Odpověď: The walking dead
Tak zatím nejzajímavější díl no Hershel to schytal bez bránění jinak guvernér už to ma asi taky spočítané a tu malou Rickovu holku doufejme někdo odnesl ..
Každopadné epic aimeři ty dvě holky .. ja když podobnou zbran prvně držel v ruce ve 14 letech jim je tak 10 tak jsem z 5 metru netrefil ani terč :D a oni prostě 1 rána HS 2 rána HS to jako klobouk dolů :D
Každopádně se těším na novoroční opáčko páč nemam moc přehled kdo je mezi živíma a kdo ne ..
Re: Odpověď: The walking dead
Citovat:
Původně založeno
3k a Jerry
Tak zatím nejzajímavější díl no Hershel to schytal bez bránění jinak guvernér už to ma asi taky spočítané a tu malou Rickovu holku doufejme někdo odnesl ..
Každopadné epic aimeři ty dvě holky .. ja když podobnou zbran prvně držel v ruce ve 14 letech jim je tak 10 tak jsem z 5 metru netrefil ani terč :D a oni prostě 1 rána HS 2 rána HS to jako klobouk dolů :D
Každopádně se těším na novoroční opáčko páč nemam moc přehled kdo je mezi živíma a kdo ne ..
Neviem, či to chceš počuť, ale SPOILER : Ak to pojde podľa komiksu ( celý utok tomu nasvedčuje, pretože aj v komikse prišiel guverner na tanku a vystrieľal to tam), tak je Judith mŕtva.
Už nikdy nebude špagetový úterý, meheheh
včera jsem začal koukat, mám shlédnuto zatím prvních 5 dílů a je to úplně bomba, jsem do toho zažranej jak hovado :D
teď jedu na víkend pryč a už mám stáhnuté všechny díly do 4. série, takže mám asi plán na víkend <3 :D
Citovat:
Původně založeno
Slunicko
včera jsem začal koukat, mám shlédnuto zatím prvních 5 dílů a je to úplně bomba, jsem do toho zažranej jak hovado :D
teď jedu na víkend pryč a už mám stáhnuté všechny díly do 4. série, takže mám asi plán na víkend <3 :D
Aby si nebol sklamaný, prvé 2 serie su bomba a potom to už ide z kopca.
Odpověď: Re: Odpověď: The walking dead
Citovat:
Původně založeno
Toreto
Aby si nebol sklamaný, prvé 2 serie su bomba a potom to už ide z kopca.
Uvidímě, zatím si troufám říct, že jsem lepší serial neviděl ;)
Citovat:
Původně založeno
Puky
http://youtu.be/Dge-lMuVMOw
Pozrite , celkom dobré video.
Chcem sa spýtať aká bola váša najsmutnejsia scenka v seriály?
Premna ako andrea zastrelila svoju sestru:/ :D
Strata Shana.
Nevím asi nejsmutnější, ale je škoda že tam nejsou postavy, které se nedaly kontrolovat tím myslím Merla a Shana..
Určitě přidali na akci ..
No, asi se taky přidám k tý scéně, kde Andrea zastřelila Amy ;)
http://www.drsnysvet.cz/skryta-kamer...-walking-dead/
Co jsem na šel na youtubu nějake momenty z dílu co má přijít 9.2, tak určitě bude na co koukat jen budou dost rozdělení většinou tak po 2 - 3 lidech, autobus jsem teda nikde neviděl ..
To se ještě nikdo nevyjádří ja na to čekal jak malej ..
Udělal jsem si přehled o tom jestli je guverner mrtev, celkem jsem se lekl jak mladej otevřel tomu zombánov1 a už jsem myslel že i hlavní hrdina nás opustil ..
Ted ješte ukážou zbytek a budu na tom líp :) řekl bych slušnej díl