Píšeš že jsi nikde nenapsal že ho chceš hned rušit ale když se podíváš na začátek tohoto příspěvku tak píšeš: co takhle zrušit AWP sniper xD
Printable View
Píšeš že jsi nikde nenapsal že ho chceš hned rušit ale když se podíváš na začátek tohoto příspěvku tak píšeš: co takhle zrušit AWP sniper xD
Tady šlo hlavně o tom, že ten item byl mnohem lepší než samotná classa sniper. Ta classa stojí momentálně na hovno, proto jsem ve svých návrzích na balance update značně upravil sniperovi staty a taky jsem navrhl zrušit ten item, protože je totálně broken.
Měli byste už uvažovat. Jenom překopáváte codko, je hodně cod serverů, běžte třeba na gamesites, mně je to jedno, dle mého názoru by se neměly už dělat změny. Nakonec se codko kvůli tomu dočista přestane hrát. Jenom ničíte tenhle server po duševní stránce.
No ne, guru přišel. Jen ti radime řeknu takovej fakt, kterej je prostě logickej a nezabráníš mu, ju? Když nechceš už dělat žádný změny, ať už sebemenší, přidání classy, itemu... tak prostě server upadne a časem bude prázdnej, proto jsou tu taky různé thready s návrhama na zlepšení a tak. AWP Sniper se zatím bohužel nesmazal, protože jsou tu hráči jako ty no,(jak jsi již zmínil, bez aimu) který aby někoho zabili tak jsou buď neschopní, nebo líní zapojit mozek. Ale zdá se mi, že po zmenšení šance na drop ho vídávám méně, tak snad to nějak aspoň funguje, a snad také funguje ta změna po změnění classy a bylo by to zatím perfektní.
Jo a za to s tou duševní stránkou máš bludišťáka :gabe:
Hej connane když mi padlo AWP :3 tak když jsem si potom změnil classu na snipera AWP mi zmizelo a nedostal jsem žádný item tak si zas dám comm a mám AWP ale item ne takže jsi docílil nějakýho bugu :DDDDDDDDDDDD nohate
":DDDDDDDDDDDD", jinak nerozumím, proč jsem docílil bugu, asi to nemáš v hlavě zrovna srovnané nohate plz. Jinak jestli tomu rozumím, dostaneš AWP Sniper, změníš classu a AWP Sniper zmizí, v pořádku, dáš jinou classu nemáš awp sniper ale v invu awp sniper máš, chápu to správně? Jestli ano tak si dement :DDDDDDDDD nohate, protože co to má společnýho se mnou, já to nastavuju? Já přidávám a upravuju itemy? Přesně takto fungovala nano vesta, ale ty nemáš páru co to je, páč jak jsem se dozvěděl, hraješ od dob nukleonových naboju xd. No takže by se to mělo urychleně fixnout, to je asi jediné.
E pro Tácka: Nebudu se už nadále bavit s někým, kdo neumí číst (nebo si prostě jen dement, kterej neumí číst s porozuměním), a ten tvůj "bug" nevím, podle mě si jen prostě retardovaný, ale to že to Kotel nastavil, tak jak nastavil a nefunguje to, není moje chyba, to, jak by to mělo být nastavené už tu bylo, ale v tu dobu ty si tahal za sebou kačera. To vše a jak jsem už zmínil, nebudu ti už na nic odpovídat, každý post cos napsal je blbost, která je na úrovni 10 letého.
takže TY jsi začal s tím že by se mělo AWP sniper odstranit takže ten BUG je tu kvůli tobě a chápeš to blbě, dostanu AWP změním si classu na snipera AWP jako item mi nezůstane ale když si změním classu zas zpět tak mám AWP sniper jen v ruce ale ne jako item jako takový (nemám ho napsaný nahoře u itemu)
A jaká se stala změna?
To není žádná extra změna, to že se snížila šance na drop je absolutní samozřejmostí a má to tak být i u ostatních lepších itemů
Ono je v podstatě jedno, jak ten výběr funguje (v informatice neexistuje něco jako náhoda), tobě se to však jeví, že máš menší šanci, že ti spadne AWP sniper. Klidně by se tam ta původní šance mohla nechat, tady šlo jenom o to, že ten item byl lepší než samotná classa. Kdyby se vylepšila ta classa tak, jak jsme ji navrhovali, tak by tam ten item klidně mohl zůstat, protože by byly ty síly vyrovnané. Dejme si ruku na srdce, ale classa sniper momentálně stojí za jedno velké hovno, pokud nemá 150+ lvl...
Fakt super přidaná věc, víc doj.. to nešlo?? Zahodím awp a stejně ji mám furt v ruce a navíc překáží u zbraní a padá do ruky po hodu granátu. Hlavně ale, že se musel udělat ten instant. Fakt palec nahoru borci ....