Fórum csko.cz - vytvořeno ve vBulletinu

Careyy --> Grakon2702

Printable View

• 09-08-18, 16:42
    Careyy
    Careyy --> Grakon2702
    Zdravím, dneska v okolo 11:00 jsem dostal permanentní ban, od Admina Grakon, chtěl bych zažádat o unban, jelikož si neuvědomuju, že bych udělal něco za co bych měl dostat permanentní ban, i když jsem toho už udělal hodně, tak si nemyslím, že to je na permanentní ban, jelikož znám i dokonce adminy, kteří se chovají hůř než já...
    Na kotelně hraju již od roku 2010, podpořil jsem tento portál hodně VIPkama, takže bych chtěl poprosit o UNBAN, nebo zkrácení banu.

-Díky Careyy :gabe:
  • 09-08-18, 16:50
    Grakon2702
    Re: Careyy --> Grakon2702
    Ahoj. Založil jsi žádost o UB ve špatné sekci. Příště založ žádost přes formulář na stránce csko.cz/unban. Požádám nějakého moderátora, aby to přesunul do správné sekce (http://csko.cz/forum/forumdisplay.ph...1dosti-o-unban).

Zde je výpis:

Detaily banu
    Hráč CAREYY
    Typ banu SteamID
    SteamID STEAM_0:0:182979244
    IP adresa 94.113.209.21
    Udělen 09-08-2018 - 11:31
    Délka BANu Trvalý
    Vyprší nepoužito.
    Důvod Neustale porusovani pravidel (hlasil mnammnambobik)
    BAN dal Admin Grakon2702 (Grakon2702)
    BAN dal Server csko.cz | Jailbreak 6

Co se týče banu samotného, tak ten jsem dal na základě hlášení: http://csko.cz/forum/showthread.php?...A-retard%E1ciu

Zde dávám pro ostatní kolegy dodatečně i odkaz na chatlog: http://csko.cz/chatlog/show?from=06-...indForm-submit

A zde je obrázek celé tvé historie trestů s vyznačenou důležitou částí:

Spoiler Spoiler:
    https://i.imgur.com/w1XyZtG.png

Nyní vyčkej na vyjádření ostatních kolegů.

Edit: Tak vypadá to, že moderátoři byli rychlejší než já. Díky.
  • 09-08-18, 16:58
    GNHP23
    Odpověď: Careyy --> Grakon2702
    Nezaznamenal jsem nikdy že by se jakejkoliv (včetně mě :D ) admin choval tak jako ty...sám jsem to s tebou zažil a měl jsem co dělat aby ses uklidnil. Nebudu soudit zda je to na perma ale tvé chování v této podobě je takřka na dením pořádku. A ty nadávky na rodinu...možná je ta perma vhodná.

S pozdravem GNHP23
  • 09-08-18, 18:04
    DeadJoy
    Znám Tě už dost, dost dlouho. Kdykoliv jsi byl na serveru, jen jsi urážel, choval se jak retard a Tvůj banlist a chatlog o tom mluví jasně.
    Už včera, když jsi byl na serveru, tak jsi psal blbosti a nikdo na to nebyl zvědavej. Člověk jako Ty si tu nezaslouží hrát.
    Proti ub.
  • 09-08-18, 18:16
    Fellow
    Proti UB, keď sa nevieš správať normálne nečakaj nič iné ako takéto následky
  • 09-08-18, 18:27
    Britny
    Jen by mě tak zajímalo, poslední ban byl udělený před 8 měsíci, to si tu nehrál za celou dobu? Protože ta historie se dost vztahuje na minulý rok. Ale dle logu se neumíš vůbec chovat a píšeš absolutní nesmysly. Na zkrácení bych to i tak viděla mezi 3-6 měsíci, pokud by se o tom uvažovalo. A hraješ zde od roku 2010 a začal si dostávat bany od roku 2017, kdy ses i registroval? Trochu divné.
  • 09-08-18, 22:36
    Careyy
    hraju na kotelně od mojich 9ti let, tehdy jsem tady založený učet neměl, založil jsem si ho teprve před rokem kvůli banum atd.
    A ohledně toho, ano z těch 8mi měsíců jsem csko nehral 5
  • 09-08-18, 22:46
    Operak
    Careyo znám a vím co je to za člověka. Dal by jsem to jako Britny max. 6 měsíců.

Britny: To smrdí obcházením. Ale to mu nikdo nedokáže a je tu presumpce neviny..
  • 09-08-18, 22:53
    Careyy
    To, že nadavam do rodiny toho si teda vědomy nejsem... Ale když někdo prostě je debil a nezná pravidla jailbreaku nebo se povyšuje nebo tak, tak se do ňho prostě pustím no, je to moje ''image'' na jailbreaku
  • 09-08-18, 23:04
    The Frisco
    Hoďte mu 6 měsíců, perma se pak může dát vždycky
  • 10-08-18, 02:09
    Grakon2702
    Re: Careyy --> Grakon2702
    Ať se na mne zlobí, kdo chce, ale já svoje vlastní chlapské slovo nemíním porušovat (doufám, že mě většina zdejších "hrdinů" pochopí). Ode mne žádné zkrácení ani UB v tomto případě nečekejte. Tohle je moje osobní konečné rozhodnutí a nadále se nemíním v této žádosti nijak vyjadřovat. Zbytek je v kompetenci vyššího vedení, které má samo o sobě možnost upravovat bany podle sebe.
  • 10-08-18, 10:44
    Careyy
    Ani jsem od tebe nic jiného nečekal, když si mě vždycky ve hře nenáviděl a dával ban za každou blbost cos mohl :P :)
  • 10-08-18, 11:30
    DeadJoy
    Citovat:

Původně založeno Careyy Zobrazit příspěvky
    Ani jsem od tebe nic jiného nečekal, když si mě vždycky ve hře nenáviděl a dával ban za každou blbost cos mohl :P :)

Můžeš si za to sám. Koukni se do svýho banlistu.
  • 10-08-18, 14:36
    Nihilia
    PROTI UB.

23 banů v minulosti a pořád si jede to samé. Dle mého by hráč, který už dostane víc jak 10 banů, mohl dostat klidně půl rok a pokud by ani to nepomohlo, tak poté už perma. By se to vyčistilo od těchto internetových hrdinů.
  • 10-08-18, 19:55
    Nakladana Okurka
    8 měsíců ban nedostal, jak dlouho tedy vlastně trvá ono “chlapske slovo”
    Nicméně je to retard, servu škodí, zbytečný takový lidi bránit aby měli právo hrát na serveru
  • 10-08-18, 21:53
    CernaSmrt
    Slovník jak dlaždič + 6 stejných banů za vulgaritu. Neponaučil si se. Proti UB
  • 12-08-18, 19:54
    plejerplejer
    Po delší době se vyjádřím. Když zvážím pro a proti, žádné pro nevidím. Jednoznačně proti. Třeba za rok vyzraje.
  • 12-08-18, 21:29
    Samco
    Chatlog otrasný, vyjadrovanie horšie než v tretej cenovej. To v sebe nemáš aspoň smietku slušného vystupovania?

Po toľkých banoch si predsa musel vedieť, že dĺžka bude čoraz vyššia, tak prečo si sa nesnažil "krotiť"?
  • 15-08-18, 22:31
    Koprakek
    Radši lck.
Zobrazený čas je SEČ +2. Aktuální čas 16:03.
Běží na: vBulletin , verze 4.2.2
Copyright 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Shoutbox provided by vBShout v6.2.18 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.