Odpověď: New Server- Schovka
Ano ... Taky jsem to někde hrál ten MOD schovka a dost me zaujal byl bych pro aby tu ta schovka byla
Dneska jsem mě Grey pozval na nějaký server, kde jsme byli ještě s dalšíma smradama z Kotelny a docela nás ten mód bavil. Jen si trochu myslim, že ten mód hodně rychle omrzí, ale čert ví no. Zejtra zkusim udělat video z dema aby bylo lépe vidět o co jde.
Myslim že to není spatnej nápad:)
Re: Odpověď: New Server- Schovka
A pokud si to kotel upraví (že si môžeš sám vybrať vzhľad, novévzhľady, atď....) tak to bude podľa mňa super :-).
Ty vzhledy bych tak nehrotil :) Myslim , že budeme rádi jenom za server.
E: PRO
Citovat:
Původně založeno
Bezdak
Dneska jsem mě Grey pozval na nějaký server, kde jsme byli ještě s dalšíma smradama z Kotelny a docela nás ten mód bavil. Jen si trochu myslim, že ten mód hodně rychle omrzí, ale čert ví no. Zejtra zkusim udělat video z dema aby bylo lépe vidět o co jde.
Já ti dám smrada :D, ale byla to celkem sranda a haluž.
ja som to hral asi 2-3 krat na nejakom nvm akom serveri .. :D a bola to celkom sranda... bol by som rád keby je to aj tu PRO
jj ja jsem PRO je to dobrý mod :)
Odpověď: Re: New Server- Schovka
Ako koho. Ja som to hraval asi pol roka. Potom server zrusili.
Citovat:
Původně založeno
zobas
Tento mód jsem viděl I na českém serveru, ale nebyl by to problém...server bol vždy plný a keď to hrajete z kamaratmi tak to omrzí po dlhšie době
Re: Odpověď: Re: New Server- Schovka
Citovat:
Původně založeno
human
Ako koho. Ja som to hraval asi pol roka. Potom server zrusili.
Myslel som ako že to omrzí po dlhšej dobe a né hneď z kamarátmi
Ano, je to asi 5-tý návrh na tento server. Server udělám.
Server už tu byl, hráč se mohl schovat a pak měl jen kudlu a s tou zabíjel. Zatím mám vybráno 120 modelů, ale je nutné u každého nastavit posun vůči zemi, což je dost zdlouhavé.
Modely by se urcite hodili a jestli uz mas nastavene i posuny, tak mi to usetri dost prace, i kdyz na to si udelam mensi upravu. Plugin uz mam hotovy, menu bude rozdelene na vic casti. Spis bude problem, ze server na nekterych mapach nepobere vsechny modely.
Však stejně nemůžou bejt všechny modely na všech mapách, musí tam být modely, který do tý mapy aspoň trochu zapadají.
Tak tak, bohužiaľ som včera roztavil NB kde som mal všetko..... no budem to musieť robiť na novo :-(....
Inak Kotel, ďakujem že robíš tento server.
Je to veľmi dobrý server ale dajte prosím BAN hráčovi !! NERO !! dôvod neustála reklama na v-gaming.sk