Re: xXx-S1lv3-xXx je kokot.
Co je toto za admin hrac sa chcel iba stazovat na cheatera chcel iba dobre kotelne a trocha pospamoval aby hrači mohli v klude hrat bez cheaterov a on mu da tomu co chcel dobre moc toto.
hale uznávám že silv3 to trochu přepísk ale nenadaváme si přece tak se to dá říci slušně
Nemám ho rád, myslí si že je největší borec.
jj máš pravdu ale nemusí tady nadávat
V chatu by melo byt vsechno, je divne, ze tohle tam neni.
Proste písal som, písal, on si tam 15 min. pestoval score 40:38 a potom príde ako najväčší pán a dá mi BAN za vulgárnosť, bo som napísal ,,poď ho zabanovať, retard" to je aktivita adminov, nakoniec prišiel a zabanoval jeho aj mňa, asi sa skončila mapa.
Citovat:
Původně založeno
Jur0b
Proste písal som, písal, on si tam 15 min. pestoval score 40:38 a potom príde ako najväčší pán a dá mi BAN za vulgárnosť, bo som napísal ,,poď ho zabanovať, retard" to je aktivita adminov, nakoniec prišiel a zabanoval jeho aj mňa, asi sa skončila mapa.
hlavne ze ty si jako admin chodil za bonzama, akorat sis hral sam s bonzem na classicu a spammoval pres to
jurob tak asi něco měl tak to nemohl a nadávat hned někomu toje znak retardace ty jako admin si byl na nic
Jo to co mě psal přes ! mě stačilo . On mě ani nezná a hned mě tam zničeho nic začne psát samý vulgarismy na mě. Nechápu z něho, co je to za lolka .
Môžno preto, že ty ako admin máš povinnosť príjsť zabanovať cheatera, keď Ti píše niekto do admin chatu, že je na serveri cheater, chápeš? Keď sme boli ja a oVE admini, bol classic bez cheaterov, ale teraz tam vládne anarchia.
Jenže to bylo ještě když si byl admin .
Keď je niake hlásenie a som na serveri dojdem vždy na 100 percent. Nestalo by sa že by som nedošiel. Dojde vždy aj morbe, Invitro, Lucca, negative a další. Ale napr. taký jurob som nevidel že by došiel. Niektorý admini na to doslova serú. Lebo si myslia že však čo sú tu aj druhý admini na serveroch oni tam určite dojdu.