Luxusní díl, doufám, že to takhle bude pokračovat - plno akce atd.
Printable View
Luxusní díl, doufám, že to takhle bude pokračovat - plno akce atd.
Spoiler...
5x04 - jsem jedinný komu uniká pointa tohoto dílu?
Já ten díl nemožu najít...
dejte odkaz ..
5x04 dil o nicem, doufam, ze priste z toho utece nebo neco a bude se dej odehravat zase u ricka a bandy.
lol prvních 35 minut jsem nechápal, pak sjem teda pochop1l a na konci sam Chuck Norris jsem zvědav co ty dvě vymyslí..
A nebyl už náhodou Rick jedenkrát v Atlantě ? Hned první eposidu, jak tam skončil pod tým tankem
Nahodou byl, just back to the saddle
No, takže ten díl byl celkem klidnej, předpokládám, že ten Noah se připojí k Rickovi, jakože je určitě půjdou zachránit. A jinak si myslím, že to, jak tam přivezli Carol, tak toto bylo plánované, ale je to můj názor, jak jinak by věděli, kde mají sídlo, žejo. Takže něco na ten způsob by to mohlo být. :rolleyes:
Puky, celkom dobra uvaha. Dava to zmysel. BTW. syn Morgana umrel, alebo co sa s nim stalo? Nepametam si to... ani kolko mal rokov a ci ho vobec ukazovali v prvej serii. Ak nie, tak mi napadlo, ze by ten cernoch (SPOILER) co prave utiekol z tej nemocnice mohol byt jeho syn. To by bola celkom haluz. :D Ale asi urcite to tak nebude.
Piata seria, piaty diel - CZ titulky online:
http://www.serialycz.cz/2014/11/the-walking-dead-05x05/
Spoilerus
A já jsem mu věřil... teď ten serial ztrácí smysl...
Spoiler Já mu nevěřil ani to, co říkal, prostě nic, a konečně to vyšlo ven. Teď bude doufám díl o Rickovi zase, a bude se to takhle nějak střídat, a "záhadně" se najednou někde po nějaké době sejdou.
Takisto ma táto časť vôbec nebavila.Dúfam že budúca čast už bude o tom ako sa snažia dostať do tej nemocnice a vyslobodiť Beth s Carol.Ale skôr si myslím že to zas bude nejaký nezmyselný diel o tom ako sa ryšavý nasere.Aj ked už by sa Daryl mohol aj s tým čiernym vrátiť k Rickovi a ísť do tej nemocnice spolu aby to nadväzovalo na predminulý diel.
Tak ti mě těma časovejma prodlevama pořádně motaj hlavu jinak tady ty vekacávac1 dílě kde se z toho pul dílu čumí do zdi mě fakt nebaví..
Inak trošku debilovina, že sa nerozhledne a napálí do ní auto :D už jenom že potkat v té době auto :D v tom tichu snad musí slyšet hh
Snad konečně přijdou k tomu děju..
Taká blbá otázka, nie je ešte 4. séria v CZ dabingu???
To si děláš srandu, ta fyzika toho auta, to nééé :D :D
Jinak tahle série už ale začíná nudit, vůbec se mi to nelíbí, ty přechody, a vůbec. Čekám, kdy bude konečně nějakej zvrat, nebo něco... jakože asi bude, když šel Daryl s tím mokakaramelovým občanem za Rickem... Bude to ještě ale zajimavé
No hlavně auto visí z mostu, zábralí fuč a předek auta jako nový :D
Asi nejhůře strávených 40minut mého bezcenného života. V dílu není žádná informační hodnota, Carol furt něco mele a Daryl sem tam zabručí že "Hmm". Jediný co víme do dalšího dílu je to že Daryl je s černouškem, nic víc. Celkově je ta 5. série zatim o ničem
SPOILER
Díl fajn, jenomže proč poslouchat Ricka, když máme Tyreese, žejo... Každopádně se bude něco odehrávat, a na to jsem zvědavej :)
Z celého dílu jsem viděl asi tak 5 minut, zbytek jsem přetočil. Tenhle seriál jde do kopru a to ve velkém tempu....
vždycky to najdete v pondělí tady: zkouknito.cz tam napíšete walking dead, a vyjede vám ta pátá série :), nemusíte nic stahovat
TWD 5x08 online CZ titulky
http://twd12.webnode.sk/a5-seria/a8/
Spoiler
No, škoda že zemřela...
minulej díl mě bavil, tedka jsem nasranej že ju zabili to se fakt nemělo stát ..
SPOILER
Ta Beth je tak blbá bože.. Je mi líto že umřela
Docela nechápu tu negativitu vůči 5té sérii, která byla hodně dobrá, když si vezmu jak "sračkoidní" byla 4. série, zejména druhá polovina. 5tá série byla hodně dobrá až do té doby než zemřela Beth, tím se to celé posralo.
tedka je zas nějaka pauza ?:/
Jop, pauza a začne to až v novém roce, nevím kdy přesně :)
Február.
Ja sa len na sekundu kuknem tu do fora a hned vidim nieco co nechcem. :((
Novy díl: http://www.serialycz.cz/2015/02/the-walking-dead-05x09/
Spoiler.
Jediné výstižné přídavné jméno pro tento díl, kterým se nám navrtáila serie na televizní obrazovky, je psycho. Devátá episoda je opravdu psychologicky a emočně založená a mě osobně dojala snad víc než smrt Beth nebo konec dílu, kde Tyreese zachránil malou Judith (který s ohledem na konec tohoto dílu je ještě dojemnější). Je škoda, že TWD opustila další výborně charakterově zvládnutá postava. Na druhou stranu se dozvíme, jak vznikla zombie apokalypsa, což by mohlo naznačovat brzké ukončení TWD.
SPOILER
NÉ, NÉ, NÉÉÉ, PROČ, PROČ ZROVNA ON?... Tento díl je to nejvíc emočně zabíjející... Bože můj, proč zrovna on...
Divil jsme se, co na začátku bylo, a potom mi to pomalu docházelo... No, Washington by mohlo být to něco :)
Spoiler: Jediné čo mňa držalo pri pozeraní tohto dielu bola zvedavosť či Tyreese umre alebo nie.
E:Súhlasim so zyxom len som to nechcel napísať v skratke aby som nebol kaleráb.