Čau,
dostal jsem super nápad, smazat awp sniper.
Za případné úpravy mého nápadu děkuju :gabe:
Printable View
Čau,
dostal jsem super nápad, smazat awp sniper.
Za případné úpravy mého nápadu děkuju :gabe:
Nápad to není jako špatný, ale jaká by to byla "nerovnost" vůči nováčkům...
Promiň, ale jsem proti..
Typoval jsem, že někdo něco takovýho napíše, a co takhle to nějak omezit, např. možnost dostat tenhle item jen do určitého lvlu, jak říkáš, pro nováčky. Jestli by to teda nějak šlo.
Proč ne, dobrej nápad :D..
Souhlasím.. Pokud někdo chce hrát s AWP, ať si vezme Snipera.
Connane KRAJS :D skvelý nápad, konečne niečo normálne bolo by to super nápad !
Dvě možnosti jak nerfnout AWP sniper item:
1) Zrušit instakill
2) Snížit šanci na padnutí na very rare.
Ono to AWP je hodně silný item, který může rozvrátit celou hru, pokud je v dobrých rukou.
Nevím, jak si to se zrušením instakillu představuješ, ale když nebudou dávat na ránu tak budou dost brečet, že ten item je teď k ničemu.
A ta šance na padnutí "very rare", tomu nevěřím...
To omezení do určitého lvlu mi připadá dost dobrý, co myslíte?
Mne by to moc nevyhovovalo, aj keď mám 200 lvl ale aim som nenahrabal, to bude voči mne nefér. :D
-->Srandujem, aim mam výborný a nieje to tak úplne zlý nápad.
Blbost, nechat. Rovnou zruš špicl 1, je to skoro to samé, hh. Určitě nechat, bez toho itemu se téměř nedá expit, lol.
pro
Byl Bych Pro Víjde jeden má AWP prostřelí 3 na jednou Commando :/ awp by se mněli zakázat až moc silný item pro hráče co umnějí se sniperem ...
PRO popř. bych ho uplně smazal, aby měla class Sniper nějaký význam.
Některým itemům se nastaví menší šance na získání.
To ať se klidně zmenší šance na získání těch lepších itemů, ale tu se baví konkrétně o awp sniperu, který je příliš silný.
hráči se naučili hrát s awp, tak je to najednou moc silné ?
Na CODu obzvlášť vzhledem k tomu, že ti to dá instakil, ikdyž někomu dáš díru přes zeď do nohy (viz huntic). Na CODu nejdou všichni tak lehko zabít jak na klasickém módu.
je to dobrý item ak hrajete proti presile ak má hráč skill tak drží v šachu aj celý team napríklad na hunticu ale zasa je to dosť rage zbraň lebo stačí diernuť cez stenu a ajtak instakill ..... čo takto kompromis awp ostane ale nebude mať instakill ale 1/2 na instakill lebo treba myslieť aj na tých čo začínajú lebo keď ide lvl 2 proti 120 tak sa to awp docela hodí a to obmedzenie lvlovo jak bolo písane napríklad do lvla 50 tak stým nesúhlasím lebo ja už pomaly nemám lvl pod 50 mám asi 2 classy
ale ak hráč nevie hrať s awp tak je ten item +- nanič pokial nezakempí v uzkej uličke môj Verdikt teda je : nevymazať max dať ten instakill na 1/2 alebo 1/3
Jediný vhodný nerf na ten item je snížení šance na drop. Jakýkoliv jiný nerf by ten item znehodnotil a udělal by z něj obyčejnou zbraň, se kterou by nikdo nehrál. Na druhou stranu nechat instakill taky není žádné řešení. Buď se tedy sníží šance na drop na opravdu velmi malou nebo ten item zrušte úplně.
:-D zajímavé to téma toto :-)
AWP je opravdu dosti silné sám ho dosti využívám :-) a abych pravdu řekl zrušit uplně by se nemělo :-)
to snížení šance na insta kill by se mohlo snížit i tak by to byla dosti využívaná zbraň dle mého :-)
já bych se stím uspokojil ale jsem proti zrušení :-) komu se to líbit nebude tak ten item využívat hold nebude :-)
to už závisí na hráči proč to awo chce a jak by ho využil :-)
Connane a co kdyby se to udělalo tak, jak to je se špiclem?
1- insta kill
2- poloviční šance na instatní zabití
3- třetina šance na instantní zabití
Samozřejmně, že by se omezil drop na 1. šanci (insta)
Ježíš, dostal od noob hráča s AWP na prdel a už tu plače aké je to awp OP. Ja by som dal akurát nižší drop. Obmedzenie do LvL 5o je s prepáčením na ****. Ja mám všetky lvl nad 5O LvL. Poznám hráčov ktorý máju ten item a aj tak nedajú. Ja niesom niaka skilla s awom ale zamna PROTI max nižší drop.
omezení na kill je taky kravina. k čemu by mi to AWP bylo, když nedokážu zabít, ikdyž se trefím. notes 3 a víc první střelu odrazí( pokud pořád platí, že AWP sundává 3 notesy ) a i tohle kolikrát zapříčiní tvoji smrt.
To zní dobře, to by šlo, ale snížit tu šanci na 1/1 na kill
E: Ano, taky jsem chtěl delete, nemá to tu co dělat, od toho tu je snad sniper ne? Akorát ho tím snižují, nevidím tu někde item Ak-47 nebo M4 a tak dál. Pokud tě baví hrát s AWPčkem, hraj snipera. Pokud by jste se radši přiklonili k vymazání, než toto zhoršení, budu jedině pro
Neřešel bych drop chancem, ale spíš deletem :) ale i ten nápad Splaxse byl dobrý :)
od Comandoss knife je tu taky commando a nikdo si nestěžuje, že existuje takový item. na lékárničku si taky nikdo nestěžuje a je od toho ve hře medic.
pokud s tím itemem chcete něco udělat, tak mu buď snižte šanci na drop nebo při získání itemu snižte kondici(nebo něco jiného, co vám tak strašně vadí) třeba o 50
e: je to vpodstatě jeden z mála itemů, se kterým se dá hrát i proti 200 lvlu s levelem 1
Jakože ještě jednou tu napíšu, že si strašně moc užívám hru, když přijde někdo jako stark, radar, kteří mají 150+ a prostě je nezabiješ klidně ve 4, protože prostě to není jednoduché. S tím awp máš aspoň šanci si zahrát + bonus k tomu, že ho prostě těžko dropneš, když ti prostě padnou blbosti jako Armor, vylepšené vesty apod. To samé mimochodem dělá špicl, ale tak jakože dejme tomu, že to vůbec neobrátí kolo na hunticu, když to zabije instantně 7 hráčů, ještě když tady v 1.6 tě granát zasáhne přes 18 zdí a jednoho tučného Zoyera k tomu.
Upřímně pokud si větší lvly stěžujou na to, že neumí s full kondicí běhat proti AWP, tak mi řekněte, k čemu ta kondice tam je. Snad nejsem retard a neběžím rovně. Ještě bych se rád zeptal, kdo s tím awp tak strašně umí, že si stěžujete zrovna na to, že je super silné, když sami ho určitě hrajete a užíváte si, že s ním dáte fragy, hh. Mimochodem classa Sniper fakt smysl má, tak nechápu, kdo tu co napsal o tom, že může být hned pryč.
Děrování s ním a instakill mi přijde v pořádku, protože mi přijde stejné to, že týpek se SS full int, pluky nebo pn děruje týpky, co vychází ze spawnu a má o 10000% snazší někoho zabít, ale whatever.
E: Ano, malý lvl si užije hrát proti full obraně a 220hp, máš pravdu :)
ale pozri sa nato takto behám si po mape lvl 5 dostane awo trafí ma do paty 220 HP a 100 obrany v prdely nepoviem keby to awo bralo 200 hp na ranu
alebo to awp obmedziť tak že môže padnúť iba sniperovi aspoň sa začne hrať poriadne a tý čo chcú hrať s awp tak budú musieť zobrať snipera:D
Že AWP sniper padá těžko, asi největší ********* co jsem tu zatím přečetl, AWPčko padá víc jak vylepšená vesta, klidně mi padne 3x v kuse, a každou mapu minimálně tisíckrát. Nevím jestli neumíš číst, ale špicl je na rozdíl od AWP sniperu rozdělenej na špicl 1,2,3 a dmg zavisí na tvoji int, takže nechápu co do toho pleteš špicla. Jestli neumíš expit bez awp snipera, nehraj to, je to celkem smutný.
Tady má někdo panický záchvat, že ho někdo dokáže zabít :O. Jako já na něho čekám dost dlouho, než mi padne, hh. To, že ty tohle napíšeš jen kvůli tomu, aby někdo nehrál s itemem, který tam prostě patří, tak to je smutné. Tak s tím hrej a nestěžuj si, lel. Mimochodem vím, že špicl je 1,2,3, ale stačí ti 100 int a máš instakill, so pls staph.
PS: Umím hrát bez awp sniperu, ale prostě nebaví mě hrát proti někomu, kdo má 100+lvl, vystřelíš 2 zásobníky, má full hp notes, pn či pluky a jede si dál. Takže balanced.
ale to je dobrá úvaha :-D
Conane ty rád hraješ s protektorem :-) a když chytneš rangerky tak je to v šechno v **** :-D
a Sniper není tak op classa :-)
mám lvl 121 full kondice .. int :-) a i tak musím dát občas 3 hity aby někdo konečně umřel :P :-D
takže když už pohoršit awo tak max snížit více kondici nebo ten drop ale jinak je to super item :-)
v mém předešlém názoru sem úplně zapoměl na kapitánův nts,neomex atd :-) takže sem to nějak nebral v potaz...
Connana prostě sere že někomu padne item "AWP sniper" a bere si hned commanda..Jeho nejvíc sere to commando jak jsem se dokázal předsvědčit..Zrušení commanda asi ví že mu nevyjde tak zkouší ať se zruší item..jak směšné
Směšnej seš pouze ty, tím blábolem cos napsal, nikde tu nevidím, že chci nutně zrušit ten item, jsou tu hráči jako ty, který ho prostě potřebujou no, návrh je toto: rozdělit to na šance, 1/1, 1/2 a 1/3
A ano, commanda nemám rád, jsou to pro mě špatní hráči bez dostatečného aimu, aby si do ruky vzali normální zbraň :) Tak jen běhaj s nožem jak retardi po mapě a kempí za dveřmi, jojo jsou to frajeři
Nojo půlka kam patřím i já chceme item nechat proto,protože se nám líbí zabít támhle někoho kdo má např. prota lvl 150 full hp,kon,obr..protože normálně ho nedáme..a druhá půlka kam patříš ty pak nic nesvedou a jsou zbytečně nasraný na to že je někdo zabil instakillem..
Dneska jsem se přesvědčil na serveru o tom, že Connan je trochu hodně víc rager. Hrál jsem si Commanda na Widlakově, mezitím co on neustále narážel na to, jak je to super classa :)). Padl mi AWP sniper, další narážky apod. nakonec to skončilo tím, že si mě odstranil ze steamu, chvíli tam hrál, zase jsem ho zabil a ragequitnul, hh.
PS: Pokud si myslíš, že nemám dostatečný aim, tak ok, ale ono to s tím awp není zas takové snadné, hh
Mažu si všechny, co hrajou s awp sniper, hhhhhh. Budeš se divit, ale všechno se netočí kolem tebe a opravdu jsem odešel, protože jsem prostě chtěl, hhhhhh.
A s awpčkem to opravdu není zas tak těžké, hhhhhh.
Ale nadále je návrh takovýto: šance na 1/1, 1/2 a 1/3
Ahoj, ja by som to nemenil nehal by som to tak :) aspoň z pohladu hráča prepáč ale za mňa PROTI
Vůbec nevím proč ten item tam je. Uplně zbytecně, pokud chce hráč hrát s awp, tak od toho má snad Snipera, ne?