[ archivace 28.12. ] Pyszczek --> piratjo
Vypis z konzole:
|
| Hráč |
Pysk=HCO3Nec |
| Typ banu |
nové cs |
| SteamID |
VALVE_0:0:963014245 |
| IP adresa |
81.200.56.89 |
| Udělen |
13-12-2020 - 09:16 |
| Délka BANu |
Trvalý |
| Vyprší |
nepoužito. |
| Důvod |
no smoke |
| BAN dal Admin |
PiratJO (piratjo) |
| BAN dal Server |
csko.cz | dust2 only (de_dust2) |
| Screenshot |
http://fd.csko.cz/upload/13-12-2020-...5-xtr15374.jpg |
Poznamka:
MUZETE MI TO VYSVETLIT ??? NEJSEM SI VEDOMY NICEHO KVULI CEHO BYCH MEL DOSTAT BAN
Odpověď: Pyszczek --> piratjo
No nechápu o co ti jde já tam normálně smoke vidím ....vidi ho i kámoš co zrovna u mě je a sám říká že musíš být proti mě nějaký zaujatý protoze takhle si vymyslet jen tak nemůžeš a zneuzivas svého práva že si admin...Nechápu ani jak ti tohle mám dokázat že se opět pletes jako při minulém banu
Já smoke mam..proste si jen zaujatý nic víc . Ne MAM důvod ho nemít taková hra by mě nikdy nemohla bavit
Se klidně ke mě stav a ten smoke ti s radostí ukážu..protože tvé výmysly už mě neskutečně začínají srat....
TAK MI JAKO VYSVETLI JAK SE MAM TED BRANIT KDYZ TY SI NA ME VYMYSLEL NEJAKY NO SMOKE A TO POPRAVDE NEVIM ZE NECO TAKOVEHO VŮBEC EXISTUJE ...PROSTE SI ZAUJATY A VYMYSLIS SI
Odpověď: Pyszczek --> piratjo
Citovat:
Původně založeno
Pyszczek
Já smoke mam..
http://fd.csko.cz/upload/13-12-2020-...9-xtr15194.jpg
Rocne VIP tomu, kto ho na tom scr pre Teba najde.
Odpověď: [ žádost k posouzení ] Pyszczek --> piratjo
Bude to resit nekdo kdo není zaujaty ?
...........................
BUDE NEKDO RESIT TEHLE NESMYSLNY BAN OD ZAUJATÉHO ADMINA ?????
Za mě ban v pohodě, myslím si že nejsem zaujatý.
Citovat:
Původně založeno
Pyszczek
Bude to resit nekdo kdo není zaujaty ?
...........................
BUDE NEKDO RESIT TEHLE NESMYSLNY BAN OD ZAUJATÉHO ADMINA ?????
.............
Ne není to v pohodě protoze sis na mě vymyslel nějaký no smoke který ani nevím že existuje . Já smoke mám a ani přes něho nevidím. Takže moc v pohodě to není když si podruhé na mě vymyslíš nějaký nesmysl .
Ale tohle není fotka z mého pc a pohledu ..prostě si je vymyslíš a podruhé zneuzivas vůči mě svoje práva že si admin . Já na svém pc prostě smoke mám a ty přestaň si vymyslet
Nikomu tady nenakecáš, že ten screen je fejk a smoke tam ve skutečnosti máš. Spíš zkus vysvětlit proč tam smoke není.
Použil nejaké dark arts aby ten smoke bol aj nebol zároveň.
Ale ten screen musí být fake ..protože já ma svém kompu když někdo hodí smoke tak ho tam mám to zaprvé a zadruhé mi vysvětlí jak můžeš mít scren s moji obrazovky ...mi klidně zavolejte na mesenger něho insta hodime kameru a ukážu ti že smoke mám a že mi to v něm hrozně seka...protože takový výmysl co jste si vymysleli to se opravdu nehodí
Re: [ žádost k posouzení ] Pyszczek --> piratjo
Čirou náhodou mě jeden můj známý irl požádal, abych se podíval na tuto žádost, protože jeho jiný irl známý ji založil. Bohužel pro žadatele důkazy jsou jasné.
Screen pořízený z obrazovky zabanovaného (http://fd.csko.cz/upload/13-12-2020-...9-xtr15194.jpg) odpovídá naprosto přesně záznamu z hltv v čase 16:25, jenž uvedl banující admin. Zatímco smooke v hltv byl vidět, u screenu z obrazovky žadatele nikoliv.
Jak je možné, že jsme schopni vyvolat screeny u některých hráčů? To je takové veřejné tajemství, se kterým fungujeme už pár let a hodně nám pomáhá chytat lidi, co by odpřisáhli na svůj život, že by nikdy nezapnuli. Screen je legit, byl pořízen přes amxmenu a uploadnut na ftp server portálu, kde má přístup jen jeho majitel. Je mi líto, ale žádost se zamítá. A můj dlouhodobý známý má důkaz, že zapnout může i člověk, do kterého by to v životě neřekl. :)
Vítejte na herním portálu csko.cz,
děkujeme Vám za podání žádosti o zrušení banu. Mrzí nás, že se z Vašeho herního účtu i přes striktní zákaz cheatovalo. Uvědomte si prosím, že cheating je závažné porušení pravidel a má velký vliv na chod herního serveru. Abychom zajistili hratelnost herních serverů na nejvyšší úrovni v boji vůči cheatingu, nemůžeme právoplatně udělený ban za cheaty zrušit na základě žádosti a to bez ohledu na další hlediska (kdo z počítače cheatoval, o jaký cheat šlo, apod.).
Váš ban bude zrušen po jednom roce od udělení banu. Poté se opět připojíte. Pokud si pořídíte originální hru, ihned se připojíte a můžete opět hrát. Pamatujte však prosím na to, že v případě opětovného cheatingu z originální hry již bude Váš přístup na herní servery trvale zablokován.
Jestliže Vám však nevyhovuje koupě originální hry přes službu Steam, je tu ještě další možná alternativa a to je zakoupení VIP. Kontakujte prosím přes PM Kotla, kde se dohodnete na podmínkách a budete moci nadále hrát přes NS.
Odpověď: [ archivace 28.12. ] Pyszczek --> piratjo