no ak tam majú toľko cigánov ako u nás tak už dávno vyrúbali všetky stromy a skončili v peci (pravdaže bez povolenia) xD
Printable View
Tak tenhle cvik proste vynecha... :D
Heh, to dela ten minecraft :D
Kolik ti je?
A kdy si zacal cvicit?
jis neco lehcicho jako mrkev nebo jinou zeleninu pred cvicenim? a za jak dlouho jdes potom posilovat? a jak dlouhou mas pauzu po cviceni?
Takže 1 cvičení které jsem po 5 min nezbalil :DD
Martii, pred posilovanim jim hodinu a pul nazpet, potom si davam pred cvicenim jen proteinovy napoj, pul hodiny predem.
Neon, chvalim ;)
Hodne lidi mi ted pisete co je hinduistickej klik, nevim jak to slovy popsat, snad pomuze video - http://m.youtube.com/index?desktop_u...?v=9ndOPrcoUt8
Slunko proteinák před posilováním a po posilování ne?Já teda mám přímo napsaný na krabici a jsem o tom přesvědčen,že proteinový nápoj je třeba požít bezprostředně po tréninku,nebo do 1 hodiny po něm.
Ja beru hned po treninku gainer, proteinak az pozdejs..
A ty sníš 5 vajíček deně? já teda jedno :D, ale není z toho nějaká nemoc nebo tak něco?
díik :D
Meatfly, jj, nemoc muzes mit uplne z kazdeho jidla, z vajicek kord syrovych taky ale zalezi od koho je mas, ja je mam od tety. Takze aspon vim z ceho jsou a za 7 mesicu co je zeru jsem zatim problem nemel.
Puky a ty si rikal ze budes chodit do posilky nebo jen tak doma?
Tak to zatim muzes pouzit ten cvicebni plan co ma trey, je tu o stranku predem, az bude posilka tak ti napisu novej, ze z tebe bude za mesic rambo :D
Snaz se jist kazde 3 hodiny, vesmes zdrave veci, po treninku bana, pred spanim tvaroh a aspon se dostanes do silove formy na tu posilku at aspon neco uzvednes ;)