to mas od honenia(teda ak mas co)
Printable View
ale no táák, přece bysme se tu nehádali :D
Akurát pozerám, že ako sa to tu začína hrotiť :D bože chráň, aby sa títo schwarzeneggerovia niekde zišli a chceli si to vysvetliť ručne stručne. Veď to by zdemolovali celé mesto :D:D
Viete o tom, že cvičenie odburáva stres? Tak radšej ako by ste mali písať tieto sračky si dajte zopár klikov a ukľudníte sa, lebo to už začína riadne isť mimo témy.
Slunce ma pravdu, kreatín nabudí viac, ale mna motivuje hlavne to kvôli čomu cvičím
E: slunce, ty si zas na mna zabudol ty zobrak :(
:D :D :D Bože ten obrázek :D :D To nemužeš myslet vážne zkoušel si někdy nějakou práci ? :D Tak to jo :D Zkus házet třeba výkend lopatou a budeš mět 2x takový :D Ted si jen dokázal že stejne klikáš jen na myš protože máš hebkou kužičku z nic nedělání ..
Jinak k tematu já spíš obdivuju lidi co si to udělaí sval1 bez nějakych doplnku stravy a ostatních sraček..
Když někdo to do sebe hazí v jednom kuse, tak je to potom jen o penězích a nafoukne ti to při měsíčním aktivním cvičením ..
Ano,pojdme se tu hádat,zvedat nad ostatními ego atd.
Serte na to alespon tady,http://www.youtube.com/watch?v=uMdbGla5EX8 poslouchejte,zamyslete se a pak něco pište.
Začalo tohle téma dost dobře,tak at se to zas vrátí a nejde to do sraček jako tenhle svět...
Dobrý a pravdiví song. Aj ten klip bol v pohode. http://www.youtube.com/watch?v=iBzthH4bGMU
Tak ja keď som začínal posilovať(už neposilujem), tak kamoš bral aj gainery aj kreatíny a neviem čo všetko, ja som síce oveľa pomalšie naberal ako on, ale nič som nebral a som nato hrdý, že som si to takto ťažko odmakával v tých svalovkách. Už bolo aj tak, že som sa nemohol ani zdvihnuť z postele, ale nejako som sa dotrepal do posilky a cvičil aj v poriadnej svalovke. Už prešiel rok čo neposilujem, ale v Septembri chcem začať znova a úplne pekne od začiatku. Mám kamošov čo sú " veľkí " lebo boh vie čo berú, ale ja stále chcem ísť tou najčistejšou cestou aj keď by som nemal byť až tak " veľký ". Čiže si len stanoviť normálnu stravu a poctivo cvičiť bez tých " pomôcok ". Ja sem fotky nebudem hádzať osobne sa mi nepáči ako vyzerám ( postava ), takže sem hodím fotku až keď budem mať aspoň nejaký ten viditeľný sval:)
E: Eso nič proti tebe hej, aj je to tvoja vec, ale trošičku už mi začína prekážať to tvoje reagovanie na každú jednú vec čo kto napíše. Ako je fajn, že chceš sa zapájať a byť aktívny, ale netreba to preháňať. :)
Jak rika tyger, toto tema je tu uz celkem dlouho a snad jako jedine tema na foru se to obeslo bez hadek, flamu, nadavek a takovych pixlovin, tak doufam, ze neni treba ani zacinat a budeme dal rozsirovat nase obzory ve svalstvu :D
Eso, jinak je pravda, ze jsem se docela pousmal nad tim, jak si mi navrhl tu soutez o tom, kdo bude mit za 2 mesice bicak vetsi, pak si sem postnul tu fotku a ja zjistil, ze mam ruku, jak ty telo, tak to mi prislo smesny ale taky jsem nemel potebu to psat a i ja jsem rad za tebe, ze ze sebou neco delas a snazis se ;)
Marcello, takova cesta je nejlepsi ale z hlediska velikosti nejhorsi, popravde jsem taky zacinal bez niceho, nic jsem nebral, nic jsem nepil, no ale po case kdy uz jsem byl fakt znicenej jak hovado a zdalo se mi, ze jsem treba 2 mesice stejnej a vubec nic nikde nenarostlo (jednomyslne :D) tak jsem si prvne koupil gainer, s kterym jsem nabiral, nabiral a pak bum bum bac a hned jsem mel lepsi pocit, tak jsem k tomu vzal jeste protein, at to trochu i narysuju a ted to proste beru furt no..
A noirbune, nezapomnel, vazne, uz to mam rozpracovany ale ve skole jsem to moc nestihal, zejtra uz to snad dodelam ;)
Jako at si lidi berou co chtějí jejich věc.. Ale prostě jinak se říká někomu si borec když si to vyjel všechno čistě než někomu kdo si za tyhle sračky platí 2000 kč+ /měsíc ..
Že má někdo rychlej metabolismus je sice smutný, ale musí se to určitě dat i normálnejší cestou ..
Taky jinačí je když někdo jede jak drak v posilce a někdo si jede workout, nebo prostě doma posiluje z toho co dům dal..
Ja delal oboji :D ale ja vim, ze jsem si to nedal naturalne, jsem sracka beru to ale koukni treba na Ronnieho Colemana, myslis ze to nema vymakany? A to ti reknu narovinu, ze on za ty sracky da v prepoctu pres 10 000 mesicne, a to jeste moc ubiram a pritom je denne v posilce, na leg press si zveda auto i s tebou a pribuznyma, na bench zvedne vic, nez co mi vsichni tady uzvednem dohromady, ma to vymakany ale bere toho minimalne 10x tolik nez napr. ja a proste mu nemuzes rict, ze na tom nedre, tohle je proste vec penez, kdyz na to mas, tak si casem stejne neco koupis a to at si rika kdo chce, ja os. neznam nikoho z posilky ani z nasi seberevolty, co by si nic nebrali, tak asi tak no..
10 tycek das za trimesicni davku v cesku ale amerika je na tom lepe tam si kazdej druhej frci rustak taky to tak vypada
Tak ja davam mesicne za doplnky stravy 3600 v tom je prave gainer, protein, kreatin a pumpa, tu pumpu asi vyradim, protoze mi prijde, ze je toho uz moc ale ta je tam asi nejlevnejsi..
Za jidlo davam trochu vic cca tech 5000- dobry maso, drahy maso :/ + normalni jidlo si sam nekupuju
I kdyz nebydlim sam, tak si tohle vsechno platim ze svyho a penez mam furt jeste dost, takze si nemuzu stezovat a furt ty penize do myho zivotniho stylu a vlastne do celyho zivota rad investuju ;)
môžete mi poradiť zopár cvikov, aby som si vyrysoval hruď?
Same question as caHor.
Nech sa paci chalani http://www.mojevideo.sk/video/b416/p..._svalstvo.html a teraz mozete makat :) Ale samozrejme na nete najdete dalsiu kopu inych cvikov...
Cahore, benchpress, rozpazky a par serii na smtihu by melo stacit, nebo taky jeste kliky a pritahy ;)
Inak ja cvičievam tieto cviky na brucho kazdy ten cvik po 3 série za den a mám na brucho dosť http://youtu.be/MPlnj6Sm12o
Tak mal by si mat aspon 70 kg aby to vyvazilo výšku si kúp gainer a potom keď nabereš, stačí rysovat s protákom, ale ak sa ti darí pribrať aj bez týchto doplnkov, tak aspon na 70 kg to daj
Vyjeb sa na sracky, na veceru si rozmixuj 150 gramov tvarohu plus 2 banany a priberes v pohode. Mne to velmi pomohlo, nabral som z toho za 2 mesiace 8kg. A tych 65kg na 170 sa mi zda akurat... a kebyze mi neveris tak tu mas BMI meter a tam ti to ukaze normalnu hodnotu... podla toho sa mozes riadit. http://www.thecalculatorsite.com/hea...calculator.php mozes si najst aj lepsie.. je ich vela.
E1: A podla BMI mas tu vahu s vyskou akurat..
E2: Este mi je zahadou ako si za pol roka schudol 10 kg a vyrastol 20 cm :D to mi pride cudne.. za taku kratku dobu.
Asi jako rikat o vsem ze jsou to sracky
E: Ne omlouvam se ja zapomnel ze vsichni jste tady studovani a odbornici pres toto o nejakych pripravcich jste se zeptali nejakeho random typka na namesti co vam rekl ze to jsou steroidy protoze sam nedelal nic jineho nez ze bezel na autobus k tomu cvicite vsichni strasne dlouho proto hrajete pc hry a sedite tu pomalu cely den a urcite to mate vsechno z nejake literatury
mne to pomáha a pre mňa to sracky niesu, mám problém pribrať a toto mi fakt pomohlo, či už kreatin+glukoza je rýchlym zdrojom energie a je to aj potom cítiť
Je videt, ze o tom vazne vite hovno, jak pise venny..
By me zajimalo, jak nekdo muze pribrat z tvarohu, dafuq? Jestli chces nabrat, tak proste zer tolik peciva, kolik muzes, jelikoz je to asi nejlevnejsi i nejlepsi nebirak.
S gainerem jako takovym nepriberes ani gram za mesic, takhle to nefunguje, sacharidy z toho gaineru ti hlavne pomahaji dat proteiny vsude po svalstvu, kterym se zvysuje tvoje svalova hmota, ne ze si vemes samotnej gainer a za rok uzivani z tebe bude kreslo..misto gaineru bych mohl doporucit nejake ovoce, jako treba jablko a takove, banan je asi nejlepsi ale zase ma nejdelsi cas rozkladu v tele a tim se ti uz opet snizuje ten pocet bilkovin, ktere dokaze rozmistit po svalstvu..
Samozrejme denne taky musite vypit spoustu vody podle vasi hmotnosti, ja na svych cca 80 kilo piju 5-6 litru vody denne, tiim se objem zvysi taky celkem dost..
Predstav si ze uplne normalne sa da z tvarohu pribrat. Poradil mi to spoluziak pred tym nez som zacal civict a zabralo to. Staci sa dat aj google a hned ti o tom vyhodi vela. Priklad:http://www.sportujeme.sk/fitness/tva...zivova-hodnota ale samozrejme ide aj o to kolko % tukov ten tvaroh ma...ked zeries taky tvaroh co ma malu hodnotu tukov tak je to velmi dobre na rast svalstva, ale ked som si kupil cerstvy ovci tvaroh ktory nebol nicim upravovany tak mal velku hodnotu tukov a z toho sa naberat da. Mne to pomohlo + tie banany do toho a nejaky ten jogurt. Na ranajky par vajicko.. alebo prazenica. A na obed sa snazim polievku + nieco kuracie.
Sorry ale je to naprosta blbost, z tvarohu nikdy nikdo nepribral, ja jim nekolik 2-3 tvarohy denne, vis jakou bych mel pneumatiku? Jinak jim plnotucnej, prave kvuli tukum ale ze samotneho tvarohu nenaberes ani kdybys byl Chuck Norris.
Ten clanek je jedna velka blbost a navic se tam nepise o pribrani ani jedno slovo, co jsem to tak rychle projel, ale ten kdo to psal nevi o fitness a ani o kulturistice vubec nic, pise tam chujoviny, kulturisti totiz nahrazuji tvaroh syrovym masem, tvaroh tvori uz jen takovou mensi cast jildenicku a oni tam z toho delaj zaklad bodybuildingu a vsech svalovych sportu, pricemz pisou, ze ma dobrou stravovaci schopnost a pritom tvaroh se stravuje cca o 6 hodin dele nez normalni obycejny proteinak, tusim ze straveni tvarohu je cca 8 hodin (v kazdym tele jinak) proto se ani nedoporucuje jist pred spanim, protoze by ses nevyspal.
Je sice hezky, ze ti to kamarad doporucil ale kamarad ocividne vubec nevi a ty jsi proste pribral z normalniho jidla po tom, co jsi zacal jist tvaroh a ted to mas vsuberovane ale never tomu..
tajtrlik, a mohol by si mi vysvetlit, co je to benchpress a tie ostantne cviky co si mi poradil? :D do posilky som chodil tak 2 tyzdne... :D
Dakujem ze si mi to takto napisal.. teraz uz viem ze to nebolo z toho tvarohu :) Ale cely cas som v tom bol... ale zas moj spoluziak chodi do fitka aj do posilky a je dobre namakany, a nebere ani kreatin, protein a podobne vecicky :) Tak este raz diky ze si sa takto rozpisal a uviedol si ma na spravnu mieru :)