Odpověď: minecraft lets play
Dobrej začátek:)
Jenom si dej MC v angličtině a jas na 100%
Btw: Můj kámoš se taky jmenuje Pechy a když jsem viděl ten název tak říkám cože?! :D
Diky :D ja jsem zvyklej hrat v cestine ale tak prepnu to klidne..a jas mam na 100 % jinak prijmenim se jmenuju Pechac proto pechy :)
Fajn;) Kámoš se jmenuje Pech takže tak :D
Diky darku uz mi napsalo asi 6 lidi na skypu takze urcite hodlam pokracovat jestli mate zajem to sledovat tak dejte odber :D a z kotelny chystam lp jako recenzi a ukazku serveru ale to az budu (jestli budu) mit vic odberatelu abych tim kotelne aspon pomohl nalakat hrace tkze jeste jednou diky hodne si toho cenim :)
Tobe tky pinere moc dekuju kvalitu myslis ceho? Video je v hd zvuk byl trochu pokazenej z duvodu ze jsem natacel zvuk i obraz frapsem priste skusim natocit zvuk pres audacity ale od tebe jsem vazne necekal takovy koment ja myslel jak me tu vsici poslete do pryc ze na to nemam a podobne a fuu za prvni video 10 odberu to jsem necekal ani ve snu a strasne vam dekuji za podporu..
na kotelne jsem dlouho nebyl protoze ted mam fakt hodne prace a kdyz mam volno tak jsem zahral lolko ale ted urcite budu venovat hodne casu nataceni videi pocitam ze by kazdy den mohlo vyjit 1 lpcko a tak 1 za tejden tutorial tak uvidime :)
Sry za double post ale tu je to asi jedno..chtel bych se jeste zeptat hracu mc na kotelne kteri maji nake epic builds nebo aspon neco hodne pekneho na serveru tak at mi tu napisi a natocim s nimi mplp odtud z kotelny pokud mate zajem dekuju :)
Dekuji koblizku :) pinere ta endfarma by mozna sla takovy veci se tak casto vsude nedelaji/li a ten obraz myslis rozliseni? furt ti nerozumim jak to myslis nahravam to na 720p muzu skusit 1080 ale to uz takovy rozdil neni..
Zkus 1080 a uvidíme:) Každopádně je to dobrej lp;)
Jo jo youtube okno je na videa v rozliseni 16:9 ja mel o dost vetsi tkze doufam ze pristi video uz bude ok a jeste jednou dekuju :)