tvoji dcerku, ale najprv som išiel zavesiť prádlo." Keď vtom přišla tatkova dcera a řekla:"Už nejsem panna! Spala jsem se Samcem." "To je nějaký blbý a dost divný, Samco máš padáka!" Samčo, který momentálně uctíval nohy taťuldy se polekal, až si z toho udělal modrou Ganéšu. Hneď nasledujúci deň druhému jámu sněd a sám do ní trolejbus, preriekol sa skrytý Giussepe a řekl Kejtynce: "Vedela si, že jsem spala s
Samčo šel k tyči, ale zrazu přišel Ing,Tatka,Smoula a řekl: "Jsem celou dobu ženská!" a Samčo na to: "To je šokantné a co budeš dělat?" "Svlíkat tě Samčo." "To né" řekl Samčo. "Ty nejsi hezká?" "Pokud ne, tak odjíždím do Ria ojebat tvoji dcerku, ale najprv som išiel zavesiť prádlo." Keď vtom přišla tatkova dcera a řekla:"Už nejsem panna! Spala jsem se Samcem." "To je nějaký blbý a dost divný, Samco máš padáka!" Samčo, který momentálně uctíval nohy taťuldy se polekal, až si z toho udělal modrou Ganéšu. Hneď nasledujúci deň druhému jámu sněd a sám do ní trolejbus, preriekol sa skrytý Giussepe a řekl Kejtynce: "Vedela si, že jsem spala s tim jak se
Samčo šel k tyči, ale zrazu přišel Ing,Tatka,Smoula a řekl: "Jsem celou dobu ženská!" a Samčo na to: "To je šokantné a co budeš dělat?" "Svlíkat tě Samčo." "To né" řekl Samčo. "Ty nejsi hezká?" "Pokud ne, tak odjíždím do Ria ojebat tvoji dcerku, ale najprv som išiel zavesiť prádlo." Keď vtom přišla tatkova dcera a řekla:"Už nejsem panna! Spala jsem se Samcem." "To je nějaký blbý a dost divný, Samco máš padáka!" Samčo, který momentálně uctíval nohy taťuldy se polekal, až si z toho udělal modrou Ganéšu. Hneď nasledujúci deň druhému jámu sněd a sám do ní trolejbus, preriekol sa skrytý Giussepe a řekl Kejtynce: "Vedela si, že jsem spala s tim jak se jmenoval:
Samčo šel k tyči, ale zrazu přišel Ing,Tatka,Smoula a řekl: "Jsem celou dobu ženská!" a Samčo na to: "To je šokantné a co budeš dělat?" "Svlíkat tě Samčo." "To né" řekl Samčo. "Ty nejsi hezká?" "Pokud ne, tak odjíždím do Ria ojebat tvoji dcerku, ale najprv som išiel zavesiť prádlo." Keď vtom přišla tatkova dcera a řekla:"Už nejsem panna! Spala jsem se Samcem." "To je nějaký blbý a dost divný, Samco máš padáka!" Samčo, který momentálně uctíval nohy taťuldy se polekal, až si z toho udělal modrou Ganéšu. Hneď nasledujúci deň druhému jámu sněd a sám do ní trolejbus, preriekol sa skrytý Giussepe a řekl Kejtynce: "Vedela si, že jsem spala s tim jak se jmenoval:Kapralek to byl."