Čabas lidi z kotelny chtěl bych se zeptat, zda by nešel udělat JailBreak 4, jelikož v odpoledních hodinách je prakticky vždy plný a opravdu nikdo neni zvědavý na 30 lidi na jednom serveru. Díky moc za odpověd s pozdravem openkill :)
Čabas lidi z kotelny chtěl bych se zeptat, zda by nešel udělat JailBreak 4, jelikož v odpoledních hodinách je prakticky vždy plný a opravdu nikdo neni zvědavý na 30 lidi na jednom serveru. Díky moc za odpověd s pozdravem openkill :)
Pro, ale doufám, že kvůli tomu nerozdáte zase 4 spešly, je jich tam dost.
Jailbreaků je víc než dost, 3 úplně stačí.
Ale možná by se ten 4 mohl udělat přece jenom jsou v poslední době dost přeplněný. (:(
Hele a proč jen pro steam hráče ? Tohle je NS/Steam portál ať je hezky pro všechny.
Neumím si nastavit podpis podle pravidel.
"The world suffers a lot... Not because of the violence of bad people. But because of the silence of good people." (Napoleon)
"Nepoznám kľúč k úspechu. Viem však, že kľúčom k zlyhaniu je snaha zapáčiť sa kadému." (Cosby) + vyhovieť každému (Ja)
Žiadosti o práva sa riešia IBA na fóre, nie cez steam!
GL&HF. It´s just a game.
Kto tam bude hrat na steam only ? pár adminov a pár hráčov.Ak sa bude robit tak nech da max 16slotov.. Viac sa neoplatí.
Nj,ale kotel bude mat viac práce. Nakoniec sa to ani nespraví ;-)
Já nechápu, proč všichni chcete jen pro steam hráče, toto je portál pro všechny hráče a Jailbreak si chtějí zahrát všichni a to že třeba admini se kterýma je na JB největší sranda, budou hrát jen na Steam serveru, občas zajdou na normal.Já vím že mně sem napíšete že admini budou chodit na všechny servery ale určitě si radši zahrajou s hráčema nad 14 let.Já bych tam dal prostě Jailbreak 4 pro nonsteam aj steam hráče, protože Jailbreak je ted dost hranej server.Já si stejně budu kupovat Steam ale pro ostatní hráče by to bylo lepší.
Ja bych byl pro a dal bych to pro steam i pro ns :)..Ale to záleží na Kotlovi :)
Já nevím jak vy....ale klidně ať je 4 server ale pro ns i s :)
07/04/2019 16:10 <CeRtiK> prosim zaramovat
07/04/2019 16:10 <CeRtiK> tak to konec
07/04/2019 16:09 <CeRtiK> :DDDDDDDDDDDDDD
07/04/2019 16:04 <Toy> tvoje žádost se vyřeší během pár dnů
07/04/2019 16:01 <CeRtiK> hej vtip prosim
Hraji zde asi měsíc, ale byl jsem na jail serverů jednu dobu často docela mě ten mód přestal bavit když slyšíte ty 8 leté děti mluvit do toho mikrofónu, tak to se opravdu nedá myslím že kdyby se udělal steam Jail server tak by to docela šlapalo, vem te si že větší polovina na JB serverů je nonsteam. Já jsem určitě pro.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)