Původně založeno
valibuk
Píšeš, že brokáda je silná, dobre, ale ako je možné, že ten rusher vydrží aj kadenciu, ktorá by skolila aj slona?
-Kadencia je rychlost strelby,ziadna kadencia by neskolila nikoho (Yep mam cuzie slovo kadencia,ale neviem co znamena :new_russian: ).
Kazda class s full obranou a hp je ako slon,ale kazdy slon moze raz otrcit chobot.Ked moze mat monster protektor 30hp/def a ma pritom fullout,tak preco nie pomalopalny flintickar ?
V pohode zabije aj 3 hráčov naraz jedného zasiahne druhého a ten tretí si sám už moc nepomôže.
-Ked mam hociaku class 100+ a su tam lamy,dam aj 5hracov.Nezalezi na class.Take keci ze zabije v pohode aj 3 hracov.Pri spravnych hracoch mozem/aj mavam 70:5.Ked ma niekto skore 60:5 nemusi to hned znamenat ze je dobry,ale ze hra s lamamy.
Taktiež nepochopím, ako môže s brokádou zobrať 150dmg na obrovskú diaľku, zatiaľčo AWP ubere úbohých 100HP. Snipera mám 114, 115Inteligenciu. Trafím Tomonsa 3x s AWP a nič, uberám mu po 60HP s AWP a on prijde bum a už ležím...
-To ozaj neviem odkial toto beries,ze rusher berie na dialku 150hp,ani keby mal pn32 full int a dal by hs by tolko nedal,ani malemu levelu.
Ubrat tomonsovi 60hp so snipom s int 114 sa da len ak ma kevlar alebo cez stenu.Tie percenta neznizia dmg tak aby to bolo 60 v jednom hite,urcine nie.
Ako si prisiel na tieto cisla? To len tak si zmyslis ze 60,aby to znelo v tvoj prospech ?? asi takto :van10: alebo pri tomto :drinks:
-Keď mu padne ešte item AWP sniper tak môžme ísť do riti s prepáčením. Obíkovi dnes padol tento item a máme dokopy 3classy: Snipera čo zabije na ranu všetko, rushera ktorý vydrží aj výbuch jadrovej bomby a k tomu ešte pomalšie commando, okolo levelu 35. Aj bez tohto itemu to je tank.
Ked padne awp hocikomu kto to vie,mozeme ist pisat /server.Ale pisat o iteme,item moze mat kazdy,ty mozes mat nts a byt ich katom :D .Uplne tu prehanas o rusherovi.
Jediný class proti nemu je dobrý sapper, a to tiež len keď sa k nemu dostane blízko, rusher ho nesmie trafiť a dúfať so sapperom že mu tých 50nábojov vystrielaš do hlavy a taktiež krúžiť. Pozri, rusher neschytá tak moc olova.. Kond ma tak brutálnu že je ho problém trafiť. Dobre sapper ho možno spomalí alebo aj protector, fire support, no moc mu neublížia on strelí a je po nich.
- Na rushera je dobre vsetko co ma fullout a nejaku kond.Vsetko na dostatocnom levely ho dokaze dat dole 1vs1.Sapp,prot,SS isto.Pises ze fs,prot mu moc neublizia a ze streli ranu a je po nich. Neviem aku predstavu sa nam tu snazis navnutit,ale neviem o tom ze rusher je classa typu "one sho one kill",ked trafis das aj 300,ked nie das 15 alebo aj 0dmg.
.
.
.
uz sa mi ani nechce reagovat dalej,taketo slohy ma unavuju :wacko: .
Prisiel vyssi lvl s ktorym si nevies rady,a hned podme mu dat staty dole.Takto to vidim ja.Nebudem cakat ze sapper lvl 50,pomaly s malo hp bude davat 180rushera.
Ked dostane platy,dava aj .. nezavid,a kup si aj ty :taunt:
Ak myslis dalsimi hracmi,novacikov co maju lvl 10,tak to "podme" radsej urobit server kde sa bude dat navolit class len lvl100max napr,lebo velky lvl je vzdy OP oproti 50-