Uvidíme.
Printable View
Uvidíme.
Jedna pápěrka Dárk a druhá Gaykon :gg:
Banned :gg:
Co se tu směješ skrčku :gg: Tak jako ti dva jsi taky pápěrka :gg:
Proč máš zas starší nick? :gg: Si dej Sydney Cooke. x)))
Protože kdyby jsem chtěl tak mi to matis změní na cokoliv si řeknu určitě to ano, ale nechce se mi s prominutím hádám s Koprem že se mu nelíbí moje věci.. Což je docela cringe mě se taky docela nelíbí styl adminovani některých jedinců a taky to nemohu měnit tak jsem si to dal takhle své REAL jméno které mám a vlastním normálně tak nemůže doufám remcat x))
:teehee::teehee::teehee:
Sydney Cooke x)))
Kůková x)) :wink:
Cringe žádost :gg:
Ono všechno na GS je cringe bych řekl xddd
Celý to je cringe :gg:
Je to tak cringe jako ty chlapče :gg:
Máš na DC možnost poslat někomu nitro jako gift? :think:
Hele, jediné co vím že se to dá kupovat kartou/paypalem ale jestli to jde giftovat to fakt nevím. Nikdy jsem nebyl vlastníkem nitra tak fakt nevím.
Jde to, já to měl jako možnost poslat jako dárek a teď to nitro má Kajumi :gg:
Čože ja mám nitro ?
Máš leda tak hlad Dárku x))) Doporučuji ti JEBAB si kup :gg:
Nn nechcu
Tak nechtěj zůstane víc pro děti v Africe :gg:
Ho máš na 1 měsíc a Petr nemá nic :gg:
HaHa!
:doge:
Haha
jo
Tereza Cermáková
:think:
Dárk je píp :gg:
Hehe, založíte si klub failujících lidi? :think:
Hhh
19:17 <meda123> slysim ty fans jak rvou (Madunax) kokutek jeden blbi teraz ma brat co spravit place a boji sa ze pride policia ach chuji19:17 <meda123> slysim ty fans jak rvou (Madunax) kokutek jeden blbi teraz ma brat co spravit place a boji sa ze pride policia ach chuji19:17 <meda123> slysim ty fans jak rvou (Madunax) kokutek jeden blbi teraz ma brat co spravit place a boji sa ze pride policia ach chuji19:17 <meda123> slysim ty fans jak rvou (Madunax) kokutek jeden blbi teraz ma brat co spravit place a boji sa ze pride policia ach chuji19:17 <meda123> slysim ty fans jak rvou (Madunax) kokutek jeden blbi teraz ma brat co spravit place a boji sa ze pride policia ach chuji
Prosím dárka o dodání výpisu
Poprosím Daxera o dodání výpisu všech banů co má, nějak nám nejde banlist. :gg:
Bastien, neopisuj jo!!! :doge:
Čože