Re: Xiiz. (AB) --> tyger103
Odpověď: Xiiz. (AB) --> tyger103
stáhnu, pak editnu názor
E : Cheater
Vůbec nechápu kde co v tom demu? Dal sem tam jedinou hlavu ninj@ a to normalně se zoomem hlava mu koukala. Pak se další 2min natačelo přičemž jsem dal 2 a normalně žádná hlava nic a z ničeho nic ban? wtf ?
Odpověď: Re: Xiiz. (AB) --> tyger103
Citovat:
Původně založeno
Giussepe
Přikláním se k AB.
taky
Když myslíte tak si to myslete , já vím svoje a aspoň vidím tu neschopnost , a nespravedlnost tady sázím že si to většina z vás ani nepřehrála nebo to skoukla 1.
Je mi to fuk hrál jsem tu dříve , letos jsem se vrátil k cs a k tomuto serveru , ale hold si teď zahraju jinde doufám že nenarazím zas na admina co hraje zombíky a příjde banovat server na kterým nehraje a rozdá bany za nic . . . Opravdu moc děkuju vědět, že vyřizování zabere takovou dobu a k tomu ještě "Směšně" tak bych si našel už new server na hraní.
Mějte se hezky a hodně banu ať máte radost :)
Citovat:
Původně založeno
Xiizz
Když myslíte tak si to myslete , já vím svoje a aspoň vidím tu neschopnost , a nespravedlnost tady sázím že si to většina z vás ani nepřehrála nebo to skoukla 1.
Je mi to fuk hrál jsem tu dříve , letos jsem se vrátil k cs a k tomuto serveru , ale hold si teď zahraju jinde doufám že nenarazím zas na admina co hraje zombíky a příjde banovat server na kterým nehraje a rozdá bany za nic . . . Opravdu moc děkuju vědět, že vyřizování zabere takovou dobu a k tomu ještě "Směšně" tak bych si našel už new server na hraní.
Mějte se hezky a hodně banu ať máte radost :)
A koľkokrát si to mám pozerať, ak vidím hneď v prvom kole, že awp ti skáče ? Mám si to podľa teba pozrieť 15x ?
Dúfam, že nechceš, aby sme ti demo časovali.
Demo jsem si přehrával 3x a i zpomaleně, ale to, jak ti zaměřovač po každém výstřelu nepřirozeně lítá... Nevěřím, že to děláš rukou. Ať na to tedy koukne ještě někdo, pokud možno zkušenější, když ti nestačí vyjádření 4 adminů.
AB tam je.
Pokud chceš uklidnit duši, jsem 4. na awp, ale klidně si najdi někoho zkušenějšího.
reknete Duskovi, ten tam bude prvni ne? :D
Já o AB nepochybuji,samozřejmě na HLTV je toho více,ale to nelze dodat jako hlavní důkaz,demo je podle mě dostačující,i když to posuzujete hlavně vy :)
BY BAGER:
"Xiiz. AB podľa mňa má aj na základe dema ktoré som si pozrel min. 5x a aj na zíklade toho, že som s ním hral viac krát a nepozdával sa mi no nejako som sa nad tým moc nezastavoval lebo som ho už dlhšie poznal. Podľa mňa tam AB je. Ban oprávnený.."