boneslash dostane ban, protože podporuje clown fiestu od Gayrka :gg:
Printable View
boneslash dostane ban, protože podporuje clown fiestu od Gayrka :gg:
petr_stanisevsky dostane ban za clown fiestu o které tu píše.
boneslash dostane ban, protože zradil svou Esmeraldu KappaHD :gg: což je velmi šukantné/šokantné/mračkantné :gg:
petr_stanisevsky dostane ban za použití slov šukantné (sprosté), šokantné (paní Samčová-slečna Oňová) a mráčkantné (Maďarsko) :gg:
boneslash dostane ban, protože šukantné není sprosté slovo ale Maďarsko ano :gg:
petr_stanisevsky dostane ban, protoze tu pise po madarsky a nikto mu potom nerozumie
noblemar dostane ban, protože je dneska kvůli němu u nás hnusně..
petr_stanisevsky dostane ban, protoze si myslis, ze sa vsetko toci len okolo neho.
U nas poobede tiez prsalo. Totalne hnusne. Musel som odparkovat na pumpe, kym prestalo prsat. Aspon som si dal pauzu pri kavicke :)
noblemar dostane ban, protože lže a poslal to ošklivé počasí až k nám ://
petr_stanisevsky dostane ban, protože sa zle sprava a este k tomu na seba prilolal zle pocasie
noblemar dostane ban, protože klame.. Protože ví že mám já pravdu tak se to snaží okecat
petr_stanisevsky dostane ban, protože o pravde toho vela nevie :)
Pravda je len jedna, ale dá sa všelijak vykladať
noblemar dostane ban, protože mě tu nebude psát o pravdě atp.. Kdyby raději našel něco jiného a zajímavého na BAN :harhar:
petr_stanisevsky dostane ban, protože je lenivy nieco vymyslet, ale druheho hecuje k vykonu :D
noblemar dostane ban, protože je taky lenivý něco extra originálního vymyslet kéž by byl kreativní jako je kreativní když posílá ty funny obrazky/movie..