-
Re: Vtipy
Otec: Chci aby sis vzal za ženu dívku kterou ti vyberu!
-Syn: Ne.
-Otec: Je to dcera Billa Gatese.
-Syn: V tom případě ano!
Otec přijde za Billem Gatesem
...-Otec: Chci aby si vaše dcera vzala mého syna!
-Bill: Ne
-Otec: Syn je viceprezident světové banky!
-Bill: V tom případě ano!
Otec přijde za prezidentem světové banky
-Otec: Chci abyste zaměstnali mého syna jako viceprezidenta!
-Prezident: Ne
-Otec: Je to zeť Billa Gatese!
-Prezident: V tom případě ano!
A takto se vážení dělá Business!
-
Cikán obecný [Romus Vulgaris]
Noční živočich, příbuzný šimpanze. Má hnědé zbarvení, samička může mít světlou srst v oblasti hlavy. Bojí se vody a je charakterizován specifickým pachem. Původně stepní druh se přizpůsobil životu ve městech. Vyskytuje se po celém území ČR. Je stěhovavý, někteří táhnou za potravou až za oceán. Samička rodí i několikrát do roka.Mláďata sají sociální dávky až do smrti. Cikán obecný loví kořist bezbrannou a na tu útočí v tlupách. Škodlivý, zákonem chráněný.. :D
-
Ven chodí většinou s příchodem tmy a v zimě praktikuje zimní spánek protože by umrzl.. Teď je to komplet :D
-
Chlapec sa zamiloval do dievčaťa vyznal jej svoje city a dievča mu hneď položila dve otázky:
Máš dva Mercedesy?
Nemám.
Máš dvojposchodovú vilu?
Noo,ani tú nemám
...Tak se teda nemáme ďalej o čom baviť. chladne odvetila.
Zlomený chlapec šiel pro radu k otci. "Neviem čo ti mám povedať
synu. Keď ju tak miluješ, môžeš nakoniec predať Bentley aj
Lamborghini a kúpiť namiesto nich dva Mercedesy,ale aby sme
búrali dve poschodia domu kvôli nejakej ženskej sa mi zdá hlúpe.
-
Takže přitvrdíme, mladiství nečíst:
Baví se dva pedofilové u pivka:
"Našel jsem si novou dívku."
"Hmm, a jak je stará?"
"Je jí pět, ale vypadá na tři."
-
Zdraželi cigarety a alkohol?!no nič,tak budeme menej jesť
-
Přijde chlapík po smrti do pekla, při bráně ho vítá čert a řiká mu: Máš možnost si vybrat trest. Tresty se mění jednou za 1000 let, dobře si to rozmysli. V první místnosti bičujou mladého chlapce. Hříšník se rychle rozhodne, že se podívá do další místnosti. Tam je na stěně přikovaný chlap a čerti ho pálí pochodněmi. Ani tento trest se mu nelíbí. V třetí místnosti je na stěně v řetězech starý plesnivý dědek a při něm nádherná mladá blondýna, která mu ho kouří. Tak to berem ! Čert vejde dovnitř, poklepe blondýnu po rameni a praví: Běž, si volná! :)
-
Tento černý humor možná nepochopíte.
Vpravo dobrý - poslední slova spolujezdce.
-
-
Pozerať sa na baby okolo seba to je také české, ale pojebať ich všetky do radu to je také slovenské. Kúpiť si horalku to je také české, ale ujebať ju to je také slovenské. Ísť sa večer prejsť s rodinou to je také české, ale ísť večer von s partiou a najebať sa na mol to je také slovenské. Degustovať alkohol je také české, ale poriadne sa dojebať to je také slovenské. Ísť na párty a niečo si pamätať to je také české, ale ísť na párty a nepamätať si tri týždne to je také slovenské! :D dobréé :D
-
Vbehne cigáň do cukrárne,
rozkope stoličku, odhodí stol a
kričí ... Čašník máte tu niečo od
Algidy ??? Čašník vytiahne pištoľ
odjebe ho a hovorí .... Magnum :D:D:DD toto ma dostalo :D
-
Cigáň obecný Romus VulgarisNočny živočich, príbuzný šimpanzovi. Má hnedé zfarbenie, samička može mat svetlu srst v oblasti hlavy. Boja sa vody a su charakterizovaní špecifickym pachom.. Povodne stepny druh sa prispôsobil životu v mestách. Vyskytuje sa po celom uzemi SR.. Je sťahovavá, niektorí tiahnu za potravou až za oceán Samička rodí aj niekolkokrát do roka.Mláďata sajú socialne davky až do smrti.. Cigáň loví najmä bezbrannú korisť a na tú útočí v tlupách. Škodlivý, zákonom chránený..
-
Ale nebol som až taký opitý!
- Hej? Hodil si môjho škrečka a zakričal si "PIKAČU, vyberám si teba!"
- Potom si zaliezol do skrine a hodinu si kričal, že vchod do Narnie nefunguje.
- Potom si vrieskal na moje auto "OPTIMUS ja viem že si to ty, PRETRANSFORMUJ SA!"
Keď si prišiel k vlastnej žene tak si jej chcel násilím zobrať obrúčku,
so slovami: "FRODO, TEN PRSTEŇ MUSÍME ZNIČIŤ!!!
-
Přijde cigán do videopůjčovny a ptá se:
-Máte film Cigáni jdou do nebe?
-Ne, ale máme film Cigáni jdou do práce.
- joooj, já na horory nerad koukám.
-
Vtip ze stránky "Au moje koule" na facebooku.:
Ve věznici přijímají nováčky a staří basmani si vybírají koho vojedou. Nejstarší basman si vybere a říká nováčkovi:
"Tak máš to poprvé jak to chceš, s krémem nebo bez?
"Tak teda s krémem".
"Hej Kréme on to chce ve trojce!