Hledat:

Type: Příspěvky; člen: bordx

Hledat: Hledání trvalo 0.00 vte?in.

  1. Odpovědi
    10
    Zobrazení
    1,016

    Odpověď: BB dotaz na pravidlo.

    No, pokud se připojí další CT, tak by byl problém protože za 1. CT si nestihne postavit ani tunel, ani kempu, ale ZM ho nedokáží zabít. Kdyby ale CT postavili ještě jeden tunel navíc a ten by blokly...
  2. Odpovědi
    10
    Zobrazení
    1,016

    Odpověď: BB dotaz na pravidlo.

    Proto jsem psal kdyby se všichni CT domluvili, to vím že by byl bloknut spawn pro ostatní takto by to bylo zakázáno, ale kdyby se všichni CT domluvili a byl by na 1 východ 2CT tak by se to snad...
  3. Odpovědi
    10
    Zobrazení
    1,016

    BB dotaz na pravidlo.

    Ahoj.
    Chtěl bych se zeptat na jednu situaci která se mi zdá že je i možná skulina v pravidle.
    Je spawn ZM, CT se domluví že bloknou spawn ( zakázáno ) s možností potřebných východů podle počtu CT,...
Zobrazit výsledky od 1 do 3 z 3