Ahoj, vzpoměl jsem si na jednu hru, která mě hodně bavila. Ten, kdo bude mít poslední příspěvek tak vede. :)
Takže vedu.
Ahoj, vzpoměl jsem si na jednu hru, která mě hodně bavila. Ten, kdo bude mít poslední příspěvek tak vede. :)
Takže vedu.
Občas streamuju nějaké turnaje/ jumpy/jb, nebo jiné hry, tak tam nezapomeňte dát follow :D
Jak jednou řekl jeden moudrý majitel: "Je to jen hra a cokoliv jiného má větší význam."
Tohle jsme hrávali na divokých kmenech s23. Teď je tam 3 dny ticho, samozdřejmě že vedu :D jinak to hrajeme už 7 měsíců :) a je tam něco přes 1800 příspěvků :DD
hh
Lepší je hra - rááád bych viděl... :D
hh
:P vedu
Občas streamuju nějaké turnaje/ jumpy/jb, nebo jiné hry, tak tam nezapomeňte dát follow :D
Jak jednou řekl jeden moudrý majitel: "Je to jen hra a cokoliv jiného má větší význam."
Nevedeš šašku.
dobře, ban.
Přijde zeus, napíše ok, Lock a celé to vyhraje...
Tak určitě
Nikdy není pozdě, dokud žijeme.
To neudělá :D
There are currently 130 users browsing this thread. (0 members and 130 guests)