1 z 1 hráčů považuje tento příspěvek za přínosný.
Zmena
Nevedel som presne ako riešiť ľudí, ktorí mi chcu srať do huby za to, že mám iný humor ako oni. A tak som sa rozhodol, že im to nejdem vraciať a
1. Svoje názory prejavovať na fóre nejdem, pretože som v 21. storočí, kde je to nemožné
2. Keď niekto niečo spraví, tak napíšem, že je to super alebo nenapíšem nič, pretože kritizovať není možné tuna.
3. Život si idem užívať iba humorom a štýlom väčšiny, pretože ak nie, som hodný urážania a keď sa bránim, tak to už je na perma.
4. Keď ma niekto bude urážať a bude to tak vyzerať, že on je ten dobrý, tak sa nechám, pretože nejde o to kto je dobry, ale ako kto správnejšie vyzerá podľa filmov, rozprávok a tak...
5. Sem-tam sa budem chovať ako robot bez pocitov a snažiť sa ostatných presvädčiť o tom, že si života neužívam a všetko robím na silu, aby som tu trochu zapadol.
6. Keď sa niekto nebude riadiť týmito pravidlami, tak začnem múdrovať niečo od veci, aj keď nebudem ani vedieť čo, aby som vyzeral ako správny robot.
To je asi všetko, sem-tam ešte niekomu napíšem dieťa, keď si spraví srandu, aby som vyzeral ako dospelák, ďakujem za pochopenie.
A za tie urážky sry, došli mi nervy :(
A ako dôkaz, že som sa zmenil: Rytmus je debil, lebo keď ho niekto uráža, není ticho a netvári sa inteligentne. :)