-
Re: Dota2
Legion je op jak svině, všechny rankedy s ním win.
Ve wraith night máš vlny nepřátel, které musíš sejmout a sbírat zlaté balíky. Ty vlny jsou čím dal těžší a je jich 12, pak přicházi samotný Wraith King (Skeleton King) s 15k hp, potom 30k hp a potom 40k hp.
První vlna jsou takové malé potvůrky, co můžeš potkat v jungli.
Druhá vlna jsou zombíci a Undying.
Třetí vlnu máš zmenšené kopie ogre magiho a pak je tam pár velkých.
Čtvrtá vlna malí Slarkové a Slardarové.
Páta vlna máš Naturese a Treanty velké.
Šestá vlna Obří broodqueen co klade vajíčka, ze kterých jsou hnusní pavouci.
Sedmá vlna roshlingové se skilama leshrace.
Osmá vlna Množící se golemové.
Devátá vlna Lone druid a obří ursa.
Desátá vlna 2 obří Pudgové.
Jedenáctá vlna Gyrocopteři a malý Clockwerkové.
Dvanáctá Vlna Ancienti a Lichové s jejich Ulti(Nic příjemného).
Není nejtěžší se dostat ke Wraith Kingovy, jen je to dost zajímavé :-D
-
Odpověď: Dota2
Lol, prej legion OP. Stačí i obyčejný Shadow shaman, který umí přemýšlet a commandera dá na sólo jako když mažeš máslo na chleba. Teda pokud toho legiona nikdo nenafeedí. Ale vzhledem k tomu, že děti začnou zase plakat jaké je to vlastně OP, tak očekávám, že ho chlapíci z Valve po nějakém update trochu zeslabí a celého zase dojebají. Jinak mimochodem na pubu jsem se v eventu dostal maximálně do devátého lvlu, takže zase to není zase takový těžký event.
-
stačí mít do 15. minuty armlet, a když za legionu nehraje totalní maslák, tak težko dá duel u serpentů. A pokud nedá serpenty, tak v duelu vyhraje LC, stačí na něj shadow blade, nebo blinka. Ale myslím že ho Valve upraví.
+ ten jeho lifesteal a protiútok.
-
Vždyť říkám, stačí jen, aby ho Rusáci nefeednuli a ani si neškrtne. A když už, stejně mu můžeme ještě dát stun nebo silence. Stačí mít jen trochu brane, což ovšem na pubu nelze očekávat. Jediný problém je v tom, že je to v dotě nová postava a ještě není tak moc známý counter pick.
-
stačí jen kolem 30 last hitů, ta hra je převážně o nich, na něj stačí kunkka, kterej mu tam pošle vše, když není vyzván.
-
sakra, preco si myslim, ze vam absolutne nerozumiem, tato rec, je pre mna nepochopitelna
-
Legion je dost silný , každopádne největší problem to nebude .. Ja měl lvl 15 bloodsekra a legion měl 11, věci jsme měl jednoznačně lepší, ale po boji než mě to dalo hp za kill mě zůstalo sotva 100 hp ..
Nevím proč, ale dřív jak jsem byl spíš na carry a opčka jako je spirit bara, tak ted kdyz vezmu kotla a seru je vlnama tak mě to baví víc :D
Teda ješte musim mět někoho na lajně kdo jim těch 40 hp dorazí.. Takovej Lo - wisp má na začátku snad 400 hp, takže po 2 vlnách je téměř tuhej a vy dáte jednoduchej kill..
Na druhou stranu s wispem (lo) je taky sranda ..
-
Re: Odpověď: Dota2
-
Bud se všichni zlepšujou nebo nevím..
Přijde mě že jsem čím dál víc horší ..
-
-
Jak se vám hraje za ember spirita? Ted jsem s nim měl jednu hru a zdá se mi že má úplně prdlajs dmg. vůbec mě s tím nejde nic zabít a ani junglit mě s tím moc nešlo. Asi jsem nepříšel na ten spravnej grif jak za něj hrát.
-
Mě se taky hraje za něj špatně :-D Ale chce to dmg předměty za něj a trochu kombit
-
Zdá se mě to nebo to připojování do her je rychlejší ?
Někdy jsem čekal dokonce i 11 minut a ted když dam all pick a all random, tak do minuty najítej match
-
Ne, není.. Záleží jaké parametry si tam dáš.. Já mám evropu, english, all pick a čekám vždy tak 3 min.
-
Sháním rare itemy výměnou za common - uncom v nějakem slušném poměru..
http://steamcommunity.com/id/3Kamaradi/inventory/#570
Můžete mrknout ze setu nedám jinak je mě to celkem šumák domluva po steamu kdyžtak ..