petr_stanisevsky dostane ban, protože v paralelnom vesmire je na neho vypsana odmena 1.000.000 flušancov z mugadurangovej kozy. Co je penez jak mraky. Kazdy vesmirny hupatrozendrest by si nenechal taku odmenu ujst.
Printable View
petr_stanisevsky dostane ban, protože v paralelnom vesmire je na neho vypsana odmena 1.000.000 flušancov z mugadurangovej kozy. Co je penez jak mraky. Kazdy vesmirny hupatrozendrest by si nenechal taku odmenu ujst.
noblemar dostane ban, protože chce po mně večer vždy nějaké věci které bych nedělal nikdy hádanky nebo něco hledat či jiné věci když už jsem KO :gg:
petr_stanisevsky dostane ban, aby si oddychol :)
noblemar dostane ban, protože za celé hodiny napsal konečně nějakou dobrou věc :happy:
petr_stanisevsky dostane ban, protože pekne veci skoncili a postel uz na neho vola: "Dobru noc" :D
noblemar dostane ban, protože na něj čeká taky postel ale bez ženy :gg:
petr_stanisevsky dostane ban, protože do toho pletie zeny a to je vzdy zle :D
noblemar dostane ban, protože bez žen by to nebylo ono :gg:
petr_stanisevsky dostane ban, protože po dlhom, dlhom, dlhom... case ma pravdu :D
noblemar (ne)dostane ban, protože uznal konečně že mám pravdu :happy:
petr_stanisevsky dostane ban za použití sprostého slova na M :gg:
boneslash dostane ban, protože je Bastien a ne Esmeralda :gg:
petr_stanisevsky dostane ban, protože novy den prinasa nove prilezitosti :D
noblemar dostane ban, protože >>> http://csko.cz/forum/showthread.php?...l=1#post505082
petr_stanisevsky dostane ban, protože hodil rukavice do ringu. Napis miesto, cas a vyriesime to pastne :D