Čabas lidi z kotelny chtěl bych se zeptat, zda by nešel udělat JailBreak 4, jelikož v odpoledních hodinách je prakticky vždy plný a opravdu nikdo neni zvědavý na 30 lidi na jednom serveru. Díky moc za odpověd s pozdravem openkill :)
Printable View
Čabas lidi z kotelny chtěl bych se zeptat, zda by nešel udělat JailBreak 4, jelikož v odpoledních hodinách je prakticky vždy plný a opravdu nikdo neni zvědavý na 30 lidi na jednom serveru. Díky moc za odpověd s pozdravem openkill :)
Pro, ale doufám, že kvůli tomu nerozdáte zase 4 spešly, je jich tam dost.
Jsou tam tři servery. Já jsem taky pro, ale s tím, že by ten 4. byl jenom pro steam hráče!
Big souhlas ! :)
Jailbreaků je víc než dost, 3 úplně stačí.
Ale možná by se ten 4 mohl udělat přece jenom jsou v poslední době dost přeplněný. (:(
Hele a proč jen pro steam hráče ? Tohle je NS/Steam portál ať je hezky pro všechny.
Kto tam bude hrat na steam only ? pár adminov a pár hráčov.Ak sa bude robit tak nech da max 16slotov.. Viac sa neoplatí.
Stačí jenom jeden server pro steamaře. Na NS tam jsou 3 servery. A lepší je to právě i o méně hráčů, protože jednak nebudou časté spoury a jednak bude ta hra kvalitnější, protože ti, co si tu hru koupili si ji váží :P.
Nj,ale kotel bude mat viac práce. Nakoniec sa to ani nespraví ;-)
Já nechápu, proč všichni chcete jen pro steam hráče, toto je portál pro všechny hráče a Jailbreak si chtějí zahrát všichni a to že třeba admini se kterýma je na JB největší sranda, budou hrát jen na Steam serveru, občas zajdou na normal.Já vím že mně sem napíšete že admini budou chodit na všechny servery ale určitě si radši zahrajou s hráčema nad 14 let.Já bych tam dal prostě Jailbreak 4 pro nonsteam aj steam hráče, protože Jailbreak je ted dost hranej server.Já si stejně budu kupovat Steam ale pro ostatní hráče by to bylo lepší.
Ja bych byl pro a dal bych to pro steam i pro ns :)..Ale to záleží na Kotlovi :)
Já nevím jak vy....ale klidně ať je 4 server ale pro ns i s :)
Diskriminace steam hráčů....
Hraji zde asi měsíc, ale byl jsem na jail serverů jednu dobu často docela mě ten mód přestal bavit když slyšíte ty 8 leté děti mluvit do toho mikrofónu, tak to se opravdu nedá myslím že kdyby se udělal steam Jail server tak by to docela šlapalo, vem te si že větší polovina na JB serverů je nonsteam. Já jsem určitě pro.
Server by sa určite hodil, a to so steamom je dobry napad :) určite za
JB4 only steam by byl TOP.
Only steam by byl fajné. :O :)
Aspoň na skúšku a kebiže tam nechodí skoro nikdo rozšíriť na ns..
Pro
Only steam je podle mě hodně dobrý nápad, jsem rozhodně za :)
Spíš NS? Kotelna má +/- 60 serverů na NS/S. My chcem jediný server, který by byl jen only Steam, jenom jeden jediný, který by i vyřešil problém s hlasem u S hráčů. Tento návrh jsem tu dal již kdysi dříve, ale teď tu máte důkaz, že server pouze na only Steam tu je více ohlasů. Když už tu hru mám koupenou, tak využívám všechny možnosti.
Klidně steam i ns,ale určitě udělat Jb 4.Myslim si, že když bude jen pro steam hrače tak to bude většina ns hráču brát jako diskriminaci!!Připravte se, že si bude hodně malých dětí stěžovat :)
Opět a zase. Kotelna má +/- 60 serverů na ns/s a my chcem jenom jediný server na S, který je tu opravdu potřeba pro ty, co si tu hru zakoupili a mají o ní zájem hrát. Když tu budou děti zakládat nové topiky s jedním a tím samím, tak se asi gord budou mazat. Je to práce správců fóra.
Jsem pro steam. Konečně bych si mohl zahrát JB bez toho aby mě tam někdo sral nebo byl neschopnej simon
Hlavne že 80% postov ani nevedia o čom to je. NS+Steam je blbosť, lebo Steameri po update nepočujú NS, takže by to bolo zas len NS JB. Ale teraz neviem ako to je s tým, či sa vlastne počujú steam a steam hráči.
Timhle to začne. Jeden server only steam. A postupem času druhej. A za chvilku tady budete mít STEAM portál. Nemyslim si že je to dobrej nápad. To že máte steam je sice pěkné. Ale nedělá to z vás víc než jsme my. Max tak t o že jste dali peníze za to aby jste mohli říkat "Já jsem velký steamer" , CS 1.6 je z velké části založená právě na NS. A proč? Protože dneska už si to každej dovede stáhnout. A od toho tenhle portál je. Aby se tu hrálo všechno dohromady.
PS: Nechtěl jsem nějak urazit "STEAMERY" , je to můj subjektivní názor.
Čo to tu tlacháš od veci. Pokusy o only steam server tu boli už dávno, ale ako vidíš nedopadlo to úplne najlepšie. Prečítaj si čo píšem hore. Keby nebolo toho blbého updatu na steame, tak by to ani nikto neriešil. Tu sa chce prráve vyhovieť tým, ktorí majú steam bez downgradu. navyše keby nebolo originál "steam" csko, nebolo by NS, tak čo bolo skôr... Nikto sa tu nevyvyšuje nad NS hráčov, len chceme vyhovieť aj iným.
to si nikdo z vas enumi dat old pack ? D:
já ho mám, ale JB nehraju jen k vůli těm děckám a myslím si, že nejsem jedinej kdo to k vůli nim nehraje. Proto si myslím, že je to dobrý nápad s tim steamem. Konečně bych si zahrál normální JB a ne to, že jsem mrtvej každé kolo k vůli po*ranému děcku které nadržuje svému kamarádovy a proto radši zabije mě, ikdyž jsem skočil dávno před ním, ale to sem nepatří.
Hele ale Charone i kdyby Steamáci slyšeli steamaky tak Steamáci nemůžou mluvit zní jako když mlátíš do zapnutý pračky.
Jakože já si osobně myslím že nic takového nebude. Byl bych pro steam, ale když to tak posrali tak nic s toho nebude.
Ale vždyt tolik steamaku hraje JB, bez jakéhokoli probému. Tak to asi musí jít nějak nastavit když někteří tam hrají.
Dá sa spravit downgrade ale niékomu sa nechce ;-)
Ono je snažší napsat na forum aby Kotel měl další práci o JB4 jen pro steam hráče, tak si ten downgrade snad můžou opravit ne ? Nebo je to tak težké ? Neřekl bych...
Chápeš že niekomu sa nedá spravit ? Bud mu naskakuje niaky error atd.. :-(
Ten JB 4 by bol dobrý, ale určite nie only steam. Dobrý by bol len preto, že hrať JB v 30 ľuďoch je meganuda. Keď Vás zabijú na začiatku kola čakáte 20 minút, druhé kolo dostaneš FK a môžeš sa rovno odpojiť. Takže spraviť JB 4 a všetky sloty dať na 20, max. Na JB som dlho nehral, je to tým steamom, som moc lenivý dať old pack. Navyše ma odradzuje to, že keď sa tam pripojím, tak nemám šancu ustrážiť 29 ľudí. Všetci plačú, že dostali FK, proste ma to nebaví riešiť. Keď ten FK vidím tak je to iné, ale keď T začne spamovať FK a ja sa opýtam " kto ti ho dal?" a jeho odpoveď je "CT", tak mám sto chutí mu dať ban za demenciu.
Naprosto souhlasím se Shinigamim..Proto jsem PRO JB4.:)