Zobrazit výsledky od 1 do 10 z 10

Téma: Po stisku a puštění klávesy shift zůstává shift aktivní

  1. #1
    Ex-admin Avatar uživatele ZeMi7
    Datum registrace
    Sep 2012
    Umístění
    Aim, AWP, d2only
    Příspěvky
    1,798


    Po stisku a puštění klávesy shift zůstává shift aktivní

    Nevíte čim by mohlo být následující?

    Půl hodiny hraju, nic se neděje a stane se to z ničeho nic.
    Zmáčknu shift a počítač registruje shift furt a nejde jakoby odmáčknout. Pohybovat se můžu, ale jen ve walku. Když do toho pak zmáčknu ctrl, tak se minimalizuje hra a zamrzne počítač.

    Stejně to funguje i obráceně - ctrl, shift.


    Klávesnici jsem zkoušel čistit a tam žádná nečistota nebo prach není.


    E: Stává se to jen, když hraju na Steamu.
    Když na PC pracuju, tak se mi to ještě nestalo.

  2. #2
    Server admin Avatar uživatele Nihilia
    Datum registrace
    Dec 2012
    Umístění
    psychiatrická léčebna
    Příspěvky
    1,178


    Odpověď: ???

    Stává se to při nepřetržitém hraní nebo pokud přepínáš mezi hrou a windowsama?

    Mně se stává to, že pokud hraju, někdo mně zabije a přepnu do winů (něco pracovat) a poté opět do hry, tak mně zůstane jakoby viset zmáčklý shift (walk) a musím přepnout zpět do winů a opět do hry, aby se to "odwalkovalo".
    Druhou věcí je, že pokud jsem ve hře (vše na steamu) a otevřu si steam chat, tak vždy na začátku věty mně to samo píše "°". V otevřeném chatu už to nedělá pokud píšu dále, ale pokud chat vypnu a poté opět otevřu a něco začnu psat, tak to zase udělá ten stupeň.
    Naposledy upraveno Nihilia; 24-02-17 v 19:51.

  3. #3
    Ex-admin Avatar uživatele ZeMi7
    Datum registrace
    Sep 2012
    Umístění
    Aim, AWP, d2only
    Příspěvky
    1,798


    Re: ???

    Při hraní uprostřed kola z ničeho nic.

    Nejdu do winů, neotvírám chat, nic.
    Prostě začnu walkovat a walkuju už furt. (Přitom třeba předtím už walkuju 100x a nestane se to - není to pravidelné.)

  4. #4
    Trial admin Avatar uživatele NarutoO
    Datum registrace
    Jul 2013
    Umístění
    Kraj středočeský
    Příspěvky
    1,026


    Odpověď: ???

    Sometimes with Source games, when you open the Overlay using the default buttons (shift + tab), your shift key remains working as if it was on toggle mode, after you exit the overlay. This happens in GoldSource games (CS 1.6, DoD and others) all the time, and already happened a few times with me. Simply press your shift key again to "fix" this. Not sure if it solves the problem you're having, but at least it a nice tip in case it happens.

    http://forums.steampowered.com/forum...t-2898155.html

    Zkus 1. Napsat do konzole to +speed -speed (pak vymazej z konfigu, nevim co to dělá)2
    2. Zrušit / změnit na jiný klávesy steam overlay
    Nic jiného mne nenapadá..
    Vím,že to vypadá ,že se akorát vymlouvám,ale viděl jsem to u náké žádosti,kde koprákek psal,že měl stejný problém.

  5. #5
    Ex-admin Avatar uživatele ZeMi7
    Datum registrace
    Sep 2012
    Umístění
    Aim, AWP, d2only
    Příspěvky
    1,798


    Re: ???

    Jak píšu, nedělá to když jdu do Steamu...

    Z ničeho nic prostě. A nejen shift, ale i ctrl.

  6. #6
    Pokročilý člen
    Datum registrace
    Oct 2015
    Umístění
    Česká republika- Ostrava
    Příspěvky
    197


    Odpověď: Po stisku a puštění klávesy shift zůstává shift aktivní

    Děje se to jen při hraní 1.6ky nebo i ostatních her?

  7. #7
    Ex-admin Avatar uživatele ZeMi7
    Datum registrace
    Sep 2012
    Umístění
    Aim, AWP, d2only
    Příspěvky
    1,798


    Re: Odpověď: Po stisku a puštění klávesy shift zůstává shift aktivní

    Citovat Původně založeno Mr. Sliši Zobrazit příspěvky
    Děje se to jen při hraní 1.6ky nebo i ostatních her?
    1.6, GO. U ničeho jiného jsem nezaregistroval.

  8. #8
    Pokročilý člen
    Datum registrace
    Oct 2015
    Umístění
    Česká republika- Ostrava
    Příspěvky
    197


    Odpověď: Po stisku a puštění klávesy shift zůstává shift aktivní

    Pokud máš non steam, tak zkus, jestli ti to bude dělat i na nonsteamu a vyzkoušej i condional zero a conditional zero deleted scenes. Jestli se to děje u všech bude chyba někde ve steamu v těch half-life hrách, takže bych zkusil asi reinstalaci, případně si nějak pohrát v těch složkách.

  9. #9
    Nováček Avatar uživatele ALBA
    Datum registrace
    Feb 2015
    Příspěvky
    68


    Odpověď: Po stisku a puštění klávesy shift zůstává shift aktivní

    Nestáva sa ti to náhodou vtedy, keď stlačíš shift a tlačidlo myši zároveň?
    ʕ•ᴥ•ʔ You can complain because roses have thorns,
    or you can rejoice because thorns have roses. ^^

  10. #10
    Ex-admin Avatar uživatele ZeMi7
    Datum registrace
    Sep 2012
    Umístění
    Aim, AWP, d2only
    Příspěvky
    1,798


    Re: Po stisku a puštění klávesy shift zůstává shift aktivní

    Myslím, že ne.
    Pokud ano, znnamenalo by to něco? :P

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat témata
  • Nemůžete odpovídat
  • Nemůžete přidávat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •