Re: Trochu zmena Jailbreaku
Můj návrh - zrušit džejlbrejk.
Citovat:
Původně založeno
Snow
Ahojte ,
Neviem ako podľa vas ale ja si myslim , že jb ide dolu vodou spešl a admini už nevladzu a deti si tvoria svoje zákony. ( kto neveri nech si pozrie komentare v Ejovej žiadosti ) . Podľa mňa takýmto tempom sa to bude iba zhoršovať , lebo ked prestanu hrať spešl a admini ( pričom v sučasnosti je to zazrak vidieť niekoho z nich na serveri) , tak to už nebude mať cenu treba to vyriešiť čim najskôr. Môj navrch dať spešlom možnosť dať ban na hodinu , pretože som už bol svedkom ako jeden spešl ddal do spectu hrača a ten sa mu tam vysmial do oči a nič viac nemohol robiť admin. Konečne prijať niakych spešlov za adminov lebo v sučasnosti je zazrak vidieť admina , ktorý by strotil tie deti. Aspoň 3 nový admini. Alebo dajte aj vy niaky navrch hlavne nech to nieje , tak ako je to teraz...
Kruta Realita.
lepsi to nikdy nebude dokud tam budou hrat deti zvykej si :)
Odpověď: Re: Trochu zmena Jailbreaku
Citovat:
Původně založeno
Prasacko
Kruta Realita.
Prasacko i ty tam děláš někdy veliké hovadiny, neříkám někdy se zasmeju, ale někdy je to až moc! Nic ve zlým..
Všichni tam dělaj hovadiny, to k tomu prostě patří. Pravda je, že JB už nikdy nebude co býval, "kidi" tvoří asi 2/3 všech hráčů a to se pak nedá. S tím banem na hodinu úplně souhlasím, přeci jen, když už jsou spešl, měli by na to mít rozum. Mě třeba nejvíc dostane, když si tam po týdnu přijdu a nějakej 11-ti letej kid tam na mě začne řvát "hej ty kyp máš mikráák? Promluv nebo ban!!" To jsem se jednou tak smál, až jsem se praštil hlavou o stůl.
Odpověď: Trochu zmena Jailbreaku
Tak tam přivedte starší hráče já nijak neomezím že tam budou chodit hráči starší 14 let.
Když se někdo pustí do spešla stačí mě hodit textový záznam a já mu něco provedu.
A založením dalších 30 emo threadu nic nevymyslíte..
S tím banem na hodku jsem pro..
Zrušiť Jail... učrite nie
Nehrajte jail.Venujte sa naozaj dôležitým záležitostiam
Re: Odpověď: Re: Trochu zmena Jailbreaku
Citovat:
Původně založeno
kNAz
Prasacko i ty tam děláš někdy veliké hovadiny, neříkám někdy se zasmeju, ale někdy je to až moc! Nic ve zlým..
Ja tam len nakladam smradochom jak je tazoo a spol... Proste to nema uroven, starsi tam nechcu hrat a pocuvat tie upištané decka, kazdeho to prestane baviť dosť rýchlo keď dostáva samý FK potom sa to tam cele spamuje a je to v prdeli.
Ban na hodinu, asi jo. Ale jde to vůbec?
Odpověď: Trochu zmena Jailbreaku
Na JB nehraju vůbec, ale co si čtu/slyším stojí někdy za to, jsem pro aby spešl mohli dávat ban na hodinu, ale je potřeba kontrola. Proto bych jim dal možnost zabanovat jednoho hráče max 2x denně, potom nechť to vyřeší admin.
Taky bych potom poprosil moderatory a Kotla, aby hlídali žádosti o Unban, neboť každý to tam bude psát že dostal ban neprávem. Možná by to chtělo zakázat vkládání témat kde by byl výpis s konzole s hesly: délka banu: 1hodina, server JailBreak, Tím by se to možná hodně zlepšilo.
Banned na hodinu? Určitě PRO !!