Re: Odpověď: Re: AFK Simon
Citovat:
Původně založeno
Zoyer
kdyz uz tam bude spesl, tak mu da rovnou presun ne ? :D
navíc když jsem byl spešl, nakliknul jsem si afkera, přesunul, rychle zmáčkl čudl na přesunutí zpátky k CT a přesunul ho.. věc trvala cca vteřinku :D, takže se to dá..
Neplatí teda, pokud je špatnej poměr vězňů a dozorců. V tomhle případě jsem raději přikázal, ať CTčka otevřou cely a nechaj nás zabít simona :D
Re: Odpověď: Re: AFK Simon
Citovat:
Původně založeno
Zoyer
kdyz uz tam bude spesl, tak mu da rovnou presun ne ? :D
Nevedel som že spešl má taku právomoc a ked má tak nechápem prečo sa tu toto rieši :O
Odpověď: Re: Odpověď: Re: AFK Simon
Citovat:
Původně založeno
mrkvicka
Nevedel som že spešl má taku právomoc a ked má tak nechápem prečo sa tu toto rieši :O
Lebo nie vždy je na serveri
Re: Odpověď: Re: Odpověď: Re: AFK Simon
Citovat:
Původně založeno
Volume
Lebo nie vždy je na serveri
Tak treba spraviť nábor a bude.hihi
Odpověď: Re: Odpověď: AFK Simon
Citovat:
Původně založeno
Charon35
Všetky varianty, ktoré ste tu napísali, sa dajú zneužiť. Tomu sa nevyhneš, blbci sú najviac vynaliezavý druh homo stupidus.
Takže spraviť kompromis. 30 afk, zabije ho to, simon sa tak posune ďalej. ALE s tým, že toho AFK hráča to hneď znovu automaticky pridelí do /simon na koniec fronty, aby sa potom nevyhováral, že bol afk, tak si to nemohol napísať. Ak bude "afk" 2-3 kolá po sebe, tak presun. Nie hneď presun len preto, že išiel na WC.
BTW prečo každého hráča u CT nenahodí automaticky do zoznamu /simon? Vypíše mu koľký je v poradí a tak sa nikto nemôže sťažovať "berte si simona, ja som bol už 5 krát po sebe"... hmmm?
Po připojení k ct tě to automaticky zařadí do fronty, bohužel jen jednou.