Odpověď: minecraft lets play
Dobrej začátek:)
Jenom si dej MC v angličtině a jas na 100%
Btw: Můj kámoš se taky jmenuje Pechy a když jsem viděl ten název tak říkám cože?! :D
Diky :D ja jsem zvyklej hrat v cestine ale tak prepnu to klidne..a jas mam na 100 % jinak prijmenim se jmenuju Pechac proto pechy :)
Fajn;) Kámoš se jmenuje Pech takže tak :D
Diky darku uz mi napsalo asi 6 lidi na skypu takze urcite hodlam pokracovat jestli mate zajem to sledovat tak dejte odber :D a z kotelny chystam lp jako recenzi a ukazku serveru ale to az budu (jestli budu) mit vic odberatelu abych tim kotelne aspon pomohl nalakat hrace tkze jeste jednou diky hodne si toho cenim :)
Tobe tky pinere moc dekuju kvalitu myslis ceho? Video je v hd zvuk byl trochu pokazenej z duvodu ze jsem natacel zvuk i obraz frapsem priste skusim natocit zvuk pres audacity ale od tebe jsem vazne necekal takovy koment ja myslel jak me tu vsici poslete do pryc ze na to nemam a podobne a fuu za prvni video 10 odberu to jsem necekal ani ve snu a strasne vam dekuji za podporu..
na kotelne jsem dlouho nebyl protoze ted mam fakt hodne prace a kdyz mam volno tak jsem zahral lolko ale ted urcite budu venovat hodne casu nataceni videi pocitam ze by kazdy den mohlo vyjit 1 lpcko a tak 1 za tejden tutorial tak uvidime :)
Sry za double post ale tu je to asi jedno..chtel bych se jeste zeptat hracu mc na kotelne kteri maji nake epic builds nebo aspon neco hodne pekneho na serveru tak at mi tu napisi a natocim s nimi mplp odtud z kotelny pokud mate zajem dekuju :)
Dekuji koblizku :) pinere ta endfarma by mozna sla takovy veci se tak casto vsude nedelaji/li a ten obraz myslis rozliseni? furt ti nerozumim jak to myslis nahravam to na 720p muzu skusit 1080 ale to uz takovy rozdil neni..
Zkus 1080 a uvidíme:) Každopádně je to dobrej lp;)
Jo jo youtube okno je na videa v rozliseni 16:9 ja mel o dost vetsi tkze doufam ze pristi video uz bude ok a jeste jednou dekuju :)
Darku jo jo to budu delat psal jsem ze tutorial bude 1x tydne a lp kazdej den nebo maximalne obden.. :) farem mam na kotelne ze nvm co s nima a tezky nejsou mam farmu na pisek, na wheaty, na rakosi, na kravy, na ovce, na slepice :D umim farmu na iron ale to se mi tam delat nechtelo a hlavne jsem nemel vesnicany..a urcite nespamujes ja jsem rad ze se o to nekdo zajima a kdyz to nekoho bavi tak to je tky pecka :) ale takovy dobry ohlasy jsem vazne necekal..
ty farmy jsou vsechny automat a ty na melouny na bradavice dyne a houby ani nepisu ty da kazdej sam i kdyby nechtel :D kdyztak tam piste do komentu co mam udelat jako prvni nebo tu to je jedno a ja to udelam :)
Hezky se na to dívá, určitě nepřestávej. Máš dobře poslouchatelnej hlas, což bych bral jako velký plus, ostatní chvála už tu zazněla.
Pinere to se omlouvam mam snizene detaili kvuli fps..kdyz nenatacim mam 350fps cca ale kdyz natacim tak natacim na 30fps a to je pro me celkem velkej rozdil a kvuli tomu je tak..skusim to zvysit a uvidim co to udela :).
Desti jak to tak vypada tak udelame vic dilu z kotelny a jestli budes mit cas urcite i s tebou pocitam diky..
screene dekuju :)
Jinak dnes rano se vzbudim kouknu na kanal a 17 odberatelu to je uplne awesome..42 zhlednuti 11 liku takze strasne moc dekuju snad se vam to bude libit i nadale..
A jako prvni rs navod jsem se rozhodl udelat wheat farmu je to asi tk nejuzitnejsi farma ze zacatku nvm kdy presne dneska jedu pryc tak natacet asi nebudu..ale bude brzo. :)
ted jsem dotočil další díl lets playe už ho renderuju pak ho sem tky hodim a ted du natáčet na žádost darka :D rs návod na wheat farmu! :) snad se bude líbít :)
ne ne jen jsem změnil rozlišení fps na natáčení mam 40 renderoval jsem u toho video takže na víc bych to nevytáhl..
Na csku uz jsem lama to je v poho :D nehral jsem aktivne asi uz mesic a pred tim jsem hral aktivne tyden a predtim jsem nehral 2 mesice tkze ok :D
Dekuji a jestli byste mohli rict ktere video bylo lepsi? To prvni nebo to druhy kazdy jsem tocil uplne jinak tak at vim jak dal
Zajimave :D ja myslel ze to prvni u toho druheho jsem prisel o 4 odberatele nevim cim jsem je urazil :D ale budiz.. Zejtra mozna bude natoceny slenderman :D
jj ta kvalita nvm jak to je ted jsem měl dobrý rozlišení ale nešlo to do HD a když to mam v HD tak mam špatné rozlišení...
celé video se mi pokazilo na youtube celé se mi to tam třese jak kdyby jsem to natáčel mobilem tkže musím to tam dát znovu..
https://www.youtube.com/watch?v=5UCk8lu_xaA ted je to ok :)
takže oficiálně tu je nový díl :D
Super diel, teda 7 minuta. Kedy som čakal že padneš do lávy. Koľké sklamanie keď si to nejak dal. Inak tie Schody sa mi páčia. Nepáči sa mi ako si spravil to okno, kde máš truhle. Ten pás od začiatku okna až po tie dvere by som dal zo skla, ale je to tvoje bývanie takže ti do toho nebudem moc srať.:thumsup4:
Moc vam dekuji od vas jako od lidi z kteryma se tu znam uz dlouho si toho obzvlast cenim shini ja rikal ze to hraju jak chcete vy takze jestli mi to vysvetlis jak si to myslel s tim oknem urcite to udelam a desti trochu zivota do toho muzu tky dat to mi vubec nedela problem a za ten prijemnej hlas tky diky..darku ja vim ze se to cte takto uz mi to psalo dost lidi ale ja to takhle rikam furt a uz jsem si zvykl ja se ucil 7 let na ZS nemecky tkze anglictina nic moc tu se ucim az ted druhy rok na stredni tkze snad si na to vzpomenu a budu se snazit :) jinak je to druhy dil a ja jsem stale nervozni protoze jak jste me vychvalili u prvniho dilu tak jsem se bal abych to nepokazil takze budu se snazit byt u toho trosku happy, a chtel jsem se zeptat u tutorialu mam udelat mluveny komentar nebo vam bude stacit pisnicka?
a shini promin ze jsem te sklamal ale ja do te lavy v tu chvili zapnout tk si asi omlatim hlavu o stul :D