-
Odpověď: [HRA] Poslední slovo vede
Citovat:
Původně založeno
Jeremy
jeden si honí pipík na petuli (boneslash) a druhy na nikol (petr_stanisevsky), pekne chlapci. Inac na mne si nechce nikto honit cicinu ? :(
Zeptej se Terezky (Britny). :gg:
-
Co to meleš ty píčo kdyby si věděl tak já se ani s jednou nebavím ale to taky vocas nemůže vědět. Nechci ti brát tvé iluze ale já s lidmi s cancerbreaku nebavím. Nejdříve si něco zjisti a pak piš něco gayremy a mimo jiné běž raději zasunout do svých gay kolegu (hapal, gayroh, gaykon atp..)
Citovat:
Původně založeno
Jeremy
jeden si honí pipík na petuli a druhy na nikol, pekne chlapci. Inac na mne si nechce nikto honit cicinu ? :(
-
Citovat:
Původně založeno
petr_stanisevsky
Co to meleš ty píčo kdyby si věděl tak já se ani s jednou nebavím ale to taky vocas nemůže vědět. Nechci ti brát tvé iluze ale já s lidmi s cancerbreaku nebavím. Nejdříve si něco zjisti a pak piš něco gayremy a mimo jiné běž raději zasunout do svých gay kolegu (hapal, gayroh, gaykon atp..)
bla bla bla, výhovorky a btw halapíček zedol už dávno
-
Citovat:
Původně založeno
petr_stanisevsky
Na serveru bys měl už ban. :gg:
A jestli ani jednu neznáš, tak to si slab1. :gg:
-
Ani se nedivím že už nejsi admin jelikož v ty palici máš úplně vyšleháno prostě klaun nic víc. Mimo jiné možná by ani nebylo špatné takovému klaunovi dát přes hubu aby se probral dostatečně brzo dokud je mladej.
-
Doporučuju zajít k psychologovi. :gg::gg::gg::gg::gg:
-
Já bych doporučil spíše nepsat sračky a když už tak aspoň nějaké co lidi pobavěj ale toto člověk nepobaví bo to akorát dělá zlou krev když se s těmi lidmi nebavíš pochopitelně ale to taky blbec jako jeremy nechápe bo jeho odebrání admin práv mu zničilo zbytek mozku.
-
-
ty víš kolik mu je let cca? Jen tak pro zajímavost jestli není náhodou dítě když vlastně tvrdí že já tady honím nad někým s kým se nebavím když vlastně on sám honil nad dítětem lejdynkou takže mu nebude asi moc..
-
Co sa tu clovek vsetko dozvie :D
-
noblemare, kktiny od jeremyho..
-
Sranda, ze Kajsinek je chalan
-
-
-
Citovat:
Původně založeno
petr_stanisevsky
Ani se nedivím že už nejsi admin jelikož v ty palici máš úplně vyšleháno prostě klaun nic víc. Mimo jiné možná by ani nebylo špatné takovému klaunovi dát přes hubu aby se probral dostatečně brzo dokud je mladej.
jaj, niekto sa tu rozohnil :( a dáš mi ju ty ?:( vlastne nezodvihneš ruku nad pupok tak sry :/
E: o nikol viem :( rozpravala mi o tebe :(
-
Možná by bylo lepší než ti dát facku tak tě rovnou zabit stejně takový člověk jako ty si nic jiného ani nezaslouží a klidně se mi směj že jsem tlustý je mi to fuk a důvod je ten že ty si ubohej strašák co si myslí že je bůh ví co a přitom v RL budeš nula co si lečí komplex bo tu vyhořel jako admin.
-
Petulo nesiaha ti ani po ten pupek ten Jeremy. Uz sa pekne ukazal v par prispevkoch. Chalan ma viac problemov ako zvlada a tak si vybral prave teba. Mysli si, ze tym ponizovanim nieco dosiahne. Chalana nemusis ani udret, pretoze ho zivot udiera a ten dava take rany, ze to nezvlada. Lutujem ho.
-
Gejremymu je tak 15, ale určitě vypadá na víc. :gg:
-
Ale víš jak i kdyby tak si své komplexy může léčit jinde já za to nemůžu že on se choval jako dement a dal si na avatar někoho odsud a přišel o práva a od té doby se s ním nedá bavit snad ani normálně.
-
Citovat:
Původně založeno
petr_stanisevsky
Ale víš jak i kdyby tak si své komplexy může léčit jinde já za to nemůžu že on se choval jako dement a dal si na avatar někoho odsud a přišel o práva a od té doby se s ním nedá bavit snad ani normálně.
Měl by jít k psychiatrovi/psychologovi. :gg::gg::gg::gg::gg:
-
Citovat:
Původně založeno
boneslash
Měl by jít k psychiatrovi/psychologovi. :gg::gg::gg::gg::gg:
Ten problemy neriesi, len ich potlaca :)
-
Boneslash změnil avatar no nekecej
-
Esmeralda :gg::gg::gg::gg::gg:
-
-
Citovat:
Původně založeno
petr_stanisevsky
To je vůl toto :D
Valentýna vs Esmeralda :gg::gg::gg::gg::gg:
-
Dobře ty xDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Ty nikdy nezklameš vždy přijdeš na nějaké sračku a ještě tomu nasadíš korunu aby to bylo ono :gg:
-
Citovat:
Původně založeno
petr_stanisevsky
Dobře ty xDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Ty nikdy nezklameš vždy přijdeš na nějaké sračku a ještě tomu nasadíš korunu aby to bylo ono :gg:
Tvl ten dolní se ještě nezměnil. :gg:
Jj, nasadím. :gg:
-
Hehe, zkus F5kovat třeba se stane zázrak :DDDDDDDDDDDDdd
-
-
Málo si F5koval musíš více snaž se chlape :D
-
Už :gg:
2 krasavice :gg::gg::gg::gg::gg:
-
co na to říct.. :D Boneslash se zbláznil zavolejte někdo Dr. Chocholouška :D
-
Citovat:
Původně založeno
petr_stanisevsky
co na to říct.. :D Boneslash se zbláznil zavolejte někdo Dr. Chocholouška :D
Kód:
https://www.youtube.com/watch?v=uq1xvxbOuCY
Zas sa neda dovolat
-
-
Kód:
https://www.youtube.com/watch?v=iWRM8p8vAlk
Akurat som sa dovolal a Rest si to naklada. HrOOOza.
-
Klasiky nikdy se nikam nedovoláš bo tam volá boneslash xDDDDDDDDdd
-
-
Neměl by sis upravit nick na steamu? Boneslash <3 Esmeralda :gg:
-
Presne viem ako to myslis
Kód: