Syrius, ale to bude jen dočasně.... Jurob to nevydrží, pár dní dobrota a pak se zas zblázní a budem všichni banda tučnejch kokotov.
Syrius, ale to bude jen dočasně.... Jurob to nevydrží, pár dní dobrota a pak se zas zblázní a budem všichni banda tučnejch kokotov.
No uvidíme. Keď bude zase tak písať, tak môžme sa dohodnúť s Kotlom o bane na fórko. Pretože to čo sa tu predviedlo za posledné dni nebolo normálne. Už by sa stým malo nadobro skoncovať raz a navždy.
Kto hovorí, že idem byť dobrý? Neurážať nestačí, musím sa riadiť týmito 7. pravidlami, pretože keď sa nimi neriadim a nikoho neurážam, tak ostatní urážajú mňa.
A to čo som tu predviedol za posledných 7 dní som chcel len vrátiť Charonovi za to, že ma začal bezdôvodne urážať. Ale už ma urážať nikto dúfam nebude, pretože sa idem pravidelne vtierať a robiť zo seba priemerného debila.
Naposledy upraveno Jur0b; 26-12-10 v 21:53.
co to tu vůbec řešíte? dejte mu podmínku, jinak ban na forum a je to ne?
To je mi líto. Nevěš hlavu
Naposledy upraveno 72 Virgins; 26-12-10 v 23:52.
Nezačínaj zase a nevyhováraj sa na mňa!!! Čo mal tvoj včerajší "výlev na classicu" so mnou?! Čo majú tvoje Bany a nasledovné UB so mnou?! Čo majú tvoje hádky s inými Adminmi so mnou?! To si mi chcel "vrátiť", tak že sa budeš hádať s inými?! :DDDDDDDDD (neodpovedaj, básnická otázka) Tu nejde o mňa, ale o teba, tak to teraz nehádž na mňa a nevykrúcaj sa! - a ber to len ako radu, takže neodpovedaj na to a bude kľud. diki
Odpoviem
To, že nevideli bezdôvodne urážky na mňa a tak sa pridali k Tebe ako k nevinnému.
Syrius, správne! Už vyzeráš ako hlavný admin, skús ešte vážnejšie.
Múdruj viac, viac, použí sem-tam odborné slovo a ľudia Ťa budú milovať.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)