Odpověď: World of Warcraft
na warra ti stacia 2-3 macra(bursty a stance) a dobre rozmiestnene keybindy...
k tomu huntovy, staci dat scatter shot, trap launcher a hodit trap pod nohy (vacsinou freezing) a da sa to dat aj do macra...
eq nikdy nebol prvorady, ja videl jedneho rogua co nemal ani vici eq (okolo 105k hp) a daval pohode chlapikov co mali ruthless (aj mne robilo problem ho dat).. fakt skiller ale bol to jeden z tych namyslencov a hral strasneho frajera dokym mu nenajebal affli lock :-D
k tomu magovy, najtazsi je asi fire lebo tam ide hlavne o ten control a je to tam fakt problem dat s fire magom nieco (jediny s rogunou a lockom maju nezabugovany dmg cize davaju o znacnu cast menej ako ostatne class, aj ked lock ma bugly drain life-nejak moc dmguje) ale vzdy sa najdu lamky co maju vyklikany kazdy spell z tallent tree :-D a moj nazoe ze je frost totalne no-skill class pre lowky mi nikto nevezme, nikto z vas nehral tam kde ja tak nevie co to tam je.. btw. macra na maga sa lisia podla talentov, na arcane som pouzival jedno (burst) a na fire tiez (dotky)...
k huntovy tam treba mat dobre porobene keybindy (ako pri warriorovy) a netreba vam viac ako 2 macra ale zase sa to lisi od talentov... ja hram bm(hral som mm aj sv) a bm niesu moc narocne, spamujem serepent sting, arcane shot dookola... mm su dobre tiez ale strasne rychlo zozeru focus a sv taktiez, ale na zaciatku som hraval s mm:-) s chimerou som daval slusne mrdy
ono to je cela hra vacsinou o skille a nie o tom aky mas eq.. tam bez skillu nedate aj s tym najlepsim eq niekoho kto ma low eq a skill jak prasa
"Leatherface alebo Phobos " no Phobos je server na twine asi si sa pomýlil a možno tam hral nvm :D Ja zatiaľ najlepšieho hunta čo som videl , tak bol Vision(MM hunt) ani som sa k nemu s warrom nedostal :D 90% hp som mu nechal :D a on hrával na Equilibriu (project nemesis) a bol tam aj riadny skiller ešte destro lock len si ani za boha nespomeniem jeho nick :D ten destro lock ma chvíľku ťahal v ranku keď som ešte nevedel moc dobre hrať :D ja som skapal do minúty a on to tam vykillil sám bez väčších problémov :D Nehrával niekto z Vás na Equilibriu ??? potreboval by som skontrolovať či ešte existuje moja postava nick: Helly :D mal by to byť 4/5 wf Unholy DK :D
Prepač sekol som sa, nemal to Phobos ale fobos. Mám ho aj na skype volal som sním boli sme aj arenky, ja som sa len skryl a on si v deadly to dával sam, sem tam hotky a v pohode. Shinobi prepáč ale myslím že frost mag je hlavne o skille nie preto že je to ľahká classa, možno po pár dni hrania pochopíš ako sa mág hrá a už budeš rovnocennejší súper proti lepším warrom ale stále nebudeš nič. Každý hráč ma svoje triky. Na hunta sa musiš naučiť a vycítiť kedy položiť trapu prípadne kam ju hodiť... xkrát sa mi stalo že som ju dal úplne od veci... mouseover macrá na silence shoty, petove commandy na mouseover, to som niekedy ovládal ale už wow som nehral riadnu dobu a nemám ti macrá.
Nezáleži akú classu hráš, lebo to vaše "anti-class" ja nežerem lebo každý sa dá dať keď vie čo ma robiť. Každá classa má svoje výhody a nevýhody a žiadne, ten ťa dať nemôže a toho musíš dať. Všekto záleži na tom ako ju vieš ovládať a ako dobre poznáš súpera. Napr som s huntom dueloval proti Destro lockovi a ten hneď dával zo začiatku Death coil. Po prvom dueli som vedel čo robí a potom nemal šancu...
Citovat:
Původně založeno
Company
Nezáleži akú classu hráš, lebo to vaše "anti-class" ja nežerem lebo každý sa dá dať keď vie čo ma robiť.
Vo väčšine prípadov s tebou súhlasím, ale zober si takého Balance druida proti Unholy DK. Neviem no nepamätám sa, aby ma dal Bdruid niekedy v duely :D
Tak možno na burst jedine :D Keď netrafí strangulate. Zo začiatku hotky, prežiť strangulate, rooty utiecť, gripne ťa ďalšie rooty, pokial neda anti magic teda bude utekať jeden cyclone na DK, nahotkovať zas, cyclone peta a CDčka do DK :D Aj keď je to veľmi nepravdepodobné :D všekto sa dá
starfire mu vycastiť nedovolím, starfall použíjem anti-magic zone, wrathy si v pohodke vrátim hp s death strikom :D a čo on zmôže ? :D neustále sa healujem, mam silence, stun, silné dotky, peta čo ma tiež stun, bublu, grip a gorgoylu :D tam proste neni šanca. btw toto video poznáš ?:D the best balančak moviečko :D
http://www.q3.cz/images/80Bez_n_zvu.jpg
Tento skin daggerky mam na rogune, mrte sa mi paci :-D
Citovat:
Původně založeno
Shinobi
pocuvaj frostov si davam uplne v pohode, ale je to classa superultra easiiii kde o skill nejde, zamrazit a jebnut icelance/frostbolt dokaze kazdy trotl... ja mam hunta a to je najvacsia anticlass magov, neni problem ho sundat... ale vezmi si ked mam warra a idem proti frostovy ktory tam ma este bugly dmg (30k v pohode, mam 3k resil) a neskutocne mi pije krv ked spamuje deep freeze alebo sracky na freeze... tak sorry ale toto neni hra... skill je ked davas s lockom/priestom/rogunou uzasny control... a to co predvadzaju hraci na tom servery je unbelievable... do pvp tlacia staminu alebo idu s blood dk (talenty na tanka)... tak ako fakt, frost je iba pre lamky, tam o skill nejde
kdyz myslis ze je to takove tak proc kdyz nekdo v bg vydi mage okamzite po nem vystartuje jop je to eazy kill war vs fmage to se neda srovnavat war ma takovej nehoraznej dmg za sekundu ze fm si muze hodit tak maximalne kostku
Citovat:
Původně založeno
Ridik :D
kdyz myslis ze je to takove tak proc kdyz nekdo v bg vydi mage okamzite po nem vystartuje jop je to eazy kill war vs fmage to se neda srovnavat war ma takovej nehoraznej dmg za sekundu ze fm si muze hodit tak maximalne kostku
ja nemusim moc frostov, ako ked vidim niekoho kto ten skill fakt ma a nepusti nikoho ku sebe tak respekt ale to ze ti tam nejaky mrdo pije krv a spamuje deep freeze apod mi luxusne pije krv :-D ja s magom hram iba fire, arcane obcas a dam si skoro kazdeho kto ma eq podobny alebo o nieco lepsi :o
Odpověď: Re: World of Warcraft
ja sem to hral 2 mesice a za arcane si obcas proti me nezahraly bo to dava takove pecky ze to az pekne neni :D
jo arcane je good ale fire a bavi viac (: ale najviac obdivujem ludi co hraju s balance druidom
Odpověď: Re: World of Warcraft
na planyxe som dostal t10.5full HC arcane maga a par doplnkov ktomu, cca 5800 gs len v PVE EQ, jeden večer po raidoch, že si s kamarátom skusíme arénky či sa stým dá niečo dať. Naškrabal som asi 300 resilky, on logol RDruida 5400 gs pvp eq a poďme na to. Po 20 arénach skóre 16:4 . Aréna vyzerala asi takto: Poly jeden, hotky na mňa cyclone druheho. Zapol som CD všetko mirrori to na 30% dmg či kolko to bolo všetko čo sa dalo aj to od Freeza na 30% haste icy dačo... skončil CC, naklikol mňa, ja som už castil druhý arcane blast, prvý dostal za 6tisíc. Bum druhý 9k, tretí 13k, štvrtý 16k, Missilky po 2k každá. Koniec.
Dostali sme akurát keď tam bol skill MM hunt alebo DK s holadinom a rogue... Sranda :D