Re: Odpověď: Re: Posilovna
Citovat:
Původně založeno
Anjelik.*
dosť blbá otázka :D samozrejme 5x týždenne ;) treba...
Aký máš tréning? Mne to časovo vychádza buď 4 krát týždenne pondelok :brucho utorok : biceps , ramena,plecia streda : triceps ,chrbát štvrtok : leg day + niekedy to brucho z pondelka . Inak cvičím už 8 mesiacov dobre to na mne vidno tehličky a tak :3 ale neviem či mam začať brať creatine keď zavodňuje :/
Re: Odpověď: Re: Posilovna
Citovat:
Původně založeno
RTG
kreatin po 8 měsících cvičení ze naprosto zbytečný, kdybys o tom uvažoval po 3 letech, pak bych to viděl reálně, do té doby budeš mít pokroky i bez kreatinu ;)
v pondělí a v pátek cvičíš to samé? a jak to děláš, že cvičíš triceps a po něm ramena? a po ramenou prsa... :D po bicepsu záda.. dle mého názoru je tohle naprosto špatně :D ale dokud cítíš pokroky tak to jde, jenom jsem zvědavý jak dlouho ty pokroky budou pokračovat
mimochodem to břicho ti doporučuji zamakat pořádně, nejen občas, střed trupu je potřeba mít nejpevnější z celého těla, abys předcházel úrazům a vůbec všelijakým problémům při zvládání správné techniky jakéhokoliv cviku
jenom moje názory :)
Ono práve by sa mal začať brať na začiatku aby ti dodal sily a výdrž ktorú vtedy veľmi nemáš a keby po takých 3 rokoch mam už vybudované svaly nechcel by som si ich dojebať creatinom aby mi ich zavodnilo a vypadali nanič .
Slunicko : Tvaroh na na svacinu? Je v tom kazein čiže sa to dlho trávi takže nebude dostávať energiu do tela , ak sa aj snaží schudnuť ale určite len v netréningové dni .To už skôr na večer aby mal čo najmenší katabolický stav a telo by si nebralo energiu zo svalov.