To je schválně zaplej friendly fire? Je to docela napytel kdy se tam hraje s noobama který mě pak hitujou.
Printable View
To je schválně zaplej friendly fire? Je to docela napytel kdy se tam hraje s noobama který mě pak hitujou.
Napríklad ako ja. :D prepáč este raz :D ff treba vypnut
Kotel daj naspat Iron Mana namiesto toho fartmana a nastav to tak ze si mozes vybrat skilly ake chces ak mas na to lvl cize mam lvl 10 a mozem si vybrat 2 skilly z toho lvlu ak na to mam volne te teto :) a toho Ironmana mozes dat aj namiesto BONUS mana alebo kto to je...
To je pekna blbost co pises, aby som si mohol vybrat 2x z toho isteho levelu.. Je to presne stanovene ze aky musis mat pocet, ze nemozes mas vsetky najvyssie..
ja viem ale tak je to dost dute ked chcem na 1 lvl 2 herov aby mi to vyhovovalo :) napr. chcem spidermana aj captaina :) ale nejde.. ide iba jeden ... alebo Poison Ivy a aj Scorpiona ...
nbo toho ironmana daj na lvl 3 ;-) je tam iba 1 hero
Nuz tak to je Superhero, .. predstav si ze vetsie levely by si vybrali iba top herov..
no ne dam si demotion a mrdat miny po celej map
Napisu to znova: musis se rozhodnout, co je pro tebe lepsi. Mas situacni hery jako fartman, spiderman, demolition man a pak takovy, co se hodi porad: drakula, poison ivy, punisher a mezi nima se musis rozhodnout. Nekdy je lepsi zrusit poison ivy a dat si misto nej spidermana a demomana apod.
And?
ved ivy ja nemam. .. ja chci jen toho ironmana :-D
Navrhujem zrusit u Batmana pridanie granatov.. pretoze pernamentne je 5 smokov pod sebou alebo rushujete a kazdy hodi 10 flashov..
Dnes som sa pytal par hracov ci by boli ZA pridanie hrdinov pridavajucich mierne vylepsene zbrane, odpoved bola kladna. Pridal by som par hrdinov napr 5-10-20-25 level na zbrane a cim vyssi level tym vetsi demage..???
ano... dajme tomu ze ivy bere zakladne 1 hp ale cim vyssi lvl tk bere viac ;-) ked bola lvl 2 tk som bral 5 hp ;-)