prosím chtěl bych se zeptat jestly bude tet v nejbliší době turnaj na csku
Printable View
prosím chtěl bych se zeptat jestly bude tet v nejbliší době turnaj na csku
Žádný naplánovaný neni.
Ja by som nejaky aj spravil, o Doty 2 (aj ked ju ma kazdy, ale niekto sa mozno najde). V com by bolo jedno, ci classic, JB, furien.
Len neviem kedy by som to stihal.
alebo spraviť dota2 turnaj o dota2 gift.
No mě by se celkem líbil turnaj třeba 5v5 nebo 3v3 clanbase
Ja by som tiež rád dal 3v3/4v4/5v5 cb.
Ano,myslím,že drtivá většina hráčů by turnaj uvítala.Chce to ale složitou organizaci a to je vždy problém.Není to otázka jednoho člověka,který řekne "Uspořádám turnaj".
Jo, třeba Darwin to zvládne.
Som pre Darw1na
Darwin vzivote, bez urazky.
Ja si pomoc najdem, s tym nie je problem, 5vs5 by bolo trochu narocnejsie, ale ok.
Ja potrebujem len cas, nic ine. A stale sa hra o Doty 2.
Gre napise aj trochu normalnu vec a aj tak ma 5 thumbs down :D
Přidal sem na přání Kona anketu
Hodila by se Dota2 a turnaj taky už se docela nudím :)
Akurát keď nehrám csko tak sa začne konať klasický turnaj :teehee:
hlavně že v anketě je 3, 4 nebo 5 ale néni nula. =/ Když už chcete začínat číslama, tak začínejte od nuly. =P Tak jí tam doplňte modi. =)
0
1
2
3
4
atd. =P
ShotGunCz asi neumíš i matiku, když vynecháváš 0,1 a 2. =(
Kdy by tak přibližně ten turnaj byl ?
Tak to jo. Jen abych věděl jestli už mám schánět hráče
Ten turnaj by sme spravili cez jarne prazdniny, s Pinerom to spravime, casu na pripravu bude dost.
Ano, já sepíšu pravidla. Každopádně už si začínejte shánět spoluhráče do hry, i přesto že se ještě neví jak se bude hrát. Mě osobně by se víc líbil 3v3, protože při 5v5 je 80% že jeden šášula nedorazí... 4v4 taky není špatný, ale to už podle mě není ono. Uvidíme, jak dopadne tento turnaj a třeba budou i další jako 1v1 aim/awp, ale to se teprve uvidí.
no na taky turnaj, jednoznacne 3v3 , lebo ako sa tu pise 5 je dost riskantne, ze ani tolko ludi nedorazi...
PS . vedel by som venovat 3x VIP na mesiac
Ja som tiež preto, aby bolo 3v3. A potom 1v1 Aim/AWP.
Já už jarní prázdniny měl, tak mohlo by se to dát na sobotu a neděli
Na zejtra :D
5v5 by bylo nejlepsi, kdyz nekdo nedorazi tak proste bude team hrat v mensim poctu, jsou to lepsi jatka nez 3x nebo 4x
a devile, on je celej takovej slabsi joke.
No vlastně máme s " koňarem " zatím jen přibližné datum, a to za 14 dní o víkendu. Je fakt, že já mám jarní prázdniny až v březnu..
Plánujeme s p4nem Giussepem už team na turnaj, ještě potřebujeme asi 3 lidi. Kdo by měl zájem, ať mi napíše PM.
E: Přidal se k nám p4n Slunce. Ještě 2 lidi.