dar od prirody :D
Printable View
dar od prirody :D
Tak jsem zjistil, že furieni jdou za svým vůdcem. :D Jinak bych to nemohl vyjádřit. Prostě jdu s plnou výbavou, tzn.:super nůž, no slowdown, 200 AP a vraždím nepřátelé, někteří mi s tím pomůžou, ale jakmile chcípnu, tak čekáme do konce kola. Prostě to chce, aby byl aspoň jeden dobrý furien. Dám příklad z dneška na dust4ever, byli jsme antiF a po přehozu jsme začali řádit, ti předchozí furieni nic moc. U anti-furienů snad není ani potřeba dobrý hráč. Taky by to chtělo udělat něco s tím přehozem, protože když je celou dobu jedna skupina furieni a my jsme jen poslední dvě kola, tak to není moc fér. Navýšit čas na mapu by bylo lepší. Spíše by bylo lepší kdyby si mohli hráči čas určit jako je to na jumpu. Ovšem čas by byl do 40 min., víc už by bylo moc. Ještě dotaz, jsou nějaké výhody pro VIP hráče, krom skinů?
U antifuerinů je potřeba bejt dobrej hráč taky..
Už sem si myslel že všechno fachá jak má.. jediný co by bylo třeba opravit je balance počtu F a AF.. dost často, nevim jak se k tomu dostanem, se stává že je 14 furienů a 8 AF.. nebo je to snad normální? ..
Některým anti-furienům chybí pozornost a opatrnost. Není to tím, že by tam nebyl nějaký dobrý hráč. I já se někdy zamyslím a jsem neopatrný.
neslo by to tak ze ked AF zabije furiena, tak sa za 2sek. respawne? alebo ze by si kupil zivot ako to je aj na deathrun?
Furieni jsou slabi?
s tim prodlouženim je to dobrej nápad, aspoň tak o 10 minut, ale nevadila by mi ani hodina na kolo
Furieni jak kdy jsou slabí, někdy jsou líní a kempí, jindy, když třeba rushuju, tak se někdo ke mě připojí. Kotle dej do shopu pro furieny, možno i pro antiF scroll, jako je to na Warcraftu za cenu 6K s tím, že by se oživil i s jeho předchozí výbavou.
proč to bejvá často 14 F vs 8 AF? .. je to trošku over, třeba d4ever tam jsou CT skoro bez šance když si je Tčka obklíčej ve 14ti proti 8..
Chtělo by to zrušit možnost přesunutí hráčů u CT k furienům, pak se nedá hrát, když furienů je 15 a antiF 4. Ještě by to chtělo nějaké omezení kolik může být max. furienů.
chmod jasný, ale tady jde o ten počet.. je těžký nenechat se obklíčit když na nás jde dvojnásobnej počet neviditelnejch, mega rychlejch hráču a půlka z nich má čuprknajfy :D
AMMO mas tak strielaj tam kde zmizli. a ti čuprknajfy zmiznu ked ich zabijes. takze preto hram rad za furienov :D
A nemohlo by se přidat ammo pro AF? Jako je na zombie serveru u Ct... Sry, pokuď se to tu už objevilo. :-)
Ovecky..
Grey mi vnukl nápad :D, co kdyby místo těch baterií běhali po mapě ovečky? :D a AntiF by je museli zbírat. :D
Jinak dát anti-bloky pro antifurieny, furt blokujou, někdy si navzájem vypomůžou a skáčou na sobě do výšky.
Přidat Anti WH a HLTV na server, co si mám asi myslet o hráči, který vyjde ze dveří a začne přímo do mě pálit?
Furieni už tak trochu jako vlci vypadaj, Anti-F by mohli mít tuto vizuální podobu
Antiwh pridam, ale je to dost slozite. Momentalne furien neni videt s wh kdyz stoji, ale kdyz chodi, tak jo.
teraz sem napisem total blbost :D
AF. by vyzerali ako ovecky a F. ako vlci. a ked napr: stlacia nieco nabidnovane tak F. by stekali jak vlci a AF. by meeekali ako ovce. ale potom by sa ten server musel premenovat na: sheep vs. wolves. a ked vlci zozeru ovcu tak vsade by striekala krv.
(prosim mozte ignorovat tento prispevok a komentovat len v moj prospech. thanks!)
Kotle prosím přidej aspoň na zkoušku HE granát pro furieny. Anti-furieni kempí méně ale pořád chodí ve velkých partách. Když nikdo nemá v týmu super nůž, tak je ta šance vyhrát kolo ještě menší.
Kazdy furien ma sanci 1/3, ze dostane granat.
Je to dobré, jen dát 50% AP pro antiF ať nechcípnou hned. Ještě mě napadlo, že by furieni mohli vidět termální stopy hráčů (jako je to bylo u thermal zombie). Někdy jsem nemohl najít ani posledního fízla a pak skončilo kolo. Mohli by to mít automaticky, anebo si to koupit.
Budou videt na radaru.
Přidej tam prosím tě anti-bloky pro anti-furieny, stál jsem ve dveřích a proti mě se vrhlo několik furienů a nemohl jsem utéct z důvodu, že mě zezadu někdo bloknul.
Chysta sa druhy furien server po tom co sa vyriesi ako bude vobec fungovat?
Servre su stale plne :)
Celkom pekne, na skin furiena > http://www.gamebanana.com/skins/109677
Dať dualkám 200 nábojov + skin.
AWP, kačenka dať skin a dať ju na 150hit.
Pridať aj glock - dualky 2000, glock 1000.
Dať na víťazných 5 kôl.
Dať autobalance 1.
Stále zle funguje prilepenie na stenu. Niekedy ma to nalepí až na 6 pokus.
Keď som Furien a prehodí ma to k CT, ostane mi antiflash a asi ešte aj prilepenie.
Konečne dorobiť aspoň ďalšie 4 mapy.
Zakázať textury.
Tak textury jsou zakázané všude, to platí automaticky.
To je diskutabilné, keďže väčšina hráčov je v tom, že sú povolené pretože niekedy naozaj boli.
Bude sa s tým niečo robiť?
Jaký význam má slovo kačenka?
Baterky jsem zrusil. Misto baterek je kempmetr ktery navic kontroluje, zda nejste moc blizko ct. Cim vic ct u sebe mate, tim rychleji vam klesa adrenalin (misto energie).
Za furiena si muzete menit modely nozu za klasicky nebo novy stiknutim baterky (F).
Furieni uz nejsou pri behu videt ani s wh (za zdi).
Pridal jsem par map.
co třeba k furienům dát za stejnou cenu jako je SK, zbraň scout ale jen s jedním nábojem za každé kolo,ale aby byla možnost střelby v invisible režimu. Ať si hráči vyberou jakou zbraň koupit jestli sk nebo scouta. K policajtům dát jednorázově (další kolo už by to neměli) za 16000 invisible ale aby byli neviditelní jen s knifem a ten by zase neviděli furieni
kotle prosim te, vrat ty zmeny na Furienu zpet. Dej tam zase baterky, takhle je to hodne na hovno. Furienum staci jen zakempit a pockat na AF, kterej kolem projde. Navic ten antikemp pro AF je hodne spatne nastavenej, jen se zastavis na 2-3 sec a uz te to slapuje. Moc te prosim, vrat to zpet, jak to bylo. Diky
Mně osobně to celkem vyhovuje za AF.. Nemusí se hledat baterky k dobití HP.. Spíš nějak upravit ten adrenalin kvůli spoluhráčům.
E: Blbost, co jsem to napsal :D
za AF je to lepsie. nemusim vyhladavat baterie a ked nahodou nejaku najdem, tak mu ju spoluhrac vyfukne. ten adrenalin je lepsi sposob prezitia nez hladat baterky po mape.