Původně založeno
Amaterasu
Já se nestačím divit, kdo se tady ozývá :D. Tvoje chování puberťačky, kdy ti tady hráč napsal, jestli sem hodíš nějaké demo a ty mu začínáš psát, jestli umí číst, je ukázkové. Vzhledem k tomu jak se chováš ti sem napíšu pár věcí. Jsi ukázkový hráč, co leží nad tím CT spawnem na dustech a chceš wipo zakázat jen proto, že tě lepší hráč bude pořád a pořád vypínat a ty si nebudeš moct huntit fragy na spawnu. Druhá věc je, co se týče overu. Neustále mi píšeš, jak mě nikdo nemá rád, chováš se, jako by ti patřil celý svět, ale to je POUZE, když hraju proti tobě. Když hraješ se mnou, tak je vše najednou v pořádku. Neustále lezeš za mnou do týmu a toho už si tady všimlo pár lidí. Pokud si myslíš, že kecám, tak se na názor zeptej Walatera nebo Seabíka. Zamysli se nad svým chováním, protože s tímhle dříve nebo později někde tvrdě narazíš.
Teďka k tématu -> Wipo nezakazovat, jen by se mohlo nějak omezit to kempení s tím, ale to už si musí dořešit admin na serveru. U spousta map se dá wipu překazit kemp házením smoku a flashu a spousta hráčů o tom ví a aktivně to tak dělá.