Odpověď: [20.12.] Knife turnaj - diskuze
fattal ja se ani trochu nedivim ze te nemusi hraci jen machrujes v pohode pristi turnaj jak bude se samozrejme prihlasim a bude uz vse jinak jen jsem to bral na lehkou vahu, mel jsem team team na 2 veci :D ale nic jim vycitavat nehodlam snazili se prijdu z jinym teamem a to bude vypadat jinak, nebudu tu psat jako vyplakavaci decko co nedosahlo ani 3 mista buhuzel jsme prisli jako lagersky team co uz jinak v pohode ja chapu ze jste meli fraps ale rozhodne jste meli lepsi ping nez mi ale jak si psal nebudem se hadat.
No vidis ja to same, lagovali mi hraci jako kdyby jsem mel zapnuty fraps + v pc zajebane viry :D ale byl to pekny zapas to uznavam :D
Citovat:
Původně založeno
re1ease
fattal ja se ani trochu nedivim ze te nemusi hraci jen machrujes v pohode pristi turnaj jak bude se samozrejme prihlasim a bude uz vse jinak jen jsem to bral na lehkou vahu, mel jsem team team na 2 veci :D ale nic jim vycitavat nehodlam snazili se prijdu z jinym teamem a to bude vypadat jinak, nebudu tu psat jako vyplakavaci decko co nedosahlo ani 3 mista buhuzel jsme prisli jako lagersky team co uz jinak v pohode ja chapu ze jste meli fraps ale rozhodne jste meli lepsi ping nez mi ale jak si psal nebudem se hadat.
Neumíš si přiznat porážku od lepšího týmu a ještě si takhle na příště věříš? Všechno, co tady píšeš, sou jen trapný výmluvy.
Pokud vim ja jsem si stoho delal srandu tak nevim co mas za priblble kecy, a kdyz si to nepochopil tak bohuzel nemuzu za tvoji demencii :)
Citovat:
Původně založeno
re1ease
Pokud vim ja jsem si stoho delal srandu tak nevim co mas za priblble kecy, a kdyz si to nepochopil tak bohuzel nemuzu za tvoji demencii :)
Není se o čem bavit, s člověkem s takovym vyjadřováním to nemá smysl. Někdy se zamysli nad tim, co píšeš, pak postni.
E.: Kdyby sis z toho dělal srandu, tak teď neřešíš nějaký "nevýhody" a nemachroval do dalšího turnaje.
Re: [20.12.] Knife turnaj - diskuze
re1 už teď si věříš do dalšího turnaje jo :-D být tebou už nic nepíšu :-D
Re: Odpověď: [20.12.] Knife turnaj - diskuze
Citovat:
Původně založeno
re1ease
fattal si jebnuty nebo ho ze sebe hrajes? kdo tady psal o skillu? ten turnaj hrali my, tak si bez šance
Skoro ste nás dali, jen to chce pojest trochu chleba a určitě příště vyhrajete.
Aký máš zase problém? Dostal si 12:1 si slabý jak čaj tak choď spať a už radšej nič nepíš. Nechápem, čo sa vyhováraš na hráčov v tíme keď si bol z nich najslabší ty -.- Ale ten chleba môžeš skúsiť :D
E: Machrujem, ale som aj niečo dokázal. Ty machruješ a pritom si nedokázal nič :-)