Odpověď: stiv --> saiyajin
Ahoj, cheating ti bol ale potvrdený viacerými adminmi.
Re: Odpověď: stiv --> saiyajin
jak myslíte nu, myslel jsem že ještě kotelna má ještě nějakou úrověň, ale už o ní pochybuju.. Jestli si myslíte že člověk bude používat nějaky hacky/cheaty bůh ví co v mých letech a k tomu když vleze na csko jednou za uherák. tak to jste fajný nevím kdo či co komu potvrzovalo že to byl abhop. ale mate tady asi dost lidí co s takovými cheaty nemá zkušenosti. Mnu víc vám toho nepovím. Dík za odpověď stiv :)
Admin co ti dal ban, už zde neadminuje, ale vzhledem k tomu, že si i ban obešel, tak jsem spíše pro, aby sis sám počkal do úplného vypršení obou banů. O předčasném UB se dá uvažovat max měsíc před vypršením a to i tak není záruka.
Ahoj, dva měsíce před vypršením banu už se často dá vyjít vstříc a ban zrušit ručně. Ale je potřeba nějaká polehčující okolnost (např. přiznání a uvědomění si porušení pravidel), což zde chybí.
Demo je pořád k dispozici, takže pokud trváš na tom, že jsi cheaty neměl, můžeme ho ještě zkontrolovat.
Případně se můžeš kdykoli připojit z originální hry (tzv. druhá šance).
Poslal jsem demo ještě Hoppemu, který na to koukne a napíše. Na demo jsem koukal a zdá se mi, že to, co je zachyceno, zvládnu taky bez nějakých programů. Ale jak říkám, odborník na jump hacky nejsem, takže raději sháním vyjádření od profíků.
Demo som videl, žiadny autobhop tam nie je, za mňa je clear :)
čas 18:58 ak tomuto vravite abhop tak bych doporučil preskušanie u mentora zoida pre našu fantasticku dvojku hapal a teddy
stiv vymaž si z configu "+jump;wait;...
dajte mu unban
Does to tady zapomněl pisnout, hráč nyní má UB... Je škoda že k tomuto rozhodnutí došlo až nyní... každopádně se hráči za všechny omlouvám... Přeji ti krásný zbytek dne a užívej hraní.
Ak bol naozaj čistý, tak zo strany AT prišlo k značnému pochybeniu a nakoľko mal až takmer 10 mesačnú prestávku, tak nejaká kompenzácia, napríklad v podobe VIP z našej strany by mala byť samozrejmosťou.
Souhlasím. Já bohužel nedokážu rozhodnout o tom, jestli byl určitě čistý nebo nebyl, ale jelikož ban je těsně před vypršením a jsou tu důvodné pochyby o tom, jestli byl udělen právem, přijde mi unban jako správný krok. Nevím, kdo další by mohl demo posoudit.
@Koprakek > Díky, měl jsem rozepsanou odpověď, ale nějak jsem to nedopsal. (:
Zdar,
Pokud vím tak se stále bind "+jump;wait;" bere jako abhop a proto se také banovalo.
Ale BAN je už skoro u konce tak mu dajte UB.
Lurky: A ty moc nepruď, nebo si dám ty tvoje kválíky k večeři! :P
Citovat:
Původně založeno
Hapalicek
Pokud vím tak se stále bind "+jump;wait;" bere jako abhop a proto se také banovalo.
Nemám s tímto zkušenost, ale bind "+jump;wait;" by se prý měl dát řešit i domluvou. V původní žádosti se řešil bhop hack, což jsem si představil jako nějaký externí program.
Může tenhle bind vůbec hráči nějak pomoct? Tady jsem se dočetl, že je to stejné, jako mít jump na kolečku myši.
i s +jump;wait;+jump;wait;+jump;wait;+jump;wait;+jump; wait; sa bez kolecka skakat neda resp sa to nedela kazdopadne na kolecku... a ten bind jako taky nejak extra nepomuze vzdy treba vediet strafovat... napr na knifu by som to mozno ani neriesil tam to ma snad každy lebo si stahuju cfg ani nevedia co tam vlastne maju.
Super, děkuju za osvětlení a rozumný názor.