Jeden offline a druhý afkuje takže kopeček je můj pánové :gg:
Printable View
Jeden offline a druhý afkuje takže kopeček je můj pánové :gg:
Toto svet nevidel ! Vrchol drzosti toto ! Zavolajte sem veduceho nech si tu spravy v tomto bordely poriadok. Aha sme na kotelne, prepacte zle dvere.
Jak si to cital, tak som ukoristil Kopcek a utiekli sme na ukrajinu, kde nikto nejde dobrovolne.
Jelikož nemohu dovolit aby tenhle kopeček ovládal noblemar či boneslash tak tam musím poslat celou jednotku vojáku aby mi kopeček zabrali zpět a tyto dva slabé lidi poslali pryč.
Šel jsi se dívat na telenovelu Má tlustá Valentýna :gg:, tak jsem ti ho vzal a hrajem JB.
Takový amatér jako boneslash nikdy nebude trvale vlastnit tenhle kopeček to dříve všichni utečou.. btw kopec jsem si vzal zpátky a koukám dále na Mi gorda Bella
tak jsem utekl s kopečkem :gg:
Utekl s kopečkem a prvním kroku zakopl a já mu opět kopeček sebral a odnesl na své původní místo a mohu s radosti říct že kopeček je můj opět..
víš jak ta Valentýna dostala šok? Bylo to tím že mě viděla, jak jsem sebralkopeček blesku rychle jak Chujer :gg:
Dostala šok z tebe jelikož se furt marně snažíš krást ten kopeček o který vždy přijdeš bo jsi slab1 takže opět sem ti vzal kopeček a je to doma
Troppe ti dal ban, bo prej si zapat1 :sadbye: tak kopeček je u mě :gg:
Troppe mi dal ban a já si zpětně dal unban a šel jsem zpět ti ukradnout můj kopeček hihi
Kde sa 2 ... 3 vyhrava. Kopcek je moj.
Nemůže něco vlastnit co si nikdy doopravdy nevlastnil kamaráde.. Omyl kopeček je můj a jenom můj tak jako Bella heč
Program Kopcek bol odstraneni. Vytvoril som Kopcek v1.0Citovat:
Toto... Nie je to skutočné ? Čo to je "skutočnosť" ? Ako by si ju definoval ? Ak tvrdíš, že je to, čo môžeš cítiť, k čomu si môžeš privoňať, čo môžeš ochutnať a vidieť, tak potom skutočnosť nie je nič iné, než prosté elektrické impulzy vysielané tvojím mozgom.
I kdyby si měl deset kopečku tak to nic nezmění protože nebude s boneslashem vlastnit ani jeden a když už tak o něj zase rychle přijdete jako jste ho ukradli. Takže boj pokračuje a kopeček si beru na zpět a zase si ho ztratil jako posledně.
Nene, takhle by to nešlo žádné podvody a ani kouzla či jiné kravinky.. Musíš si ten kopeček poctivě vybojovat rukama. Takže si opět beru kopeček pod svou moc a ty musíš příště být lepší bojovník..
Mistr Cobra Kai a ja sme ta prepadli, ked si bol v sprche... +18 ...za uterak si Kopcek vymenil
Hehe, tentokrát ti kopeček nechám jelikož si půjdu lehnout a nabrat sílu :-)) Kopeček si ber dočasně a na chvilku ale potom ti ho vezmu na dobro jako vždy xD
Partia robotnikov prevlecenich za robotnikov zacala stavebne prace u Petra. Pocas toho som sa dostal ku Kopceku a zdrhli sme.
Parta cheateru udělala nájezd na kopeček a opět noblemar o svůj milovaný kopeček přišel a je zase můj.. :harhar:
Je můj, protože ty čekáš na ženicha :gg:
I kdybych čekal na cokoliv tak kopeček bude můj a ne tvůj stejně si slab1 a zapat1 tudiž nemáš nárok kopeček vlastnit..
má, a ty sis dal maraton Valentýny, tak jsem ti ho čorl :gg:
Nene, neukradl si mi nic bo jsem tu furt jenom hraji kartičky takže kopeček je opět pod mou kontrolou
já ho vyhrál v pokeru, když si ho musel vsadit :sadbye: je můj
Ak este chcete vidiet Kopcek v poriadku, tak chcem previest 1.000.000,- eur na ucet 6823453178/0900. Mate cas do 18:00 v opacnom pripade sa rozlucte.
P.S.:Ziadna policia, inak Kopcek zomre !
Dostal si ban, důvod:Vyhrožování, toto se na Kozelně nedělá :gg:
je můj!
"boneslash" bol cely den mimo. Prave preto som vyuzil situaciu, kedy zostal Kopcek sam doma a zobral som ho.
Opět zase afkují takže je co ukrást tudíž kopeček je zase pod mou kontrolou.. :doge:
Peter bol v TV show
https://www.youtube.com/watch?v=lVuBEaSLsfY
neuspel a plus prisiel o Kopcek
wow, to jsem ani nevěděl hele.. ALe sere mě že stejně sem ti ten kopeček ukradl zase.. :gg:
Peter casto zabuda a ani o tom nevie. Z toho dovodu ani nevie, ze Kopcek je stale u mna. Akurat sme si dali jahody, cucoriedky... spravili sme si drink :)
Prdlajz na tom tvém kopečku sotva roste tráva jelikož se o něj nestaráš a tudíž ti opět kopeček beru dokud nezaplatíš peníze..
Jakmile si sa zacal rozpisovat na steame, tak som ti Kopcek zobral mehehe, nehehe
Klasika, čekal si aby si mě mohl o ten kopeček připravit.. Jsem na tebe nasraný takhle by jsme nebyli kamarádi .. Požaduji kompenzaci vrátit kopeček nebo tatínek vyhlásí válku..
michael scofield a ja sme vymysleli plan jak ti Kopcek ukradnut. Vecer budeme na party :)
Hehe, to jsou velmi ale dobré zprávy už se těším a kopeček ti opět kradu..
Ja som vyuzil, ze si siel spat a Kopcek som ti zobral do rana :p
Jelikož jsem vstával tak si ho beru zpět pod svou kontrolu a zase kopeček má svého majitele :gg: