ziadost na COD a klasicke aim servers :NICK : mrtve deti v zivom plote - PRIJATY
Zdravím
Mal by som záujem robiť u vás admina na klasickych serveroch + COD , poprípade W3.
Najcastejsie hravam na servery COD , ale aj FFA FY podla chuti :D. V minulosti dost casto na W3.
Nick v Hre : mrtve deti v zivom plote ale inak mám prezývku aj Byznis
Moj Steam : STEAM_0:1:52190870
Na tomto portali hravam uz dlho ale aj s prestavkamy. Na fore som nebol aktivny nakolko som mal par adminov na steame a tym som nahlasoval cheaterov. Otom musia povedat nieco admin ktorým som hlásil.
Omne : Volam sa Riso , vek 28 – stary cskar :D . Venujem sa pc , sem tam grafike , sem tam sport. Momentalne po 8 rokoch bez roboty ale nieco sa najde :D. Cs hravam s prestavkamy od zaciatku ako vyslo. Na serveroch som podla mna v norme , sem tam ma vsak vytocili turbodementi ale stymi sa clovek stretava denno denne. Admina som uz robil na 2 portaloch , pravidla teda dobre poznam. A hravam teraz castejsie , nakolko sa mi este nerysuje nova robota. Viac o sebe pripadne otazky namna rad odpoviem.
Riso (mrtve deti v zivom plote)
Odpověď: ziadost na COD a klasicke aim servers :NICK : mrtve deti v zivom plote
S tebou som bol admin uz nejaky ten rok inde, cheaterov mi hlasis, zatial som u teba fail nevidel, takze za mna pro. :)
Re: ziadost na COD a klasicke aim servers :NICK : mrtve deti v zivom plote
Něco jsme si popsali na steamu a jsem PRO
PRO ( jedine, kdyz me nebudes zabijet na CODu :D )
Mě se na tobě nelíbí jen ten nick, přijde mi takovej no prostě takovej, nic jsem na tebe nenašel, takže asi Pro
no ten nick je taky morbidny :D to priznavam , ale podla neho ma prave dost ludi pozna , a mam ho uz dost dlho . vsak mozem mat aj nick Byznis
Ked ti veri Because, tak budem aj ja. Pre
Citovat:
Původně založeno
human
Ked ti veri Because, tak budem aj ja. Pre
Ked skocim do studne skocis aj ty? :D
Koukám, že jsi se už také rozhoupal. Znám tě z CODu a jsi v poho hráč, dá se s tebou mluvit a dokonce i sem tam něco trefíš. :D PRO
Poznám ho ešte z časov WAR3FT ... teraz sa sním stretávam aj na CODku, aktívny, skillu ale nemá málo :D.. ten hajzel mi cez steamko balí starú takže PRO :D
Furt si stojím za tým,že správanie by si mohol zlepšiť.Ale ak ťa pustia chalani z COD ďalej,tak mi to vadiť nebude.
no spravanie som sem tam mal divne to priznavam , hlavne ked ideme na pivko a potom hram :D a Slide ty dilino nebalim ti staru :D :D
Re: Odpověď: ziadost na COD a klasicke aim servers :NICK : mrtve deti v zivom plote
Citovat:
Původně založeno
mrtve deti v zivom plote
no spravanie som sem tam mal divne to priznavam , hlavne ked ideme na pivko a potom hram :D a Slide ty dilino nebalim ti staru :D :D
Sak sranda :D
Na nějakým serveru jsem Tě potkal, a první co mě zarazilo byl Tvůj nick. Říkal jsem si, kolika roční děcko si dá takový nick. A Tobě je osmadvacet. To bych nečekal. Stejně jako tajtrlikovi, ani mě se ten nick nelíbí. Přijde mě dost morbidní a neetický. Ale je to asi jedinej problém a pokud na Tebe nikdo nic nevyštrachá tak PRO. Ale to PRO dávám nicku Byznis, nikoli Mrtvým dětem :D
Nick je sice morbidní, ale já černý humor rád a tohle mě celkem pobavilo :D
Jinak můj příspěvek bude takřka totožný s mirousem, někde jsem tě potkal špatnej dojem si neudělal, to bych si pamatoval. Dle tvé žádosti si byl admin na dvou portálech tak zkušenosti tam asi budou, takže když náborář nevyšťourá nějakou špínu, nebyl bych proti aby si zapadl do našeho kolektivu.