Odpověď: Re: Odpověď: Otazka
Citovat:
Původně založeno
Giussepe
tak jsem koukal do
pravidel a žádný takový pravidlo tam nevidím.
Protože to pravidlo je dané automaticky, je snad logické, že vězni mají zakázáno brát zbraně, jsou to vězni. Zbraně jsou sice pro ně dané po mapě na vzpouru, ale berou je na vlastní triko a ct má za úkol zabránit té vzpouře.
Dávalo se za to VD, ale už by asi nemělo. Mělo by se to ustálit - jednou ju bere vězen za účelem vzpoury, jen třeba čeká na vhodný okamžik, tak by VD dostat neměl. Nějaké podobné pravidlo jako je u HVD "před zbrojkou na vlastní nebezpečí"
Citovat:
Původně založeno
Giussepe
tak jsem koukal do
pravidel a žádný takový pravidlo tam nevidím. Ba naopak, co tam vidím je, že cílem hry je vyvolat vzpouru a jak jinak ji má vyvolat, když ne zbraní?
A propos, kdybych se měl řídit dle tvého pravidla, tak by bylo naprosto legitimní treba na jb_snow/oasis vystrilet celou celu s gunou a těm kdo tu gunu neměli pak dát VD. Proč to nikdo nedělá? he? protože to je totální nonsens. Simon nemůže nikoho jen tak zabít, dokud si není jist, že se nějak provinil.
Myslel jsem, že je snad jasné, že vězni ve vězení mají zakázáno mít u sebe zbraně. Ohánět se s tím, že to není v pravidlech, je v tomhle případě blbost. První prosazujete názory, jak jsou pravidla přeplácané a jak by jste chtěli hru co nejvíc zjednodušit a pak napíšete, že tam není pravidlo o zákazu zbraní.
Je to jenom hra, ale je to hra na vězení. A jak by se zachovali dozorci ve vězení, kdyby někdo z vězňů měl zbraň? Možná by ho vyzvali k zahození a kdyby si ji nechal, tak by ho prostě zastřelili. Je sice pěkné, že je to o vyvolání vzpoury třeba i pomocí zbraně, ale když chci vyvolat vzpouru a zajdu si pro tu schovanou zbraň, tak už přece tím porušuji nějaké vězeňské pravidla.
Citovat:
Původně založeno
Giussepe
tak jsem koukal do
pravidel a žádný takový pravidlo tam nevidím. Ba naopak, co tam vidím je, že cílem hry je vyvolat vzpouru a jak jinak ji má vyvolat, když ne zbraní?
A propos, kdybych se měl řídit dle tvého pravidla, tak by bylo naprosto legitimní treba na jb_snow/oasis vystrilet celou celu s gunou a těm kdo tu gunu neměli pak dát VD. Proč to nikdo nedělá? he? protože to je totální nonsens. Simon nemůže nikoho jen tak zabít, dokud si není jist, že se nějak provinil.
Ono tu je hlavná vec, nie to, že či viem alebo neviem, kto tú zbraň má, ale to je hlavné, že ju nejaké T vôbec má. Čo tým chcem povedať, poďla tohto čo si sem hodil, sa môže brať zbrane a mávať s nimi simonovi pred ksichtom. Lebo v tých pravidlách je, že pokial sa stane hladaným tak ho môžem odkráglovať, takže mi môže mávať pred ksichtom AWPčkom a ja mu nemôžem nič urobiť. Dokonca môže po mne aj strielať ale pokial neni hladaný tak ja sa ho nesmiem dotknúť. Čo potom má za následok, že CTčka sú úplne k hovnu. Ten príklad čo si sem hodil, zase je rozdiel medzi retardovanostou a náhodou.
Náhoda: Prejdem ťa náhodou, máš zbraň. /Pri vzbure ťa náhodou trafím do hlavy a zabijem ťa tým, vypadne zbraň..
Retardovanosť: Môžem v podstate pozabíjať všetky Téčka a povedať, že jeden z nich mal zbraň.
Proste by sa malo pridať: Téčko môže brať zbrane, ale ak dostanú kill a z neho vypadne, nemá nárok na VD.
Ale to už bolo doteraz tak len to bolo to "vaše nepísané pravidlo" .