pred postami, ktoré nechápete? lebo urážať som nikdy nezačal ja, písal to aj hopík na starom fóre.
Printable View
Fajn, nechme toho spamu...
tohle je opravdu uz demntni furt omivat dokola jednu a tu samou hovadinu ..... prdim vas jdu spat .
Nakop bych tebe i tvýho tatínka do p*dele! Běž prosímtě pryč a už sem NIKDY v životě nechoď. Myslim, že touhle "žádostí" si nasadil laťku tak vysoko, že rohle už ani nikdo nikdy nepřekoná.
Vzdy jsem vam rikal, at ho ignorujete. Misto toho jej zacnete urazet a napadat jako prvni. Komu neni rady.....
grEy ma naprostou pravdu a povysil tim u mne na status jednoho z mala "rozumnych"
K zadosti samotny: proto se uz k zadostem tolik nevyjadruju jako v drive, protoze si myslim, ze to nema smysl. Adminu je i tak dost a moje vyjadreni dostane jen zadost opodstatnena a od cloveka co znam ze serveru jako BEZPROBLEMOVYHO
nikdy mi nešlo o hádky, išlo mi o to, aby každý mohol vyjadriť svoj názor a robiť čo ho baví. ale zistil som, že ľuďom niečo bráni pochopiť to a zmeniť tieto vlastnosti. mohol som sa snažiť ako som chcel, ale nikto sa nad tým ani nezamyslel. možno to tak aj vyzeralo pri mojích názoroch, že chcem vyvolať flame, ale len som schválne písal vlastné názory vlastným štýlom, aby ste to po čase začaly acceptovať. Nepodarilo sa, jes. čo bolo biele, dnes je čierné, nula sa cíti ako pán. ale človek na zemi si môže vybrať či sa pridá k spolku dokonalých robotov alebo bude jeho budúcnosť tak negatívna ako sa líši od "dokonalosti". iná možnosť vysvetliť ti to ako "robiť zo seba múdreho" není. a iná možnosť byť sám sebou, ako "vyhľadávať konflikty" alebo "byť debilom" tiež není, wueu.
Zase jsem se nasmál :D :D :D :D
Oukej, beru to a omlouvam se, pokud jsem ti nekde zacal nadavat. Me nevadi to, ze mas svuj štýl, me vadi to, ze se chovas jako pokrytec, protoze kazdej tvuj druhej post je o tom, jak je nas štýl "roboti entity kokoti tucni zaostali z 3 dimenze, masla" k nicemu a ze bysme meli vyznavat ten tvuj štýl. Kdyz my urazime tvuj štýl, je to v pici a kazdej je tucnej, ty nas ale urazet muzes a jeste si stezovat, ze mame neco proti tvymu stylu. Takze te prosim, nech nas štýl na pokoji, necpi nam ten svuj, protoze my jsme ti dali uz 100x najevo, ze ho nechceme a myslim ze to bude oukej.
Tenhle crypost me stal fakt hodne usili, takze budu rad, kdyz si ho prectes.
twl ,jak vůbec může hrát CS když je to až od 16+ ?????? :D (A ta žádost .... nic proti ale takhle se o práva na servrech nežádá ,a ještě k tomu nemáš originální hru.....)
už se určitě i Kotel třese strachy..... :D :D :DCitovat:
äle jestli nedostanu prava tak muj tata vam zabavy servr
Dlouho jsem nevidel takoveho ******, kterej by byl tak ********. (cenzura vladne svetem, jou)
Už vidim jak tvuj fotřík přijede k tomu serverHousu a zabaví tam těch pár tisíc krabiček :D
Edit: No dobře, tak pár set ale i tak :D
Znam hodně tučnejch kktů, ale takovýho jako seš ty sem ještě neviděl. Nejmenuješ se ty náhodou sondy? Ten cheater co sem kdysi zlikvidoval? :D Ne tak jako sry, ale tohle je už fakt moc :D Ale bejt já admin tak ti řeknu ANO, protože by ses asi jinak rozbrečel a tatínek by Kotlovi zabavyl servr :)