Njn :) ale momentalne na bruchu kaslem aj ked sa blizi leto a kupalisko... :D idem len tie bicepsy.
Printable View
Ani ja nejsom korba :D ale tak ok...
3x tydne do posilky a jenom kozy biceps takovy typci jsou nejlepsi neni nic lepsiho nez videt dvacetikilovy borce co jsou 45miunt na benchu
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...81170828_n.jpg
Tak je to pravda, já z posilky znam lidi, co prostě cvičit nohy nechtěj a většinou ani necvičí, když nemusí, mě to prostě v posilce baví, ať cvičim cokoliv i když mě nejvíc baví cvičit hrudník a biceps ale cvičim všechno pravidelně :)
Furt je to 50% tvýho těla, takže nevidím důvod, proč necvičit všechno, když už teda..
Co ten workout? Já teda do posilky v létě nechodím a radši ten workout,ale je to dost náročný.Oproti posilce zase člověk pozná nový lidi a je to víc taková rodina než v tý posilce,maká se a je i sranda :thumsup4:
Popravdě dělam workout jen když jdu se psem, před barákem máme "hrazdu" tak si šlehnu 30 přítahů, pár shybů a zase na to peču :D Pro mě je lepší ta posilka, je to tam taky jak rodina, všechny tam znáš, sedneš si tam s nima na ionták, pokecáš, zacvičíš a máš dobrej pocit :D
Ne to bych si nedovolil
inak, BCAA nemáš? ale ionták je dobrý a chutnučký sirup, akurát to vraj zvyšuje riziko rakoviny či čo :D
E: slunce poznáš ten olej na cvičenie, čo ti najebe vzduch do bicáku? Sinthol?
http://i24.servimg.com/u/f24/11/79/98/18/syntho13.jpg tak nejako vypada ten bicak, je to horšie ako steráky
Norbune, bcaa jsem pouzival, dokud jsem nebral ten kreatin, kreatin funguje tak, ze ti zvysi vykonost, zrychluje regeneraci a snizuje unavu, ze zacatku uzivani je to proste jak brat anabolicke steroidy, ktere takhle funguji ale telo si tak za tejden zvykne ;)
S tim iontakem nemas vubec pravdu, je to napoj, ktery ti zvysuje energii a hlavne ti pomaha s regeneraci po treninku, taky je v tom spousta vitaminu atp..
Tim najebanym vzuchem do bicaku jsi myslel nejspis tu pumpu, ktera ti tam ale urcite nejebe vzuch, funguje podobne jako kreatin s proteinem dohromady, pouziva se pred treninkem a je to prasek pro to, aby jsi ze sebe vydal co nejvic, proste s tebe vymlati pri treninku vsechno co mas - podobny ucinek kreatinu a taky podporuje narust svalove hmoty ;)
Jeste bych ti jen dodal, ze tu fotku o Rockovi, tak ten tam nema najebanej vzuch ale byl zrovna v objemu, vypada to uz na fazi objemovych cviku, takze asi tak :D
Si daj do Googlu Shintol a uvidis tie obrázky
Ja ze myslíš lont star, to je sirup, ale to je úplne čosi iné
Tak nevim, to neznam :)
0.5 litru do žíly, co víc si přát :D :D
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
Společný foto z tréninku.Já jsem ten kužel vlevo vzadu s šátkem :D
Pekne :) Vypadas tam byt najviac objemovy a to je fajn :) ... a ten s tymi ovisnutymi ceckami tam co robi? :D
Dám sem foto třeba po prázdninách,jakej bude pokrok :))
ja s tymi spekmi na bruchu radsej nic nedam sem :D
ale prd, to niesom ja, to je taky typek co vymysla dobre ludovky :D
E: ja chodim do posilky uz skoro pol roka, aj cosi uz vidno ze sa pohlo, ale to asi len bicak
cez leto idem dvojfazovy trening, rano behat + nejake tie sklapacky, zhyby... a vecer posilka takze mozno potom :D
tak tak, amen
Nic ve zlem ale pises tu aby te nikdo "nehejtoval" a sam tady pohorsujes cloveka ktery ma par kil navic mel by sis to v hlave srovnat aspon do doby nez budes vypadat ze neco delas.. Uz ti radim jak nejakej retard volume ale ten by toto nenapsal tak jsem ho zastoupil :) Podle sebe soudim tebe tycko
Mohol si si vsimnut ze som si myslel ze je to iba nejaky for/zart a ten typek sa tam len tak priplietol :) Ale ako nahle som zistil ze na sebe tvrdo maka tak som zmenil nazor :) Tak neries zas zbytocne veci ktore sa ani riesit nemusia :P
E: A namiesto toho aby si to tu sledoval a pisal komenty ked si spravim z niekoho sradnu tak sem pis k teme "posilovna" alebo tu daj nejake foto.
E2: To s tym volumem absolutne nechapem :D akeho volumeho tu splietas?
K tématu? poslední dve stranky k tomu mají hodne daleko a k cemu fotku? aby nejake zakomplexovane deti si honilo nademnou ? dakujem nechcem
Bude EsoWSudu ?
Příloha 2738
Příloha 2739
Aj tieto mozole mam asi z klikania na mys ze? Inak chcem sa ospravedlnit za ten prvy prispevok ze som vybuchol. Ale proste ked niekto napise taku sprostost tak mi je jedno ci to pisem adminovy alebo hracovy.
som tucny