[ archivace 16.12. ] maxo1991 --> LukosSenpai
Vypis z konzole:
|
| Hráč |
deda kexo :D |
| Typ banu |
SteamID |
| SteamID |
STEAM_0:1:549935264 |
| IP adresa |
109.230.59.138 |
| Udělen |
08-12-2020 - 16:18 |
| Délka BANu |
30240minut |
| Vyprší |
29-12-2020 - 16:18 |
| Důvod |
[zakaz k CT] umyselny fk + hist |
| BAN dal Admin |
LukosSenpai (LukosSenpai) |
| BAN dal Server |
csko.cz | Jailbreak 6 |
Poznamka:
Na JB 6, ked som bol simon, CT mi v kuse rozpravaly do reči. Upozonoval som ich a stale kecali. FK som dal preto, lebo mal zakaz boxovat. Ma počuvat simona a ctka sa hraly, ked ma maly stražit ako dozorca.
Odpověď: [ čekání na admina ] maxo1991 --> LukosSenpai
Kde máš demo že som ho nevidel hm že si mi dal Ban neprávom ;)
Odpověď: [ čekání na admina ] maxo1991 --> LukosSenpai
Citovat:
Na JB 6, ked som bol simon, CT mi v kuse rozpravaly do reči. Upozonoval som ich a stale kecali. FK som dal preto, lebo mal zakaz boxovat. Ma počuvat simona a ctka sa hraly, ked ma maly stražit ako dozorca.
Neviem o tejto situácií čo tu píšeš také nič som ani neriešil, dostal som demo na steam kde vyslovene hladáš daného hrača ktorý je VD a v cele ho úmyselne zabiješ a nebolo to prvý krát, ak by to bol niekto kto nemá xyz banov bol by ban niekoľko krát menší ale v tvojom prípade kde máš ešte aj aktívnu permu na NS som ti dal tri týždne zákaz.
Odpověď: [ žádost k posouzení ] maxo1991 --> LukosSenpai
Ked to je ako píše lukos, tak je dlžka banu, + ban samotný v poriadku.
Ty máš demo kde má heker heky dal som mu vd aký mi nekazil hru troška rozmýšľaj
Ja by som rád nad tím porozmýšlal, ale aj od teba by som niečo rád videl. Zrozumitelne napísanú vetu, z ktorej sa dá aj pochopiť pointa. Pozri sa na tie vety čo si napísal, úplný nonsens.
Z toho, co sem tak nějak vydedukoval, dal Kexo VD obchazeči, aby mu tam neběhal s SH a nekazil hru ostatním a pak ho zabil. Je pravda, že dát dohromady kloudný vysvětlení a větu, která by měla hlavu a patu, mohla se tvoje žádost o UB urychlit. :D
Sem za UB, pokud to je tak, jak píšu
Myslím že pri tejto žiadosti by bolo fajn, keby lukos dodá demo. Viem že pri zákazoch k CT demo netreba, ale kedže vieme že existuje tak stačí hodiť len odkaz. Nehovorím že kexo alebo lukos klamú, v podstate pravdu mohli napísať obidvaja, ale ked sa dodá demo, tak sa žiadosť vyrieši rýchlo a kvalitne.
Keď budem doma demo sem pošlem, ale demo mám od Číňana ktorý pokial viem nemá ani aký ban obchádzať, všetko ostatné bolo hore vysvetlené len kexo asi žije len v jednej situácií ktorá sa mu pravdepdobne odohrala včera na serveri a demo bolo z dávnejšia ako včera.
no to som zvedavy na to demo :D
No to demo chcem vydiet aj kedy bol natočene demo a rok ak sa dá ďakujem !
Citovat:
Původně založeno
maxo1991
No to demo chcem vydiet aj kedy bol natočene demo a rok ak sa dá ďakujem !
Zkus se vyjadřovat, co nejmíň, než to sem Lukos hodí, nejen, ze ti nikdo nerozumí ale hlavně si tím akorát škodíš.
E: Lukosku to je jedno, ze kdy je to demo, pokud je, tak se samozřejmě dá za pravdu tobě a proti délce banu nebude nikdo nic namítat)
Stihne se to aspoň do svátků, než mu ten ban vyprší?
Pokud byl zákaz udělen zpětně na základě nějakého dema, je nutné do žádosti předmětné demo v nějaké přiměřené lhůtě dodat.