Wooohooo. Tak tuto mapu bych na serveru velmi rád uvítal :)). Vážně super mapa hlavně ten talent a ten Kolotoč :3
Printable View
Wooohooo. Tak tuto mapu bych na serveru velmi rád uvítal :)). Vážně super mapa hlavně ten talent a ten Kolotoč :3
Myslím že na JB už raz bola
Moc pěkná mapa vypadá zajímavě ale museli by být dobrý DOZORCI ta mapa vypadá na opravdické vzpoury pokud tam bude SCOUT :D
Neznámy 100% PRO..
Tato mapa je fakt luxusní byl bych rád kdyby ji přidali. :omg: KDO CHCe aby se pridala tak piste adminum!!
Vzhledově se mi ta mapa moc nelíbí, ale za ty atrakce a za scout dávám PRO.
Neviem či už na serveroch mapa jb_rush bola, ale uvítal by som ju. :) Je to to isté ako jb_snow ale bez snehu, a vonku je Aim, takže výhoda pre T :) vždy keď bolo na tej mape HVD tak som si tam išiel zobrať AK :D bol by som rád keby ste ju dali na server :)
inak aj toto je pekná mapa :) http://cs.gamebanana.com/maps/176022
Jail_Alcatraz_v1
Příloha 3063 Příloha 3064 Příloha 3065Příloha 3066
Příloha 3067 Příloha 3060 Příloha 3061 Příloha 3062
Dneska jsem narazil na tuto super mapu. Jedinou nevýhodou je asi snížená viditelnost ve velké části budovy. Na mapě se dají nalézt ukryté zbraně, granáty nebo vesty. Ze začátku by mohl být problém, se v mapě vyznat, jelikož je docela velká. Pojízdná vozidla: motorky, bicykl, vodní skútry.
Stažení: Zde
Ta místost kde je box je asi fakt dost tmavá, ale co.. lucerničky do ruky a vyrazit na cestu.. mě se ta mapa celkem líbí.
Jen nevím, jestli je tam dost atrakcí.
Ona je ta mapa spíše pro zkušenější ct tým s představivostí. Jinak je to určitě super mapa na všechny módy.
Na módy vypadá dost dobře, ale zkušenější CT team se v dnešní době často nevidí :), ale myslím že by ta mapa za zkoušku stála.
Jako například anzo... je to dobrá mapa, když je u CT někdo, kdo jí dobře zná a umí tam hledat atrakce..
Alcatraz se mi líbí, sice tam není moc atrakcí, ale mapa vypadá docela reálně. Dávám PRO.
Atrakce se dá udělat ze všeho (objíždění na skútru kolem ostrova, kdo se první dostane na maják, atd..)
Jep, stačí kreativní CT team a atrakce jde udělat všude :).
Za zkoušku se nic nedá.