Nejak sa usmievaš, aký máš plán? :wink:
Printable View
Nejak sa usmievaš, aký máš plán? :wink:
Som posledný.
těéééééžko
Krabice za 10 centů, poslední nabídka 10 centů, dá někdo víc? Hovor z Japonska : dávam 12 centů, dáva někdo víc?
Dedula čo dal za 10 centov : Na to padne poslední dvaceťák, netušil jsem tu,že tu budou krabice.
Prodáno za dvadset centů!
:gabe:
Policysta : Rozejdete se, už je po všem, tady nic neuvidíte. BOŽE MŮJ, hrozné letecké nešťestí, no ták kde ste kdo, podívejte na ty trosky. Rychle podte sem, podte blíž ,nebojte! :-D
:new_russian:
Simpsnovi umím prakticky zpaměti. Stačí mi krátká ukázka a hned ti z rukávu vyhodím o čem ta celá epizoda je, ve většině případů. Např. v této epizodě se dostane Crusty na dno, zabaví mu majetek, on si pořídí letadlo, kterým naschvál vletí do skály, ale před nárazem vyskočí do předem připravené trampolíny, kterou stejně netrefí. Poté stále žije, ale pod jinou identitou,. Je rybář, kterého objeví Líza s Bártem, kteří mu dodají sebevědomí a všechni je zase při starém.
Ach.. kéž bych takhle uměl i literaturu..
:gabe:
Dobre ty Vachyas, skúsim ti dať ďalšie :D.
Homer : heh, podívej na ty směšné nízke ceny svetově známych značek!
Bart : Nebuď labuť tati, jsou to jen trapný levný imitace.
Homer : fuh, myslím,že nepoznám pravý PANAPHONICS, když ho vidím. Heleme se tady je MAGNETBOX a SORNY.
Predavač : Podívejte, nebudu vám nic nalhávat , tohle jsou opravdu dobré přístroje, ale pokud se chcete na televizi dívat, tak já myslím opravdu dívat, vemte si Carnivalé.
No?
:doge:
Pán Šéf?
Jsem paní brambůrková
Pani brambúrková, mám ísť do hajan? :D
:happy:
Dobrú noc :bye: .
Gle
;)
Fíha po dlouhý době asi nepřijdu na csko
A to prečo :(.
Aspoň bude klid :twisted: