noblemar dostane ban, protože to nijak neokecá vždycky ty časové rozpětí mezi těmi tématy :gg:
Printable View
noblemar dostane ban, protože to nijak neokecá vždycky ty časové rozpětí mezi těmi tématy :gg:
petr_stanisevsky dostane ban, protože nie je vdacny, ze s nim vobec niekto hra hry :D
noblemar dostane ban, protože čeká od lidi vděk za internetové hry což v dnešní době je nesmysl možná před x lety to bylo jiné!!! :-))
petr_stanisevsky dostane ban, protože sa nezapojil do hry http://csko.cz/forum/showthread.php?...-(beta-verzia)
Co je velka skoda
noblemar dostane ban, protože z toho udělal slohovku a mě se to nechce číst celé :-)))
petr_stanisevsky dostane ban, protože nie, ze sa mu nechce citat, ale nevie dobre citat, tak kasle na to. Myslim si, ze aj šušle :D
noblemar dostane ban, protože už zase delší dobu nezměnil avatar na forku a je škoda že zase sem nedal něco kreativního jako vždy :happy:
petr_stanisevsky dostane ban, protože stale nesleduje moje zvyky. Avatar aj podpis sa meni 1x za tyzden a to v nedelu. Samozrejme, ak na to nezabudnem :D
Kreativita ?
petr_stanisevsky dostane ban, protože mu vymreli napady jak v amerike indiani :)
noblemar dostane ban, protože má pravdu hrát všechno ve dvou je pain když se tu daleko více musí spamovat než kdyby to hrálo xy lidi :-))
Noblemar dostane ban, protože je to pisulakuv třetí účet, se kterým obchází a podle pravidel fóra jsou multi účty zakázané.
Grakon2702 dostane ban, protoze uz mysli jak by si na mne zgustol, keby mi dal ban. Taketo nieco tu nie je povolene :D
noblemar dostane ban, protože grakon má výjimečně pravdu prý :harhar:
petr_stanisevsky dostane ban, protože leže do kakaového venčeka...
noblemar dostane ban, protože zase napsal absurdní důvod a nebyl dostatečně kreativní.. :gg:
Petr dostane ban, protože s ním souhlasím.