Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazit výsledky od 1 do 15 z 17

Téma: BaseBuilder - autolock

  1. #1
    Nováček
    Datum registrace
    May 2014
    Příspěvky
    16


    Exclamation BaseBuilder - autolock

    nick : Dream =))
    ahoj, mám problém s "autolock" i přezto, že je zaplý tak nefunguje... dá se to odbugnout? a zvýšil bych na serveru kontroly, protože tam každý krade a snaží se níčit kampy :/
    Předem děkuji :)

  2. #2
    Administrátor
    Server Admin

    Datum registrace
    Feb 2013
    Umístění
    Praha
    Příspěvky
    8,175


    Odpověď: BaseBuilder (1)

    Ahoj, mělo by ti to napsat do chatu důvod, proč se daný block nelocknul. Možná jsi začal stavět někde jinde, nebo jsi překročil limit bloků (20). Nebo neměl tvůj spolustavitel autolock zapnutý, pokud to nic nepsalo.

  3. #3
    Nováček Avatar uživatele zENK
    Datum registrace
    May 2014
    Umístění
    CZ
    Příspěvky
    86


    Odpověď: BaseBuilder (1)

    To je možná tim, že když si někam postavíš blok (budeš ho mít locklej) a dáš si další blok trošku dál od toho prvního, tak se to už lockovat nebude...
    Nebo můžes si nabindovat lock bind "klavesa" bb_lock nebo bind "klavesa" "say /lock"

  4. #4
    Nováček
    Datum registrace
    May 2014
    Příspěvky
    16


    Odpověď: BaseBuilder (1)

    jo bind "klavesa" bb_lock funguje pěkně ale i tak autolock nereaguje vůbec .. prosím opravte to ..

  5. #5
    Administrátor
    Server Admin

    Datum registrace
    Feb 2013
    Umístění
    Praha
    Příspěvky
    8,175


    Odpověď: BaseBuilder (1)

    bb_lock je zbytečné používat, je to prakticky to samé, jako když máš zapnutý autolock a někam umístíš blok, taky se pokusí locknout. Mě autolock funguje dobře a ani jsem s tím na serveru nezaznamenal problémy, 80% hráčů ho používá neustále a bez problémů.

    Co ti to napíše, když někam umístíš blok?

  6. #6
    Nováček
    Datum registrace
    May 2014
    Příspěvky
    16


    Odpověď: BaseBuilder - autolock

    nic mi to nepíše ... dám autolock to napíše klasicky že je zaplý, nahážu si bloky, naskládám( třeba ladder) a pak příde nějaký hajz*l a bloky mi rozhazi po mape, bloky si sice můžu vzít z5 ale čas ne :D a když si ty bloky locknu tak už se jich nikdo nedotkne :D ale zase to bre moc času

  7. #7
    Administrátor
    Server Admin

    Datum registrace
    Feb 2013
    Umístění
    Praha
    Příspěvky
    8,175


    Odpověď: BaseBuilder - autolock

    To byla situace, kdy jsi stavěl sám nebo s někým?

  8. #8
    Nováček
    Datum registrace
    May 2014
    Příspěvky
    16


    Odpověď: BaseBuilder (1)

    sám ....

  9. #9
    Administrátor
    Server Admin

    Datum registrace
    Feb 2013
    Umístění
    Praha
    Příspěvky
    8,175


    Odpověď: BaseBuilder - autolock

    Zvláštní, jestli ti to nic nepsalo, to by psát mělo, pokud jsi měl autolock zaplý. Když jsi namířil crossem na blok, tak tam bylo "moved" nebo "claimed"?
    Naposledy upraveno hofy; 07-07-14 v 11:57.

  10. #10
    Nováček
    Datum registrace
    May 2014
    Příspěvky
    16


    většinou tam není nic :D nwm ale když si ho někde pak lockne tka je tma jeho nick no a nebo si postavím kemp někdo příde a jen si lockne všechny moje blokz a je to jeho "D

    teď hraju na bb_antiquity ... stavim ladder ... a najednou ma nekdo v mém campu lock přez celý muj camp jakto ???
    Naposledy upraveno hofy; 07-07-14 v 11:56. Důvod: používej "upravit" - sloučeno

  11. #11
    Administrátor
    Server Admin

    Datum registrace
    Feb 2013
    Umístění
    Praha
    Příspěvky
    8,175


    Odpověď: BaseBuilder - autolock

    Tak pojď na BB1, vyzkoušíme.

    EDIT: Nevím jestli jsi mě během hry vnímal. Jak jsi stavěl ten layer, tak se vše lockovalo jak má. V první minutě byl problém umístit tam nějaký větší blok, ale to protože zasahoval do kempu někoho za tebou.
    Naposledy upraveno hofy; 07-07-14 v 11:52.

  12. #12
    Nováček
    Datum registrace
    May 2014
    Příspěvky
    16


    Odpověď: BaseBuilder - autolock

    jop ale to jsi byl ty nademnou _ protože ja tam měl loknutý všechny bloky ... a najednou jedna stena uletela :D a tí mse dojebal celý kemp rpotože už jsem jinou nesehnal ....

  13. #13
    Administrátor
    Server Admin

    Datum registrace
    Feb 2013
    Umístění
    Praha
    Příspěvky
    8,175


    Odpověď: BaseBuilder - autolock

    Ono je to na bb_antiquity chaotické, po celé mapě jsou velké bloky a skoro nikde není volný plac, takže se často hráči vzájemně zablokují ve stavění. Chce to zabrat místo tam u krajů mapy, kde nejsou žádné bloky. Že tam někdo vzal ten jeden velký blok jsem zaznamenal, ale nevšiml jsem si, že by patřil k tvému kempu, lock neměl a last move jsem tam taky neviděl.

  14. #14
    Nováček
    Datum registrace
    May 2014
    Příspěvky
    16


    no ja ho nelocknul jen Ečkem přidržel a oddalil abych se tam vešel a pak si ho někdo pujčil :D

    a nebo někteří si hrajou a schválně dávají bloky na hranice autolocku ... což je taky dmnce ... pak chceš postavit přední čast ladderu třeba na inferno mapě a jsi v koncích :D
    Naposledy upraveno hofy; 07-07-14 v 12:33. Důvod: používej "upravit" - sloučeno

  15. #15
    Administrátor
    Server Admin

    Datum registrace
    Feb 2013
    Umístění
    Praha
    Příspěvky
    8,175


    Odpověď: BaseBuilder - autolock

    Citovat Původně založeno zortycz Zobrazit příspěvky
    no ja ho nelocknul jen Ečkem přidržel a oddalil abych se tam vešel a pak si ho někdo pujčil :D
    Když ho vezmeš, tak se taky lockne, automaticky. Asi jsi ho teda dal mimo zónu tvého autolocku, když píšeš, že jsi ho oddálil.

    Citovat Původně založeno zortycz Zobrazit příspěvky
    a nebo někteří si hrajou a schválně dávají bloky na hranice autolocku ... což je taky dmnce ... pak chceš postavit přední čast ladderu třeba na inferno mapě a jsi v koncích :D
    Pak si ale nepostaví kemp, když dává bloky někam jinam. Kdyby to někdo dělal pořád a účelově, stačí nahlásit.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat témata
  • Nemůžete odpovídat
  • Nemůžete přidávat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •