-
Odpověď: [HRA] Poslední slovo vede
Jaj Peto zabijem ta :D Neslo o boj. Nikdy som nemal v umysle boj. Slo o to co som pisal vyzsie. Nakolko je sefik zdatny na rovne veci, tak nebolo treba vahat.
Lenze ja som mu posielal do prispevku hotove a overene napady. Miesto realizacie vsak boli hejti a zbytocne prispevky od admin teamu, ktory na serveroch ani nehral. Cloveka to prekvapovalo No, ale jak sa hovori: "Kto chce kam, pomozme mu tam"
BTW: Vlastnil som viac ako 5 rokov vlastny portal, kde som vsetko vytvoril, upravil vlastnymi prstami. Kazdy plugin prerabal sam. To znamena, ze som mal a aj mam skusenosti jak server funguje. Jak plugin vytvorit, upravit... atd. Tym len chcem naznacit, ze mam skusenosti a viem podlozit fakta na to co pisem.
-
Tak já taky dělal dříve admina na různých místech proto jsem tu taky lidi hejtil za jejich údajnou práci.. :-)) Která stála za nic a stojí bo některé věci do dnes nejsou vyřešený a ani nebudou..
-
Len ja som nerobil admina. Ja som bol vlastnikom. Niekedy to vsak vyzeralo, ze som skor len gamemaster, technik...
Bohuzial mas pravdu.
-
Když se na to koukám zpět nebylo špatné dělat admina ale znova bych už do toho nešel pokud by nebylo jisté že ten portál chce nějak pokročit ..
-
Citovat:
Původně založeno
petr_stanisevsky
Když se na to koukám zpět nebylo špatné dělat admina ale znova bych už do toho nešel pokud by nebylo jisté že ten portál chce nějak pokročit ..
viz Kozelna :gg::gg::gg::gg::gg:
-
tak tak, jak píšeš přesně :-))
-
-
-
Tak to je docela smutné :-))
-
Kozelna :gg::gg::gg::gg::gg:
Sad_grill nešly servery. :gg::gg::gg::gg::gg:
-
To je realita, ktoru tu nikto nechce vidiet a idu si svoje. Preto niekedy nechapem Samca. Je jediny koho tu mam rad a vazim si ho. Teba a boneslash-a nemam rad :D
-
To mě mrzí
Citovat:
Původně založeno
boneslash
Sad_grill nešly servery. :gg::gg::gg::gg::gg:
-
V tejto teme ma to nejak extra nebavi
-
Právě naopak tu je to fajn je tu docela freedom když modi toto téma neřeší takže mohu napsat třeba nazi modi a jejich šéf koprakek
-
Citovat:
Původně založeno
petr_stanisevsky
Právě naopak tu je to fajn je tu docela freedom když modi toto téma neřeší takže mohu napsat třeba nazi modi a jejich šéf koprakek
Tatík je admin, jehož nemám rád, thx. :gg:
Gayrakek :gg:
#SS :gg:
-
Kde ses flákal by si v OVě za Petrou? :gabe:
-
-
-
-
Škoda to tam komentovat stejně pokud člověk tu není adminem a nemá tu jeho slovo nějakou váhu tak je zbytečné se starat do toho stejně si to udělají dle svého (nebo spíše neudělají), zlaté wowko na blizzardu zapnu, hraji žádné řešení kktin a potom vypnu jak dohraji a ne jak tu.. :-)) bump
-
Ja mam tiez kde hrat. No obcas ma to sem laka. Neskor si davam otazku: "Proc ?!"
Kód:
https://www.youtube.com/watch?v=iG1HMykBO2E
Potom pridem zahrat a zrazu dostanem sok, ze kam som sa to pripojil. Ked vsimnem nejaku temu v "Kategorie: Counter-Strike 1.6" laka ma pridat prispevok. Neskor ma zas nasmeruju na pravu cestu, prave take, uzasne prispevky ako su tam teraz. Myslim, v tej teme, co som ti poslal.
BTW: Kolko uz nepracujes ? Myslim od... vies coho.
-
Tak to mě to csko vůbec neláká já když csko zapnu tak jenom že se koukám na zdejší dema když se tu řeší VKVéčka ale jináč ne. Už se mi to csko na tolik protiví že mě už to nebaví zatím.. Třeba za nějakou dobu to zase bude člověka lákat si to zahrát ale kdo ví. Mě spíše co tady zaráží že to Kotla baví se tu o to starat když už to dále nechtějí posouvat kor když si vezmu jak všichni na tyto věci píší že je to ztráta času jako hraní her atp.. Přitom jediná ztráta času je něco dělat a držet to jen tak 4fun to je podle mě ta ztráta času to co dělá Kotel v poslední době.
-
VKVčka :gg:
New picture and singature? :gg:
Dema? :gg:
-
Mna skor zaujimalo to, ze si nezamestnany. A jak dlho to tak uz je ? Viem, ze ti to vyhovuje, ale chcem vediet aky je to uz dlhy cas.
-
Jojo, nový a asi pak dám zase nový jelikož vidím že tito dělá radost a dokonce možná tě to uspokojuje dle toho jak to furt komentuješ.. :o))
Citovat:
Původně založeno
boneslash
VKVčka :gg:
New picture and singature? :gg:
Dema? :gg:
Není to jedno zda pracuji/nepracuji. Stejně k čemu Vám to bude to je každého věc i když vůči tobě nic nemám nejsem povinen tady cokoliv komukoliv dokazovat jestli pracuji nebo ne. Mě se tu taky lidi nesvěřují a ani neříkají jak se doopravdy jmenuji i když každý ví že když se s někým bavím tak mám rád jasno v tom kdo to je, atp..
Díky, kdyby se mi chtělo tak možná do PMky ti pak napíši třeba.
Citovat:
Původně založeno
noblemar
Mna skor zaujimalo to, ze si nezamestnany. A jak dlho to tak uz je ? Viem, ze ti to vyhovuje, ale chcem vediet aky je to uz dlhy cas.
-
Ten picture a signature je k Noblemarovi. :gg:
-
Petulo neštekaj tu po mne tolko
https://www.youtube.com/watch?v=glHDSUtihAU
Som tiez momentalne nezamestnany od noveho roka. Neratam nejake prilezitostne zakazky na fakturu. / Nemam co na praci, tak sa staram aj do toho co nemam :D
Nemusis to pisat verejne, ak nechces. Jak som pisal, tak nemam co ine na praci :D Kludne PM
Ano "boneslash" zmenil som si to. Som rebel ! :D
-
Jak to máme poznat když neumíš ani pořádně napsat komu to píšeš když reakčně píšeš vždy stejně autobusaku
-
Vraj je student. Preco teda autobusak ?
-
Ty nemáš ale new signature. :gg:
-
Protože má plný facebook fotek jenom autobusu atp.. :-))
-
-
Ty si z toho tak hotový že už ani snad více nejde jak to tak sleduji jak tě to úplně fascinuje.. :gg:
Asi změním avatar na steamu nebo tu ať máš o čem psát.. :D Nějaký dobrý najdu co tě k tomu bude více motivovat :D
-
New picture? :gg:
Fučantné :gg:
-
Fučí ti do hlavy fučí? :D Severní vítr co? :D
-
-
To ano když ti dělá v hlavě takový bordel a pak tu píšeš to co tu píšeš :D